Dobro sta da ti kazen... oces u detalje kako san curu bencha danas, a kako smo bili u jednom parku na klupi su se stvorila neka hebena djecurlija mislin je da se nismo obazirali ali bili su neugodni
Wow, wow, wow, ovo je moja tema.
Dobro sta da ti kazen... oces u detalje kako san curu bencha danas, a kako smo bili u jednom parku na klupi su se stvorila neka hebena djecurlija mislin je da se nismo obazirali ali bili su neugodni
Pa ja ionako nisam mjerodavan za ovu temu...
Toliko sam prehladjen da me ni mama u obraz nije htjela poljubiti.
Mass supplies of Aspirin and Lecadol are in action.
Mentaliste ajde poduzmi nešto, već duže vremena nisi update-ao nas.
Zbari onu koja te zove na mob pa "pričate o ničemu po petnaest minuta" :D
Ne znam tko je, kako cu?
Ne znam tko je, kako cu?
razgovaraj s njom :D
Pa pitaj ju ko je...
Prvo ju pozdravi, po tome odma vidiš dali je zainteresirana ili ne..Ako je zainteresirana, lako ćete dalje..
Pa pitaj ju ko je...
Zanimljiv prijedlog...
Treba nam update pod hitno.
Suspendiran nam je mentalist tko zna do kad!
Suspendiran nam je mentalist tko zna do kad!
Ma reinkarnirat će se već on :D
ajmo kao pravi obožavatelji nastaviti njegovu misiju u svijetu
Ma nemojte biti tužni,sad je u Valhalli,pije s bogovima...
Pa nije protjeran, suspendiran je, doći će za koji dan...
Lajkaj slike prek fejsa.
Vjeruj mi, to ti sigurno pali. Kod mene je.
EDIT: osim ako nije neka umišljena
Ne znam sto da kazem na ovo....
Ha mi ti ovdje jako volimo facebook pa...
jebga u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno pa i je onda i takva taktika važeća
Znaci prije ces dobiti curu ako joj likeas slike, nego da njoj kazes da je likeas?
Znaci prije ces dobiti curu ako joj likeas slike, nego da njoj kazes da je likeas?
kako u današnje vrijeme stvari stoje,odgovor je pozitivan
Bannali mentalista radi malog komentara?
Wao BUG ekipa stvarno ste najjaci
Ja sam isto vrlo nesiguran,a ona sramežljiva,bila je ona u mene zaljubljena kad ja nisam želio biti s njom,a sada kada želim ona neće,vratite nam mentalista da nam pomogne.
Vrlo je nesigurno da joj idem govorit da sam zaljubljen jer se bojim posljedica kao prošli put nisam 2 mjeseca razgovarao s njom.
Molim Vas pomozite mi jako je draga i želim biti s njom.
Ja sam isto vrlo nesiguran,a ona sramežljiva,bila je ona u mene zaljubljena kad ja nisam želio biti s njom,a sada kada želim ona neće,vratite nam mentalista da nam pomogne.
Vrlo je nesigurno da joj idem govorit da sam zaljubljen jer se bojim posljedica kao prošli put nisam 2 mjeseca razgovarao s njom.
Rado bi ti pomogli, no neznam koliko je pametno išta poduzimate bez njegovog nadzora, ipak je on kako kaže "mozak operacije".
Probaj započet razgovor o nečemu (po mogućnosti ono što ona voli ili nesto sl.) i onda ćeš vidjet, ako ima nešto između vas samo naprijed, ako ne odustani.