Stipe je seljačina!!! Napada 25 godina starijeg čovjeka,a zabranjeno je ako znaš borilačke vještine upotrebljavati ih ovako (to se smatra kao napad vatrenim oružjem). Ko je za Lupina? (ja)
Lupino je kao prvo,kreten! kao da je bog na onoj farmi,i najpametniji i najjači a stipe je samo branio onog svizca...tako da stipe nije uopće kriv
Da, nije Stipe kriv što je moron. :p
Ne treba trošiti riječi na njega...frajer ima iq 70, poput zaostalog djeteta.
Lupino - thumb up :)
Stipe mi se zgadio sinoć. Lupino im je odbrusio iako je možda trebao šutiti i biti pametniji ali rekao je što mu je bilo na pameti a te kokoši ionako nezaslužuju bolje...a stipe se iz nekog razloga našao uvrijeđen. seljačina glupa. Lupino je car i moj favorit definitivno
Pa ono kad je Lupino razbio dasku rekao je curama isto što i Josipa, samo razumljivije, a "junak" stipe ih odma brani. A te cure samo tračaju uz kavicu dok Lupino radi ko lud (naravno da je p......). Stipe je ispo kretenčina i lijepo se iskazao pred cijelom Hrvatskom, pa čak i Bosnom....
Lupino je kao prvo,kreten! kao da je bog na onoj farmi,i najpametniji i najjači a stipe je samo branio onog svizca...tako da stipe nije uopće kriv
ne pratim farmu bas, ali eto, jucer sam slucajno bio na kompu, pa sam u tijeku
stipe je totalna seljacina, sa IQ nizim od sobne temperature ondje na farmi, svaka cast lupinu, ima moj glas
ne pratim farmu bas, ali eto, jucer sam slucajno bio na kompu, pa sam u tijeku
stipe je totalna seljacina, sa IQ nizim od sobne temperature ondje na farmi, svaka cast lupinu, ima moj glas
ljudi obojica su biseri...u suprotnome ne bi bili na farmi!
Najbolji odgovor, ko su oni u životu, koliko sam vidio na tu farmu idu propale zvjezde i sportaši, općenito bezveze likokvi, još im Korade fali.
Najbolji odgovor, ko su oni u životu, koliko sam vidio na tu farmu idu propale zvjezde i sportaši, općenito bezveze likokvi, još im Korade fali.
Dečki,ovo je BUG Online forum,a ne farma forum.Bit ćete kartonirani. Admin !?
a ovo je podforum ostalo

Bugy, neman komentara, zapravo, upotrijebi malo mozak prije nego pocmes pisati poruku, a sto se tiče one seljačine drviša mislim da ni on ni lupino nisu obdareni bas visokim IQ ali on je napao lupina jer mu se dize na stefany a lupino je slucajno udario Stefany.

bit će danas na Novoj TV u 21:30 Farma+ (mišljenja svih o dvoboju i fajtu itd.), pogledajte. Tamo će bit puštena cijela snimka fajta
Kaj je najsmijesnije u videu je ubiti Lupino strgo Drvisa koji je kao boksac i to je urnebesno.
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
lupino je konjina
Ma nije, razbio je Drviš Lupina, zato je i ona jedna stalno plakala "Stipe nemoj!".
Kakve veze ovo ima s IT-om? :D)
Ne!
Drvis je kao probo osamarit Lupina i ovaj nije nista reagiro, zatim ga je neka treba uhvatila i Stipe je probo lupit Lupina nogom i fulao je.
Onda je Lupinu bilo pun ***** svega pa je nasrnuo na njega i srusio ga na pod. Zatim smo vidli prekid prijenosa.
Haha kako smijesno kad ovo pisem, koda su djeca u osnovnoj skoli, ko je koga lupio jace i ko ima veceg tatu. xD
P.S. Lupino je car
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Nismo ni vidjeli cijeli fajt kad su prekinuli prijenos, al po mom mišljenju Lupino je kreten sto im je odbrusio, a Drviš je još veća budala šta ide napadat Lupina..
Al na sveopću situaciju moj comment je: LOL!!!
Ma mirko bi ih sve razbio.:)
Ma mirko bi ih sve razbio.:)
Ja sam mislio da je nova tv ubacila malo akcije u scenu, da bude zanimljivije. Znate ono, dojadi stalno gledat obična klepetanja, pa malo akcije nije trebalo naškodit, dapače, vjerujem da je sad gledanost još veća.
ne pratim farmu niti ću je pratiti jer je to traćenje vremena kao i big brother-u njima su osobe koje nemaju drugoga posla, a i k tomu ne zanima da li je ovaj il onaj drugi nekoga prebio (u mojoj školi me zanima , ali ipak to su odrasle osobe koje se tuku u reality-ima ) i da li more neki celebrity il kaj ja znam ko cijepati drvo-takve stvari zatupljuju (bez uvrede)
Pa čim mi pričamo tu na ovom forumu, znači da je i zanimanje poraslo! Ma po meni mozda i to veeeliko MOZDA od tih svih gluposti je valjao BB1 a nisam ni to previse gledao ovo ostalo sve neke seljacine, p****i, transvestiti itd. ma bez-veze. Truju nam samo oči time!
Štefan Glupinjo se bavi karateom. Ja bi prije rekao da je sve to fake. Kao i slična sranja i realityji po drugim zemljama.
Yes, this is fake.