Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.539.580
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Atj, prvo sto dijete treba nauciti je da su ovakvi proseri kakav si ti napisao nedopustivi. I na tome cu prvo poraditi.
Djetetov zdrav razum i tolerantnost mi je puno vazniji od njegove seksualne orjentacije.

Samo se nadam da mi dijete jedan dan nece biti zadrto ko Atj, odnosno licemjerno kao Bole.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
ivan dragi kaže...
Nemam djecu, zato navodnici.

Ne vrijeđaj. Nemam problema. Ne miješaj se u odgoj tuđe (pa ni sutra moje) djece jer kršiš moja ustavom zagarantirana prava. Ti svoju djecu odgajaj kako god ti želiš, dozvoli da i ja svoju odgajam kako ja smatram da je ispravno, a ne ti. Ja ću odlučiti što je pravilno a što "gnjusno?!?" u odgoju svoje djece.

Bez uvrede? Ma molim te, cijeli tvoj post je uvreda.

Evo ja nemam namjere da te uvrijedim.

Znači ti ćeš svoje dijete odgojit kao homoseksualca jer smatraš da nema ništa loše u tom.

Izvini možda sam krivo shvatio.

Da mu nećeš možda objasnit da to nije loša stvar ,a on neka sam odluči?

Danny_HR

Hvala što me vrijeđaš,a ja sam iznio svoje osobne stavove i nisam imao namjeru nikoga uvrijediti .

sirka666

Velikim dijelom odgoj ima veze sa tim,a sad ako se dijete poslije u kasnijoj dobi razboli od tog...

Danny_HR

znači ovo što si ti mislio da ćeš ti poradit na tom jer su taki proseri nedopustivi,to znači da češ nas banat jer samo drugačije mislimo od tebe?

mislim da to nije u redu da nam prijetiš kao moderator zbog tvojih osobnih stavova

prije svega nismo nikog uvrijedili {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 17:22 (bole_vk).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Atj, prvo sto dijete treba nauciti je da su ovakvi proseri kakav si ti napisao nedopustivi. I na tome cu prvo poraditi.
Djetetov zdrav razum i tolerantnost mi je puno vazniji od njegove seksualne orjentacije.

Samo se nadam da mi dijete jedan dan nece biti zadrto ko Atj, odnosno licemjerno kao Bole.

Slam dunk !

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
16 godina
neaktivan
bole_vk kaže...
Velikim dijelom odgoj ima veze sa tim,a sad ako se dijete poslije u kasnijoj dobi razboli od tog...

Vođen tvojom logikom da su homosexualci bolesni samtram da je pošteno da te nazovem retardiranim i da te ne uvrijedim.

Mislim da te ne bi trebalo biti briga kako ću ja svoje dijete odgajati. Ali ček, pa ako je djevojčica onda je mogu odgojiti da bude lezba, neš' imat ništa protiv jelda? Ak bude muško onda je to bolesno.

(edit*)

I oprosti, vi koji se nazivate konzervativnima. Niste vi konzervativni, već ne-educirani, polu licemjerni i dvostrukostandardizirani.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 16:50 (ivan dragi).
16 godina
bole_vk kaže...

sirka666

Homoseksualnost nije ni bolsest, ona je jednostavno takva, želja i seksusalna atraktivnost prema istom spolu. Oni je ne mogu kontrolirat svojevoljno, isto tako ka i šta ti ne možeš kontrolirat svoj nagon prema ženama.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
protjeran
ivan dragi kaže...
bole_vk kaže...

Vođen tvojom logikom da su homosexualci bolesni samtram da je pošteno da te nazovem retardiranim i da te ne uvrijedim.

Mislim da te ne bi trebalo biti briga kako ću ja svoje dijete odgajati. Ali ček, pa ako je djevojčica onda je mogu odgojiti da bude lezba, neš' imat ništa protiv jelda? Ak bude muško onda je to bolesno.

(edit*)

I oprosti, vi koji se nazivate konzervativnima. Niste vi konzervativni, već ne-educirani, polu licemjerni i dvostrukostandardizirani.

Za mene je homoseksualnost bolest koja se treba liječiti.

Uostalom ja sam rekao da one dvije lezbe što ste stavili MOGU PROĆ i to sam rekao u šali,ali nisam rekao da ni to podržavam.

Bog je stvorio muškarca i ženu i to je tako,a vi pričajte šta hočete.Dobro ako ne vjerujete u Boga onda smatrajte da je priroda umjesto Bog.

Ja sam za tvoju informaciju poprilično educiran.A slažem se s tobom ako ćeš odgojit svoje dijete da bude peder, tvoja stvar.

I vidi se kakav ti je kućni odgoj i obrazovanje kad me nazivaš retardusom,u nedostatku argumenata.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 17:21 (bole_vk).
18 godina
protjeran
bole_vk kaže...

Za mene je homoseksualnost bolest koja se treba liječiti.

Uostalom ja sam rekao da one dvije lezbe što ste stavili MOGU PROĆ i to sam rekao u šali,ali nisam rekao da ni to podržavam.

Bog je stvorio muškarca i ženu i to je tako,a vi pričajte šta hočete.Dobro ako ne vjerujete u Boga onda smatrajte da je priroda umjesto Bog.

Ja sam za tvoju informaciju poprilično educiran.A slažem se s tobom ako ćeš odgojit svoje dijete da bude peder tvoja stvar.

I vidi se kakav ti je kućni odgoj i obrazovanje kad me nazivaš retardusom,u nedostatku argumenata.

Što je tvoja definicija poprilično educirane osobe?

Ti ne nudiš argumente, argument je recimo kada ti ja kažem kako postojanje omnipotentnog bića nije dokazano, ili kada ti kažem kako ne postoji dijagnoza homoseksualnosti kao bolesti (što znači da ona to nije, mogu te uputiti u literaturu, s obzirom da si poprilično educiran i vjerovatno si usmjeren ka znanju i spoznaji). Koga briga šta je za tebe homoseksualnost, tvoj stav ne mijenja objektivnu istinu o kojoj si neinformiran - već sam to pisao negdje - možda si educiran u nekom drugom području, no više je nego očigledno da je ovo teren gdje si apsolutni laik. Ljudi koji teže znanju u ovakvoj situaciji pitaju za izvore informacija, prouče temu, no ti si odlučio stvoriti stav iz vakuuma i on je to što je - mišljenje stvoreno bez relevantnih informacija i kao takvo ne nosi nikakvu težinu.

Nobody expects the Spanish inquisition!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 17:32 (PsychoticBaklava).
18 godina
PsychoticBaklava kaže...

Ti ne nudiš argumente, argument je recimo kada ti ja kažem kako postojanje omnipotentnog bića nije dokazano, ili kada ti kažem kako ne postoji dijagnoza homoseksualnosti kao bolesti (što znači da ona to nije, mogu te uputiti u literaturu, s obzirom da si poprilično educiran i vjerovatno si usmjeren ka znanju i spoznaji). Koga briga šta je za tebe homoseksualnost, tvoj stav ne mijenja objektivnu istinu o kojoj si neinformiran - već sam to pisao negdje - možda si educiran u nekom drugom području, no više je nego očigledno da je ovo teren gdje si apsolutni laik. Ljudi koji teže znanju u ovakvoj situaciji pitaju za izvore informacija, prouče temu, no ti si odlučio stvoriti stav iz vakuuma i on je to što je - mišljenje stvoreno bez relevantnih informacija i kao takvo ne nosi nikakvu težinu.

takvih online-specijalaca ima na pretek. u sve se kontaju,od gasenja reaktora u fukushimi do soljenja i susenja prsuta u drnisu.

ovo sto si ti napisao, trebalo bi svako 5 postova napravit c/p.

http://av-gurus.blogspot.com/
15 godina
PsychoticBaklava kaže...
bole_vk kaže...

Sve ovisi s koje strane rijeke gledaš "kupačicu", očigledno nismo na istoj {#}!

A koji su izvori informacija kod tebe {#}??!!

ATJ Lučko
18 godina
protjeran
Whatever kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Prosječna dob stupanja u prvi seksualni odnos u RH je između 16 i 17 godina, s time da mladići, u prosjeku, u prvi seksualni odnos ulaze nešto ranije od djevojaka.

Po toj statistici se onda mladići praše međusobno {#}

Đizs, po tvojoj statistici jedino što mogu ''prašiti'' su cure koje nisu imale seksualni odnos - nije ti matematika baš nešto {#}

Generalno, jedan od najvećih problema statistike je to što se na nju pozivaju ljudi koji ju ne razumiju. 

15 godina
protjeran

Možete vi meni iznositi kakve god hoćete znanstvene studije ali za mene je homoseksualnost bolest i gotovo.

I nisam ja jedini sa takvim razmišljanjem ,kao sto je kolega gore napomenio ,izbačeno iz popisa bolesti zbog gay lobija,slažem se sa njim.

Tako je čitaš mi misli ,znam ugasit reaktor u fukushimi.

Ja kao prvo nisam online-specijalac.Iz tog razloga sto se ne volim pravit pametan u nečemu što ne kužim,rađe čitam ono što pišu iskusniji forumaši.

Al za pedere možete vi pričat šta hočete,budite liberalni koliko god želite.Odgojite djecu da budu pederi ,što se mene tiče i to je u redu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 17:42 (bole_vk).
18 godina

oli ti nije veca bolestina more ptsp-ovaca na cesti sa vozackom dozvolom. eto za to ne treba studija ni istrazivanje...a par tisuca ih uredno prometuje.

18 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
PsychoticBaklava kaže...
bole_vk kaže...

Sve ovisi s koje strane rijeke gledaš "kupačicu", očigledno nismo na istoj {#}!

A koji su izvori informacija kod tebe {#}??!!

Ja sam psiholog po struci, postoje stvari za koje sam dovoljno stručan te mogu biti izvor informacija unutar toga na vlastitu odgovornost i uz odgovornost prema vlastitoj struci. Imaš google scholar pa ''guglaj'' DSM IV, za početak.

15 godina
protjeran
torrente kaže...

oli ti nije veca bolestina more ptsp-ovaca na cesti sa vozackom dozvolom. eto za to ne treba studija ni istrazivanje...a par tisuca ih uredno prometuje.

U čem je tu problem?

18 godina

i?  zbilja vi klero-desno-indoktrinirano topovsko meso, umijete jurisat iz rovova...koji su vam nickovi bili prije baniranja?

za ovog s tamburicom znam.

18 godina
protjeran
Whatever kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Generalno, jedan od najvećih problema statistike je to što se na nju pozivaju ljudi koji ju ne razumiju. 

Moje objašnjenje statistike je zajeb++++ a to bi ti kao psiholog morao primjetiti. Zamisli i smajly sam stavio. {#}

A kao psiholog bi morao znati da je homoseksualnost WHO ukinula 1973 prvo u Americi POLITIČKOM odlukom, a ne znaš !?

Cool obrazovanje današnje mladeži {#}

To nije argument za homoseksualnost kao bolest - znaš li ti da su uz tu odluku postojala i istraživanja koja su doprinjela čitavoj odluci? S obzirom da za tebe takva odluka nije validna, smatraš li da je i ravnopravnost žena nije validna (niti prirodna) jer su pravo glasanja ostvarile političkom odlukom. To da li si se zahebavao ili ne znaš samo ti, mene to nije briga. Mene kao psihologa ne zanimaju političke odluke, već znanstveni podaci. Slobodno se prestani truditi ispasti pametan i duhovit, vidim da ti je namjera izazvati moje školovanje (nigdje nisam napisao da ne znam kako je došlo do te odluke) - svatko može na wiki pročitati razvoj događaja oko te odluke.

15 godina
protjeran
torrente kaže...

i?  zbilja vi klero-desno-indoktrinirano topovsko meso, umijete jurisat iz rovova...koji su vam nickovi bili prije baniranja?

za ovog s tamburicom znam.

Nikakvi ,ja sam prvi put ovdje {#}

16 godina
neaktivan
bole_vk kaže...

Možete vi meni iznositi kakve god hoćete znanstvene studije ali za mene je homoseksualnost bolest i gotovo.

Ok. Za tebe jest bolest.

Uvjerio si me, kao cijenjeni doktor medicine, da bi ti, bole_vk rađe imao tumor na mozgu, rak prostate, shizofreniju i dawnov sindrom istovremeno nego bio peder. Čak i vlastitom dijetetu bi radije priželjkivao autizam, mentalnu retardaciju?

Evo ti jedan zadatak. Jednostavan test inteligencije:

Izbaci uljeza:

Kuga, kolera, ebola, boginje, malarija, gripa, homoseksualnost, tumor, rak, dijabetes.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
16 godina

Šta je homoseksulanost bolest. xD

A di je ona popularna: Debel peder, zdrav peder.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
18 godina
Whatever kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Prosječna dob stupanja u prvi seksualni odnos u RH je između 16 i 17 godina, s time da mladići, u prosjeku, u prvi seksualni odnos ulaze nešto ranije od djevojaka.

Po toj statistici se onda mladići praše međusobno {#}

Ne nego udaraju starije tete.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
18 godina
Whatever kaže...
ivan dragi kaže...

Izbaci uljeza:

Kuga, kolera, ebola, boginje, malarija, gripa, homoseksualnost, tumor, rak, dijabetes.

Je li mogu ja odgovoriti ?

Eh, sve osim homoseksualnosti je izlječivo !!! {#}

Jesam li pogodio čiko !!! {#}

Izlijecio si kugu, gripu, dijabetes i tumor? Jebote pa ti ces bar 3 - 4 nobelove dobit!

18 godina
neaktivan
Whatever kaže...
ivan dragi kaže...

Izbaci uljeza:

Nisi - odgovor je da su boginje jednina bolest s ove liste koja je istrebljena, a homoseksualnost i ostale nisu{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
protjeran
ivan dragi kaže...
bole_vk kaže...

Ok. Za tebe jest bolest.

Uvjerio si me, kao cijenjeni doktor medicine, da bi ti, bole_vk rađe imao tumor na mozgu, rak prostate, shizofreniju i dawnov sindrom istovremeno nego bio peder. Čak i vlastitom dijetetu bi radije priželjkivao autizam, mentalnu retardaciju?

Izbaci uljeza:

Ne brini moje dijete neće biti peder {#}

EVO

tako je,to je bolest

18 godina
Paolo2612 kaže...
Whatever kaže...
ivan dragi kaže...

Izbaci uljeza:

Nisi - odgovor je da su boginje jednina bolest s ove liste koja je istrebljena, a homoseksualnost i ostale nisu{#}

Malarija se da tretirati. Nekoc su je tretirali kininom, danas neznam cime. Ostalo je fatalno!

18 godina
Whatever kaže...
tnakir kaže...

Malarija se da tretirati. Nekoc su je tretirali kininom, danas neznam cime. Ostalo je fatalno!

E idem nešto pametnije raditi. Ne mogu više ovo čitati, mila majko. {#}

Los izbor rijeci. Htio sam reci neizljecivo.

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ali još postoji u prirodi, boginje su istrijebljene u prirodi (barem se smatraju jer zadnja osoba obolila od boginja je oboljela 70-tih i WHO ju je službeno proglasio istrebljenom 2011 - makar još postoji u istraživačkim i vojnim laboratorijima).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 18:52 (Paolo2612).
15 godina
protjeran
Whatever kaže...
tnakir kaže...

E idem nešto pametnije raditi. Ne mogu više ovo čitati, mila majko. {#}

Bogami idem i ja,nevrijedi se prepirat sa liberalnim ljudima.

Njima je sve normalno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 19:00 (bole_vk).
18 godina
protjeran
Whatever kaže...
PsychoticBaklava kaže...
To nije argument za homoseksualnost kao bolest - znaš li ti da su uz tu odluku postojala i istraživanja koja su doprinjela čitavoj odluci? S obzirom da za tebe takva odluka nije validna, smatraš li da je i ravnopravnost žena nije validna (niti prirodna) jer su pravo glasanja ostvarile političkom odlukom. To da li si se zahebavao ili ne znaš samo ti, mene to nije briga. Mene kao psihologa ne zanimaju političke odluke, već znanstveni podaci. Slobodno se prestani truditi ispasti pametan i duhovit, vidim da ti je namjera izazvati moje školovanje (nigdje nisam napisao da ne znam kako je došlo do te odluke) - svatko može na wiki pročitati razvoj događaja oko te odluke.

Ženska ne /ravnopravnost se nije stotinu godina vodila kao nastranost a homoseksualnost jest.

Daj mi molim te link na jedno jedino istraživanje gdje je dokazano da homoseksualnost nije " psih. poremećaj" (ne mora biti odmah BOLEST). Napisao sam da nije dokazano ni da jest, te je s te strane i s moga gledišta ta odluka OK. Nisam napisao drugačije.

Za tu "odluku" nisam saznao preko weba jer u "moje" vrijeme nije bio web tako raširen {#} već kroz školovanje. Danas svaka budaletina može s weba pročitati nekakve fragmente "znanja" i prosipati pamet po blogovima i forumima.

Neravnopravnost žena se stoljećima vodila kao prirodna, tako da ta paralela stoji, u oba slučaja je riječ o zabludi. Jedina kategorija u kojoj je homoseksualnost odstupanje jest ona statistička, prema svim drugim kategorijama homoseksualnost nije bolest (tj. patologija). Istraživanja i diskusije nađi sam jer imam osjećaj da trolaš.

18 godina
bole_vk kaže...

Njima je sve normalno.

LOL odlicno slozeno. Da si stariji platio bih ti pivu :)

15 godina
protjeran
tnakir kaže...
bole_vk kaže...

Njima je sve normalno.

LOL odlicno slozeno. Da si stariji platio bih ti pivu :)

{#} Znaci nemam dovoljno godina ?{#}

Dobili ste bitku ,a ne rat {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice