- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo napokon sam ga skuzio, nakon sto sam ga procitao desetak puta.
Bolje da si stavio *snap* umjesto *broke*. Ili ako ne to, barem *break*(u sadasnjem vremenu).
Jer broke nema smisla
Evo napokon sam ga skuzio, nakon sto sam ga procitao desetak puta.
Bolje da si stavio *snap* umjesto *broke*. Ili ako ne to, barem *break*(u sadasnjem vremenu).
Jer broke nema smisla
jbg...u zaru pravljenja nisam bas ni obracao paznju....sljedeci put cu se vise potruditi...
--- video ---
Har!
Ovo ide na milijun viewova. ;) :D
EDIT: vlad0, daj ubaci malo dodatnih tagova da ljudi lakse nadu xD
.
Moze li mi netko pojasniti sta je ovdje sarkazmicno?
Pokusao sam povezati kupnju sa cinom velike nuzde, a dekodiranje s cinom ciscenja, ali ni na koji nacin, pa ni u najboljem končetu ne bih našao smisao u tome.
P.S.
Kako da natjerano nekog programera s foruma da nam napravi skriptu koja sam glasa hamburger-e?
Ima ko onu sliku di su crtiani junaci i Tom je ubio Jerryja, kojot jede pticu trkačicu (mig-miga) itd.
Evo moj prvi meme!! Znam da nije nesto,ni u crtanju,ni u textu,ni po izboru memea ali ovo je moj prvi pa sam zadovoljan... http://cheezburger.com/View/5648707072
Dovest cemo te na frontpage.
Idemo svi vote na Excellent.
There are a couple of questions for this GIF:
One: -Why is she brushing her teeth on a bed?
and two: -Why the fuck is she out of the kitchen and not making me a sandwich?
There are a couple of questions for this GIF:
One: -Why is she brushing her teeth on a bed?
and two: -Why the fuck is she out of the kitchen and not making me a sandwich?
Good point sir!
Oh, dosada ste uplodali slike s 9gag-a ovdje, a sada vam je i to preteško pa ćete linkove ljepit.
Da, zbilja ste dosadni sa gagom.
Dobro,ljudi,sorry...mislio sam da je smijesna pa sam je postao..ok necu vise...kazete da vam se nesvidja 9gag,4chan,vukajlija,membase,memegenerator...sta ja znam di bi ih trazio
Dobro,ljudi,sorry...mislio sam da je smijesna pa sam je postao..ok necu vise...kazete da vam se nesvidja 9gag,4chan,vukajlija,membase,memegenerator...sta ja znam di bi ih trazio
Budi kreativan. Probaj neku svoju napravit.
Budi kreativan. Probaj neku svoju napravit.
Pa i hocu,vec sam napravio jednu,eno je prosloj stranici...sad cu probat i drugu samo sto nemam bas nekih ideja..