Stipe vs Lupino zaključana tema

poruka: 42
|
čitano: 7.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

Stipe je seljačina!!! Napada 25 godina starijeg čovjeka,a zabranjeno je ako znaš borilačke vještine upotrebljavati ih ovako (to se smatra kao napad vatrenim oružjem). Ko je za Lupina? (ja)

17 godina
RE: Stipe vs Lupino

Lupino je kao prvo,kreten! kao da je bog na onoj farmi,i najpametniji i najjači a stipe je samo branio onog svizca...tako da stipe nije uopće kriv

17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

Da, nije Stipe kriv što je moron. :p

Ne treba trošiti riječi na njega...frajer ima iq 70, poput zaostalog djeteta.

Lupino - thumb up :)

P35 DS3P, E6700, 2x1Gb ZuperTalent C4 OC, Club3D 8800GT, barica 320GB+500GB, Raidmax Scorpio big tower, SilverStone Strider ST75F, BenQ FP93GX, Canon pixma 4300

Stipe vs Lupino

Stipe mi se zgadio sinoć. Lupino im je odbrusio iako je možda trebao šutiti i biti pametniji ali rekao je što mu je bilo na pameti a te kokoši ionako nezaslužuju bolje...a stipe se iz nekog razloga našao uvrijeđen. seljačina glupa. Lupino je car i moj favorit definitivno

17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

Pa ono kad je Lupino razbio dasku rekao je curama isto što i Josipa, samo razumljivije, a "junak" stipe ih odma brani. A te cure samo tračaju uz kavicu dok Lupino radi ko lud (naravno da je p......). Stipe je ispo kretenčina i lijepo se iskazao pred cijelom Hrvatskom, pa čak i Bosnom....

17 godina
neaktivan
seth kaže...

Lupino je kao prvo,kreten! kao da je bog na onoj farmi,i najpametniji i najjači a stipe je samo branio onog svizca...tako da stipe nije uopće kriv

Da, a Svizac je curica, pa se ne može branit? I zašt ih je Svizac razdvajo ako je Stipe branio njega? Šta s...š?
17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

ne pratim farmu bas, ali eto, jucer sam slucajno bio na kompu, pa sam u tijeku Plač

stipe je totalna seljacina, sa IQ nizim od sobne temperature ondje na farmi, svaka cast lupinu, ima moj glas Cool Cool

17 godina
neaktivan
TGCVugi kaže...

ne pratim farmu bas, ali eto, jucer sam slucajno bio na kompu, pa sam u tijeku Plač

stipe je totalna seljacina, sa IQ nizim od sobne temperature ondje na farmi, svaka cast lupinu, ima moj glas Cool Cool

Lupino careeeeee. Stipe je obična kretenska sileđija.
17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

ljudi obojica su biseri...u suprotnome ne bi bili na farmi!

17 godina

Najbolji odgovor, ko su oni u životu, koliko sam vidio na tu farmu idu propale zvjezde i sportaši, općenito bezveze likokvi, još im Korade fali.

17 godina
neaktivan
lebo1 kaže...

Najbolji odgovor, ko su oni u životu, koliko sam vidio na tu farmu idu propale zvjezde i sportaši, općenito bezveze likokvi, još im Korade fali.

istina. Najpoznatiji je Rafo hehe, možda i Svizac
17 godina
Stipe je zbilja malo prenaglio,a zna li tko zašto nova ima puno takvih bosanaca od njih u farmi do njih u serijama poput Lud -zbunjenog...
17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

Dečki,ovo je BUG Online forum,a ne farma forum.Bit ćete kartonirani. Admin !?

17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

a ovo je podforum ostalo

17 godina
neaktivan
Bugy kaže...

Kaj brijes ti?! Neodlučan

"Ostalo
Prostor za teme koje (još) nemaju svoj forum - od računalnih do priča iz stvarnog života (AFK)"
17 godina
neaktivan

Bugy, neman komentara, zapravo, upotrijebi malo mozak prije nego pocmes pisati poruku, a sto se tiče one seljačine drviša mislim da ni on ni lupino nisu obdareni bas visokim IQ ali on je napao lupina jer mu se dize na stefany a lupino je slucajno udario Stefany.

17 godina
neaktivan
r420r kaže...
Bugy kaže...

Kaj brijes ti?! Neodlučan

"Ostalo
Prostor za teme koje (još) nemaju svoj forum - od računalnih do priča iz stvarnog života (AFK)"
 Bug je forum kao i svi ostali, tako da se ovdje smije i raspravljati o stvarima koje nisu o IT-u (zato i ima tema "Ostalo"
A sto se tice te tuce imali gdje snimak na netu posto u jucernjasem prenosu su odmah prekinuli sa prenosom sa farme cim je izbila tuca

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan

bit će danas na Novoj TV u 21:30 Farma+ (mišljenja svih o dvoboju i fajtu itd.), pogledajte. Tamo će bit puštena cijela snimka fajta

17 godina
Stipe vs Lupino

Kaj je najsmijesnije u videu je ubiti Lupino strgo Drvisa koji je kao boksac i to je urnebesno.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina

lupino je konjina

AMD Athlon X2 4200+ 2.5, 2 GB DDR2, nVIDIA GeForce 7300 GS 512MB
17 godina
neaktivan

Ma nije, razbio je Drviš Lupina, zato je i ona jedna stalno plakala "Stipe nemoj!".

Kakve veze ovo ima s IT-om? :D)

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
Stipe vs Lupino

Ne!

Drvis je kao probo osamarit Lupina i ovaj nije nista reagiro, zatim ga je neka treba uhvatila i Stipe je probo lupit Lupina nogom i fulao je.

Onda je Lupinu bilo pun ***** svega pa je nasrnuo na njega i srusio ga na pod. Zatim smo vidli prekid prijenosa.

Haha kako smijesno kad ovo pisem, koda su djeca u osnovnoj skoli, ko je koga lupio jace i ko ima veceg tatu. xD

P.S. Lupino je car

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2008 16:37 (Psiho246).
17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

Nismo ni vidjeli cijeli fajt kad su prekinuli prijenos, al po mom mišljenju Lupino je kreten sto im je odbrusio, a Drviš je još veća budala šta ide napadat Lupina..

Al na sveopću situaciju moj comment je: LOL!!!

17 godina
Stipe vs Lupino

Ma mirko bi ih sve razbio.:)

17 godina
neaktivan
lebo1 kaže...

Ma mirko bi ih sve razbio.:)

Ma Mirko je car i pol. A ove dvije seljačine se ne treba ni komentirati. Iako mi je Drviš bolji (iako je gluplji) ali bolje biti glup nego pe******a! ;)
17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

Ja sam mislio da je nova tv ubacila malo akcije u scenu, da bude zanimljivije. Znate ono, dojadi stalno gledat obična klepetanja, pa malo akcije nije trebalo naškodit, dapače, vjerujem da je sad gledanost još veća.

17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

ne pratim farmu niti ću je pratiti jer je to traćenje vremena kao i big brother-u njima su osobe koje nemaju drugoga posla, a i k tomu ne zanima da li je ovaj il onaj drugi nekoga prebio (u mojoj školi me zanima , ali ipak to su odrasle osobe koje se tuku u reality-ima ) i da li more neki celebrity il kaj ja znam ko cijepati drvo-takve stvari zatupljuju (bez uvrede)

H-MAN RULES!!!11
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2008 17:51 (Horagio).
17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

Pa čim mi pričamo tu na ovom forumu, znači da je i zanimanje poraslo! Ma po meni mozda i to veeeliko MOZDA od tih svih gluposti je valjao BB1 a nisam ni to previse gledao ovo ostalo sve neke seljacine, p****i, transvestiti itd. ma bez-veze. Truju nam samo oči time!

17 godina
protjeran
Stipe vs Lupino

Štefan Glupinjo se bavi karateom. Smijeh  Ja bi prije rekao da je sve to fake. Kao i slična sranja i realityji po drugim zemljama.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2008 18:00 (the_tux).
17 godina
neaktivan
Stipe vs Lupino

Yes, this is fake.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice