Ima li netko tko bi znao ima li koja tvrtka na području Zadra ili Splita koja pruža cjelokupna rješanje za uspostavljanje bežičnog interneta u jednom autokampu? Ako netko može preporučiti neku tvrtku ili ako zna koliko bi ti koštalo bilo bi od velike pomoći. Kamp je kapaciteta do 100 osoba, i imali smo na umu neko rješenje za naplatu interneta pomoću ticketa ili nešto slično.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne zna baš nitko?
ne zna baš nitko?
triba ti nesto poput ovoga, a uz njega mozes odma i pisac uzet (takodjer ima airlive) pa ispisujes ticket kodove ogranicene ili vremenski ili po kolicini prometa... za firmu konkretno ne znam ko u st ili zd radi, ali definitivno nije bas najjeftinija solucija, sam materijal ti je par tisuca kn, plus ruke...
ne zna baš nitko?
triba ti nesto poput ovoga, a uz njega mozes odma i pisac uzet (takodjer ima airlive) pa ispisujes ticket kodove ogranicene ili vremenski ili po kolicini prometa... za firmu konkretno ne znam ko u st ili zd radi, ali definitivno nije bas najjeftinija solucija, sam materijal ti je par tisuca kn, plus ruke...
kao što, jesi možda stavio link jer se ne vidi? računam da će koštati nekoliko tisuća kuna ali je to ulaganje u budućnost, a i valjda će se isplatiti,
Kamp i internet?
Ja sam mislio da ljudi idu odmarati u kampove. Ono roštiljat, pit pive, kartati, zaj*ebavati se, a ne surfati.
Sve ošlo u krasan K.
a nema druge kada traže internet onda ga bolje nabaviti kako spada i još im to i naplatit! jedino je zrak besplatan!
a nema druge kada traže internet onda ga bolje nabaviti kako spada i još im to i naplatit! jedino je zrak besplatan!
A znam. Ne krivim tebe ili vlasnike kampa. Serem po ljudima općenito.
Padamo na niže grane bez obzira na tehnologiju.
kao što, jesi možda stavio link jer se ne vidi? računam da će koštati nekoliko tisuća kuna ali je to ulaganje u budućnost, a i valjda će se isplatiti,
ne znam kako se link ne vidi, ali vidim i sam da ga nije uvatilo... posla sam uglavnom na pp, pa sad vidi... mozda ako si dovoljno spretan mozes i sam to postavit...
Možeš se obratit ovima iz Splita:
http://www.mikrotik-hrvatska.com/page.html?chapter=7&id=19
ili ovima:
http://wifi.adriatictop20.com/wifi-marine-i-luke.php