Nova si podiže gledanost
Stipe je jači od Lupinota
Stipe je seljačina!!! Napada 25 godina starijeg čovjeka,a zabranjeno je ako znaš borilačke vještine upotrebljavati ih ovako (to se smatra kao napad vatrenim oružjem). Ko je za Lupina? (ja)
Stipe je seljačina!!! Napada 25 godina starijeg čovjeka,a zabranjeno je ako znaš borilačke vještine upotrebljavati ih ovako (to se smatra kao napad vatrenim oružjem). Ko je za Lupina? (ja)
bez uvrede ali kako to mozete uopce gledati, svi znamo da ti reality show-ovi nisu tolko realni kolko bi trebali biti, evo sad se vec prica da je nova tv to namjestila
btw
za lupina prvi put cujem pa ga necu komentirati jer niti nisam gledao farmu ali drvis je stvarno seljacina (iako neznam sta je sve radio na Farmi)
LUPINO je kralj. Jedan od rijetkih normalnih tamo.
DRVIŠ je seljober, to su oni malo upućeniji znali i prije, iša sa tuć i ranije po kafićima. Po inteligenciji i tračanju je ekvivalent Alex.
NOVA je smeće i još kažu NEZ CENZURE...
Btw ja mislim da je Stipe dobija Lupina. NA BODOVE.
da je Lupino mlađi 20g mislim da bi razbio Drviša bez razmišljanje kao malog majmuna
ja sam za Drviša no nije se nešto iskazao u tuči nije ga niti jednom lupio koliko sam shvatio i vidio.
ja sam za Drviša no nije se nešto iskazao u tuči nije ga niti jednom lupio koliko sam shvatio i vidio.
Ma koji stipe? seljačina mrtva. koji profesinalac ide šakama nešto rješavat? da ga mi tipkovnicama izudaramo?