Stipe vs Lupino zaključana tema

poruka: 42
|
čitano: 7.678
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

Nova si podiže gledanost Namigiva

17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

Stipe je jači od Lupinota

17 godina
neaktivan
RE: Stipe vs Lupino
ya-sam-ya kaže...

Stipe je seljačina!!! Napada 25 godina starijeg čovjeka,a zabranjeno je ako znaš borilačke vještine upotrebljavati ih ovako (to se smatra kao napad vatrenim oružjem). Ko je za Lupina? (ja)

Nije vatrenog nego hladnog oruzja.
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
ya-sam-ya kaže...

Stipe je seljačina!!! Napada 25 godina starijeg čovjeka,a zabranjeno je ako znaš borilačke vještine upotrebljavati ih ovako (to se smatra kao napad vatrenim oružjem). Ko je za Lupina? (ja)

Nije vatrenog nego hladnog oruzja.
 prohladnog ili mlakog oružja?
17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

bez uvrede ali kako to mozete uopce gledatiBelji se, svi znamo da ti reality show-ovi nisu tolko realni kolko bi trebali biti, evo sad se vec prica da je nova tv to namjestila

btw

za  lupina  prvi  put  cujem  pa  ga  necu  komentirati  jer  niti  nisam  gledao  farmu  ali  drvis  je  stvarno  seljacina  (iako  neznam  sta  je  sve  radio  na  Farmi)

17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

LUPINO je kralj. Jedan od rijetkih normalnih tamo.

DRVIŠ  je  seljober,  to  su  oni  malo  upućeniji  znali  i  prije,  iša  sa  tuć  i  ranije  po  kafićima.  Po  inteligenciji  i  tračanju  je  ekvivalent  Alex.

NOVA  je  smeće  i  još  kažu  NEZ  CENZURE...

Btw  ja  mislim  da  je  Stipe  dobija  Lupina.   NA BODOVE.SmijehSmijeh

17 godina
Stipe vs Lupino

da je Lupino mlađi 20g mislim da bi razbio Drviša bez razmišljanje kao malog majmuna

17 godina
jao,jao, tetkice moje kako možete gledat takve emisije kao da ste stara baba koja nema nikaj za radit
ja sam za Drviša no nije se nešto iskazao u tuči nije ga niti jednom lupio koliko sam shvatio i vidio.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
jao,jao, tetkice moje kako možete gledat takve emisije kao da ste stara baba koja nema nikaj za radit
ja sam za Drviša no nije se nešto iskazao u tuči nije ga niti jednom lupio koliko sam shvatio i vidio.
ne gledaš ih , al si za drviša
uvijek postoji ali
iz toga zaključujemo da ih gledaš
takve glupe reality show-e ne podnosim kao što sam iznio i u prijašnjem postu
ljudi koji to gledaju u 90%slučajeva nemaju šta za radit kao nit ovi na farmi,BB i sl.

H-MAN RULES!!!11
17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

Ma koji stipe? seljačina mrtva. koji profesinalac ide šakama nešto rješavat? da ga mi tipkovnicama izudaramo?

www.suvenirshop.com
17 godina
Horagio kaže...
ne gledaš ih , al si za drviša
uvijek postoji ali
iz toga zaključujemo da ih gledaš
takve glupe reality show-e ne podnosim kao što sam iznio i u prijašnjem postu
ljudi koji to gledaju u 90%slučajeva nemaju šta za radit kao nit ovi na farmi,BB i sl.

Ma ne ja samo pratim K1 i pride tj.UFC pa zato navijam za Drviša ma koga on isprovocirao ja sam da mu ispraši tur Smijeh
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
 Dečec, ali ga kakaš. 400 postova u 6 tjedana...očigledan dokaz besposličara. A ja ne znam imaš li ti koji smislen post na ovom forumu? Broj otvorenih tema - 36!  eek:

A tu nekoga nazivaš tetkicama i babama....

P35 DS3P, E6700, 2x1Gb ZuperTalent C4 OC, Club3D 8800GT, barica 320GB+500GB, Raidmax Scorpio big tower, SilverStone Strider ST75F, BenQ FP93GX, Canon pixma 4300

Lozinka:

vrh stranice