Slava i hvala Linksu!

poruka: 2
|
čitano: 731
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Slava i hvala Linksu!

Pozdrav. Prije tjedan dana naručio sam slušalice iz Linksa, te je cijela narudžba protekla bez nekih problema.

Dostava je došla, i preuzeo sam neobično velik paket, koji sam i platio, naravno. Kad sam stigao kući, otvorim paket, i vidim, na njemu piše: "Torba za laptop HP". Kad ono, u paketu stvarno torba za laptop {#}. Ljudi iz Linksa su priznali pogrešku, i preuzeli odgovornost, te rekli da će poslati pravi paket meni, a ja samo vratim torbu. Rekao sam da nema problema, ali oni su bili toliko velikodušni da su mi ponudili meni nevjerojatnu ponudu. Ukratko, uz slušalice, sada imam i novi Bioshock Infinite {#}. Ovim putem se dodatno zahvaljujem Linksu za velikodušnost.

Ovo mi je prvi put da kupujem kod njih, ali vidim da nije zadnji! {#}

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Re: Slava i hvala Linksu!
tonchy kaže...

Pozdrav. Prije tjedan dana naručio sam slušalice iz Linksa, te je cijela narudžba protekla bez nekih problema.

Dostava je došla, i preuzeo sam neobično velik paket, koji sam i platio, naravno. Kad sam stigao kući, otvorim paket, i vidim, na njemu piše: "Torba za laptop HP". Kad ono, u paketu stvarno torba za laptop {#}. Ljudi iz Linksa su priznali pogrešku, i preuzeli odgovornost, te rekli da će poslati pravi paket meni, a ja samo vratim torbu. Rekao sam da nema problema, ali oni su bili toliko velikodušni da su mi ponudili meni nevjerojatnu ponudu. Ukratko, uz slušalice, sada imam i novi Bioshock Infinite {#}. Ovim putem se dodatno zahvaljujem Linksu za velikodušnost.

Ovo mi je prvi put da kupujem kod njih, ali vidim da nije zadnji! {#}

Bome, ovo im se već isplatilo, u trenutku čitanja ovog posta 35 ljudi je otvorilo ovu temu. Ljepa reklama, ali neka, zaslužili su, što jest - jest.

If you have a garden and a library, you have everything you need.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice