- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slike što ih radi jedan lik
Niđe veze...cuj tekuci racun..
kataje*enastrofa
A eto ukusi se razlikuju... meni je genijalno, jer lik pokusava nesto originalno napravit i te izreke vizualno dočara. Nisam primjetio da puno ljudi ovdje uopće pokušavaju bit originalni samo c/p sa portala i to je to.
kataje*enastrofa
A eto ukusi se razlikuju... meni je genijalno, jer lik pokusava nesto originalno napravit i te izreke vizualno dočara. Nisam primjetio da puno ljudi ovdje uopće pokušavaju bit originalni samo c/p sa portala i to je to.
A da ti nisi slučajno taj jedan lik a gledaš ovdje na forumu reakcije ostalih članova na svoje uratke hehe?
A da ti nisi slučajno taj jedan lik a gledaš ovdje na forumu reakcije ostalih članova na svoje uratke hehe?
Noup... lika jedino znam kao bubnjara jednog splitskog banda i ove slike vidim jer imamo par zajedničkih prijatelja koje uvijek označi u tim slikama, mislim ako se mogu crnit radi 'posla' u Samsungu po Youtubeu, misliš da bi mi ikakav problem bio reč da su moje slike, ionako 90% vas me ni ne zna... mislim ono stvarno.
kataje*enastrofa
vi danasnje generacije tinejđera ocito neznate sto je humor...jbt vama su samo smjesni sadrzaji vezani za seks i takve stvari -.-
Onaj osjećaj kad 97. godište napiše:
"vi danasnje generacije tinejđera ocito neznate sto je humor"
It made my day...
10kn da će napisati da mu to nije pravo godište!
It made my day...
upravo to i ja mislio :D
ukusi se razlikuju, ali ipak ne previše, pogotovo na bug forumu, tu ćemo imat vrlo slične i čak iste ukuse.
S obzirom da imaš14 ti si još procesu šetanja kožice pa ti je sex znanstvena fantastika.
vi danasnje generacije tinejđera ocito neznate sto je humor...jbt vama su samo smjesni sadrzaji vezani za seks i takve stvari -.-
Ma pustite dečka, neke od onih slika jesu smiješne. Jest da je izvalio glupost, ali tko nije? Ali bio je u pravu, ako se u vicu ne spominju ku*ac ili pi*ka onda nije zabavan (bar je takvo stanje u mojem razredu)...
There's the funny.
It made my day...
u just lost 10kn
S obzirom da imaš14 ti si još procesu šetanja kožice pa ti je sex znanstvena fantastika.
ahha...gle meni jesu smjesne ove fore na tumblr-u itd. ali neznam zasto je covjek dobio toliko td-ova i to bi trebalo biti smiesno,naravno nisam krepao od smijeha kao kad sam na 9gag-u ali ipak nije zasluzio td-ove,ipak je bilo domišljato
U tim slikama je jedino fora u tome šta je sve doslovno napravljeno.
(Očekujem onu sliku sa Captain Obviousom i kamenom)