Napravite najboljeg, najsmiješnijeg Stare Dad-a na BUG forumu!
Bitno je samo da je smiješan, možete
mijenjati sliku, dodavati svoje slike itd itd!
Evo sam sample:
Evo ja ću započeti sa svoja dva Stare Dad-a:
Napravite najboljeg, najsmiješnijeg Stare Dad-a na BUG forumu!
Bitno je samo da je smiješan, možete
mijenjati sliku, dodavati svoje slike itd itd!
Evo sam sample:
Evo ja ću započeti sa svoja dva Stare Dad-a:
Pa ljudi probajte bar...
Meni su odlični stardadovi, gledam ih svaki dan i valjam se po podu...
Hahaha...ja predlažem sticky...:P
Hahahaha
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/kompresijski-formati-teorija-urote/69009.aspx
Eto ga.
Evo jedan od mene...
Najbolji...
EPIC WIN!
Evo moje, koju sam postao u Smiješne slike
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/smijesne-slike/19399.aspx?page=153&jumpto=1304077&sort=asc&view=flat
Jedan samo za Mentalista
WOW! Još nikad u životu nisam vidio da toliko ljudi pokušava ispasti smiješno.
P.S. - @ Don Kihoty - ako se već igraš 4chana, onda bar koristi stručne termine i nemoj forsati meme...
P.P.S. - nakeljena slika onog retarda na CoD4 exploitable je toliko isfurana da iz dna duše žalim one koji su toliko nemaštoviti i neduhoviti da ju iznova šalju pokušavajući ispasti smiješni. Ujedno im ovim putem poručujem da IRL ni na koji način ne pokušavaju ispasti smiješni jer neće uspjeti.
WOW! Još nikad u životu nisam vidio da toliko ljudi pokušava ispasti smiješno.
P.S. - @ Don Kihoty - ako se već igraš 4chana, onda bar koristi stručne termine i nemoj forsati meme...
P.P.S. - nakeljena slika onog retarda na CoD4 exploitable je toliko isfurana da iz dna duše žalim one koji su toliko nemaštoviti i neduhoviti da ju iznova šalju pokušavajući ispasti smiješni. Ujedno im ovim putem poručujem da IRL ni na koji način ne pokušavaju ispasti smiješni jer neće uspjeti.
Ajd, možeš si i ti dopustit da okejžnli ispadneš lejm...
Joj lejmeri tema je POST-ana prije "Mentalist" događaja, u "fazonu"
da se malo zabavimo, i da vidimo "umjetničke" sposobnosti forumaša...
Ako imate stila, smislit će te dobrog stare dad-a...
Nebitno o temi... Samo da nije fora 8... xD
Ma nije mi se dalo ić gledat kak se na engleskom piše točno (engleski puno više pričam nego što pišem).
Uglavnom: occasionally(eng)- povremeno, s vremena na vrijeme, tu i tamo, you get the point...
Lejm= lame(eng)- jadan, neuvjerljiv, suprotno od cool.
Ma nije mi se dalo ić gledat kak se na engleskom piše točno (engleski puno više pričam nego što pišem).
Uglavnom: occasionally(eng)- povremeno, s vremena na vrijeme, tu i tamo, you get the point...
Lejm= lame(eng)- jadan, neuvjerljiv, suprotno od cool.
Pa znam što to znači, ali u postu u kojem napišeš okejžnli umjesto povremeno nekome napišeš da je jadan. To je "lejm".