Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.568.770
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
p4c1j3nt kaže...

ovo je "offtopic", ne radi se oko naseg drustva, ali ima vjerojatno primjera kod nas

Dodala me neka cura iz italije na facebooku, 16 godina i deklarira se kao lezbijka... skoro napravih /faceplant kakve fiks ideje imaju današnji klinci

Kaže se facepalm... Tudum...

Sad, što se tiče tvog "problema" - mislim da je izvrsno što jedna, tako mlada osoba, nije zarobljena u granicama tradicije. To što ti misliš da je heteroseksualizam jedina "ispravna" seksualnost je tvoj zadrt problem. Najviše poštujem ljude koji su spremni pokazati svoje pravo ja, a najviše prezirem one koji im žele to uskratiti.

Makar se iz tvog posta da iščitati da si hetero, ja mislim da bi ti najradije jednog masnog u grlo.

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 21:15 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan

Neki od vas ovdje su pre samouvjereni što se tiće vožnje.Što mislite(namjerno govorim u množini) da vam pri 200km/h izleti nešto na cestu.Što ćeš napraviti?Automatski ili skrenuti u suprotni trak(ishod znate),ili pak skrenuti u travu(ishod znate),ili pak udariti punom snagom u to nešto(ishod znate)

Zašto pretjerivati i voziti 200km/h.Zar vam se stvarno toliko žuri.Kakav god bio auto,to nije izlika za brzu vožnju.Imate Grobnik i ostale staze namjenjene automobilizmu i udri miško.A ne ubijati nevine ljudi oko sebe.

Razmislite samo što je Čolak napravio.Sve će vam dalje biti jasno.Zar želite nositi nekoga na duši do kraja života? A kakav je auto imao...neki od vas misle da se u takvom autu nemože ništa dogoditi.

Spustite se na zemlju jer nikad neznate što vas čeka sljedećeg kilometra!!

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
17 godina
odjavljen
netko,netkovic kaže...

Što se čudiš, u školi od jedne frendice lik je rekao da mora nešto važno reć na SRO-u i ustao, objavio da je p*der (ima 14-15 god.)

Znači, ubrzo je bio jedan 14-godišnji klinac manje, pretpostavljam?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
18 godina

stoti put pitam..

zašto je netko zadrt, ako je upoznat sa svim prednostima i nedostacima pojedinog načina života i kao takvoga ga svejedno ne želi prihvatiti kao normalno, jer se to kosi sa njegovim moralnim načelima?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 21:21 (nixass).
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Sad, što se tiče tvog "problema" - mislim da je izvrsno što jedna, tako mlada osoba, nije zarobljena u granicama tradicije. To što ti misliš da je heteroseksualizam jedina "ispravna" seksualnost je tvoj zadrt problem. Najviše poštujem ljude koji su spremni pokazati svoje pravo ja, a najviše prezirem one koji im žele to uskratiti.

Makar se iz tvog posta da iščitati da si hetero, ja mislim da bi ti najradije jednog masnog u grlo.

slobodno reci da sam tudum, ako je ti podrzavas sto je ona izabrala bit lezbijka zasto meni prigovaras kada ja govorim faceplant?

govorim to jer sam popricao s njom i ona se tako deklarira, nikad nisam spomenuo da ona to je, jer je to njoj fora i zanimljivo da je ljudi tako gledaju i da dobiva paznju ljudi oko sebe..

na to sam mislio kad sam rekao da to bas i nije normalno, nabija svim ljudima u facu, joj joj vidi me ja sam lezbijka, moram bit u centru paznje

'butelja kvalitetnog bijelog vina, veliki čevapi s lukom, dobra mjuza... Zar život može biti bolji?' počivao u miru, EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 21:26 (p4c1j3nt).
16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
netko,netkovic kaže...

Što se čudiš, u školi od jedne frendice lik je rekao da mora nešto važno reć na SRO-u i ustao, objavio da je p*der (ima 14-15 god.)

Znači, ubrzo je bio jedan 14-godišnji klinac manje, pretpostavljam?

Nisam shvatio što si htio reci..

WP
17 godina
neaktivan

Gle mene baš briga jel on peder ili ona lezba,ali one parade i te brije su stvarno pretjerivanje.To je koda mi straight imamo svoj dan i paradiramo okolo.Meni to nije normalno.Također nije normalno da se "bare" nasred punog trga ili nešto slično.

Imaš svoj dom,svoju privatnost..Budi i pokemon ako oćeš to je tvoja stvar,ali nemoj da to moram gledati

17 godina
odjavljen
netko,netkovic kaže...

Nisam shvatio što si htio reci..

Sad češ mi još reći da lik nije pobrao batina nakon toga.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Gle mene baš briga jel on peder ili ona lezba,ali one parade i te brije su stvarno pretjerivanje.To je koda mi straight imamo svoj dan i paradiramo okolo.Meni to nije normalno.Također nije normalno da se "bare" nasred punog trga ili nešto slično.

Imaš svoj dom,svoju privatnost..Budi i pokemon ako oćeš to je tvoja stvar,ali nemoj da to moram gledati

Kako postupas kad ti se u punoj diskoteci upucava djevojka s jasnom seksualnom intencijom?

16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
p4c1j3nt kaže...

ovo je "offtopic", ne radi se oko naseg drustva, ali ima vjerojatno primjera kod nas

Dodala me neka cura iz italije na facebooku, 16 godina i deklarira se kao lezbijka... skoro napravih /faceplant kakve fiks ideje imaju današnji klinci

Znači da ti podržavaš i ove : link , link#2 , link#3 ..

Rambo,nisam mislio da si takav :/

@vexxx555 nije još..U taj razred idu samo 2 dečka..sve ostalo cure,obadva sumnjive seksualne orjentacije..

WP
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 21:41 (netko,netkovic).
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Kako postupas kad ti se u punoj diskoteci upucava djevojka s jasnom seksualnom intencijom?

Nerazumiješ neke stvari čini se.Od kud trend istospolnih odnosa? Netko to provalio i odjednom ljudi postaju pederi i lezbe.

Da ja sad kažem da sam pokemon,za godinu dana sam siguran da bi bilo još ljudi koji bi tvdrili da su pokemoni.Razumiješ što oću reći ??

Znas onu: Da je Bog htio pedere stvorio bi Adama i Stevu :)

15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
i_rambo_plache kaže...
p4c1j3nt kaže...

@vexxx555 nije još..U taj razred idu samo 2 dečka..sve ostalo cure,obadva sumnjive seksualne orjentacije..

ma on podržava klince od 16 godina koji izjavljuju da su homo tako da bi bili u centru pažnje i mogli svima to nabijat na nos

'butelja kvalitetnog bijelog vina, veliki čevapi s lukom, dobra mjuza... Zar život može biti bolji?' počivao u miru, EnlightenedPhoenix
16 godina
protjeran
p4c1j3nt kaže...
netko,netkovic kaže...
i_rambo_plache kaže...
p4c1j3nt kaže...

ma on podržava klince od 16 godina koji izjavljuju da su homo tako da bi bili u centru pažnje i mogli svima to nabijat na nos

Nisi shvatio ,nisam ja napao Ramba, dapače , imam puno poštovanja prema njemu..Ali je sam rekao da mu je izvrsno kad jedna mlada osoba nije zarobljena u granicama tradicije...

WP
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Hrvojestr kaže...

Od kud trend istospolnih odnosa?

Prvi zabilježeni podaci o istospolnim odnosima datiraju iz 9. st. pr. Krista. Tek toliko.

Ok!! Sve to stoji,ali znači da to isto prije nije bilo normalno.Trebalo je proći 9st da bi se netko toga "sjetio".

15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Nisi shvatio ,nisam ja napao Ramba, dapače , imam puno poštovanja prema njemu..Ali je sam rekao da mu je izvrsno kad jedna mlada osoba nije zarobljena u granicama tradicije...

greska u komunikaciji, nisam ni mislio da napadas ramba, on napada mene jer je on propustio shvatit osnovnu cinjenicu o toj curi, da to radi zbog paznje a ne zbog sebe

link

15 godina
neaktivan

Ja se nemogu prestati iščuđavati likovima koji se javljaju u vezi oglasa, recimo bf bc2 kojeg prodajem, pošalju private kako su oni zainteresirani.

Neznam jesam ja pao s Marsa ali što bi to "ja sam zainteresiran" meni trebalo značit, jel to poziv na sex, što je to? Meni nije jasno.

17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
M_dipl. kaže...
Hrvojestr kaže...

Od kud trend istospolnih odnosa?

Prvi zabilježeni podaci o istospolnim odnosima datiraju iz 9. st. pr. Krista. Tek toliko.

Ok!! Sve to stoji,ali znači da to isto prije nije bilo normalno.Trebalo je proći 9st da bi se netko toga "sjetio".

Trebalo je proći 9 st. da dođemo na nulu. Nakon što se sjetiš matematike, ti ćeš biti prvi koji se toga sjetio..

16 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
i_rambo_plache kaže...
p4c1j3nt kaže...

Uspoređivati nekog ko se deklarira kao gay sa teroristima. Veći debilizam nisam vidio duže.

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
18 godina
protjeran

@ netko_netković...

LoL, na slikama si stavio 3 totalne suprotnosti. Nema veze s vezom.

Vivere militare est
17 godina
neaktivan
bed kaže...

Trebalo je proći 9 st. da dođemo na nulu. Nakon što se sjetiš matematike, ti ćeš biti prvi koji se toga sjetio..

Lapsus..krivo sam pročitao..Kako god bilo ..to nije normalno što god vi rekli..

Ajmo TU ako ima pokemona na forumu,idemo paradirati Zagrebom :)

16 godina
protjeran

Cilj nije bio povezati slike..Tko je vidio tu cilj? To su sve ljudi različitih mišljenja od onih današnjih standardno "zadrtih"...I ne, nisam ih uspoređivao s homoseksualcima (iako bi se oni dali usporediti s fašizmom), nego sam samo htio ukazati kako on podržava sve te ljude jer imaju drugačija mišljenja od ostalih...

WP
16 godina
neaktivan
Dobro, da preformuliram - prozvati nekog ko nema ništa protiv gayeva kao podržavatelja nacizma/al-quaide. Koji mentalni sklop za to moraš imati, ne shvaćam?
I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
16 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
Dobro, da preformuliram - prozvati nekog ko nema ništa protiv gayeva kao podržavatelja nacizma/al-quaide. Koji mentalni sklop za to moraš imati, ne shvaćam?

Znaci, rambo je rekao da podržava ljude koji su se odmakli od tradicionalnog mišljenja, trenutno mišljenje svijeta (barem sam ja tako shvatio) je da je sve navedeno u slikama loše...Da je čovjek ljepo rekao, volim gayeve ,nebih mu ništa rekao protiv...

WP
15 godina
neaktivan

Mene od pederčina puno više nerviraju ovakvi slučajevi:

http://www.jutarnji.hr/forbes---nina-skorin-kapov-je-lice-novog-hrvatskog-biznisa/956682/

Plačena reklama... Al nije nažalost jedina, trenutno postoji hrpa slučajeva ovog tipa koji se recimo pojavljuju i na novoj tv nakon njihovog dnevnika u nekakvoj rubrici "iznimni novootkriveni talenti" tipa onaj Rimac sa svojim BMW-om na struju kojeg mu je isfinancirao stari koji je lopov prve klase i valjda ne smije izaći iz BiH, onda je nakon njega bila još jedna studentica Verna kao "extra nadarena" a također plačena reklama tvu, novinama, itd itd.

Pederi su mila majka za takve, oni se bar ne rugaju mozgu ostalih za razliku od ove bagre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 22:19 (free87).
15 godina
free87 kaže...

"iznimni novootkriveni talenti" tipa onaj Rimac sa svojim BMW-om na struju kojeg mu je isfinancirao stari koji je lopov prve klase i valjda ne smije izaći iz BiH

jel znas nesto vise o ovome ili pucas u prazno?

inace Rimac je napravio odlican posao s EV,treba mu skinuti kapu.upitne su tvoje optuzbe o financiranju

15 godina
neaktivan
Sir_Henry_Dale kaže...
free87 kaže...

"iznimni novootkriveni talenti" tipa onaj Rimac sa svojim BMW-om na struju kojeg mu je isfinancirao stari koji je lopov prve klase i valjda ne smije izaći iz BiH

jel znas nesto vise o ovome ili pucas u prazno?

inace Rimac je napravio odlican posao s EV,treba mu skinuti kapu.upitne su tvoje optuzbe o financiranju

Sve sam ti iz prve napisao.

Poluprojekti financirani opljačkanim novcem roditelja koje šrot novine tipa jutarnji i televizije tipa novatv predstavljaju pod istraživačkim rubrikama a ubiti se radi o debelo plačenim reklamama.

A taj Rimac je samo još jedan u nizu prijeratnih bauštelaca koji se vratio iz kopanja kanala po Njemačkoj u Hrvatsku opljačkat što se da opljačkat kupivši poštene firme za nikakav namješten novac, serem mu se na projekt sina.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zovak-rimac-je-hajdukove-dionice-platio-otetim-milijunima/405830.aspx

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 22:32 (free87).
15 godina
free87 kaže...

Sve sam ti iz prve napisao.

Poluprojekti financirani opljačkanim novcem roditelja koje šrot novine tipa jutarnji i televizije tipa novatv predstavljaju pod istraživačkim rubrikama a ubiti se radi o debelo plačenim reklamama.

za financiranje neznam,ali njegov BMW nije poluproizvod.ekiparadi odlicnu stvar i to im nitko nemoze osporit

EDIT:vidim da ozbiljne rasprave nece biti.s vrijedanjem,omalovazavanjem bez dokaza diskusija je za mene neprihvatljiva

EDIT_2:nemam sto reci na ove optuzbe,meni je prva cuti

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 22:49 (Sir_Henry_Dale).
15 godina
neaktivan

Ako radiš odličnu stvar zašto onda plaćaš jutarnjem i novoj da te reklamira i diže u nebesa sve to pod znakom istraživačkog novinarstva.

I kao što sam rekao novac koji je uložen u to sve nije iz kasice prasice mladog momka nego iz kasica prasica ljudi čije su firme opljačkane i uništene. Kod njega se radi o projektu, kod ove kurvice iz provg posta što sam stavio link o školovanju u Americi.

Uf, uvatio me proljev.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 22:42 (free87).
17 godina
neaktivan

@free87 ja mislim da si ti samo ljubomoran na mlade koji nešto postižu u životu.....

15 godina
neaktivan

Jel te neko plača da misliš?

91 si godište, ne petljaj se u nešto što ne razumiješ.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice