Ray ban ocale i ebay

poruka: 53
|
čitano: 11.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ray ban ocale i ebay

Nego... to gledanje u sunce. Jel bitno gledat direktno u sunce ili? Nije mi jasno jer sva svjetlost koju vidimo i koja dopire do ociju po danu zapravo izvire od sunca. Kako ona ne "napaja" hemoglobin s obzirom da skoro 12h imamo danje svjetlo?

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
protjeran
Ray ban ocale i ebay

Valjda je jako bitno direktno buljit u Sunce kada stoje poslagani na nasipu s glavama gore. Meni osobno su takve stvari vrlo spooky, u nedostatku boljeg izraza. Odrasli ljudi bi morali znati napraviti razliku od najobičnije gomile gluposti (vrlo štetnih gluposti, btw) i znanstveno dokazanih činjenica. Takvih mentalnih sklopova se plašim i naučio sam da je najpametnije zaobilaziti ih u širokom luku.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
15 godina
neaktivan
Re: Ray ban ocale i ebay
Balvan8 kaže...

Evo imate sad na Provjerenom temu o sunčanim naočalama. {#}

Gledao sam,baš me iznenadilo da su one s tržnice sve ispravne,a ne znam ja našao u optici oxydo po 500kn,dobro mi stoje,a sad da uzimam neku repliku po 200+20 dostava,pa ne valjaju ili neodgovaraju.

Ne znam,ipak je optika sigurnija,ne patim da mi piše ray ban kada to nisu,bolje mi je onda uzeti điđi miđi iz optike i ipak sam sigurniji

U3PM
15 godina
protjeran

Ne trolam. Možemo direktno upijati svu potrebnu životnu energiju od Sunca preko očiju, tako da nam druga hrana nije potrebna. Hemoglobin igra istu ulogu u našoj krvi kao hlorofil u biljkama, jer ima isti sastav osim jednog elementa, a oči su mjesto gdje se krv direktno izlaže sunčevoj svjetlosti. Na taj način krv se puni solarnom energijom koja hrani i iscjeljuje cijeli naš organizam. I kako ti znaš da već dijlom ne upijamo dio te energije? Ptice koje se sele u daleke krajeve bi se osušile jer ništa ne jedu tijekom toga puta.

16 godina
Tawals kaže...

Ne trolam. Možemo direktno upijati svu potrebnu životnu energiju od Sunca preko očiju, tako da nam druga hrana nije potrebna. Hemoglobin igra istu ulogu u našoj krvi kao hlorofil u biljkama, jer ima isti sastav osim jednog elementa, a oči su mjesto gdje se krv direktno izlaže sunčevoj svjetlosti. Na taj način krv se puni solarnom energijom koja hrani i iscjeljuje cijeli naš organizam. I kako ti znaš da već dijlom ne upijamo dio te energije? Ptice koje se sele u daleke krajeve bi se osušile jer ništa ne jedu tijekom toga puta.

znaci ti nista nejedes niti pijes nego samo od sunca zivis! Svaka cast rijesio si problem gladi u svijetu!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran

Pricekaj jos malo mozda ga rijese farmaceuti i razni politicari, ipak su oni tu zbog nas jel tako?

17 godina
Ray ban ocale i ebay
Zna se cemu sluzi hemoglobin u krvi,a to nije fotosinteza. Auto je skroz slicno kamionu, ali ipak ne sluzi za prijevoz suta. Covjek i vinska muha imaju 99 posto istih gena, pa vinska muha leti, a covjek seta. Cinjenica je da sunceva energija ima veliku ulogu u proizvodnji cini mi se d vitamina i jos nekih hormona, ali da moze zamijeniti energiu koju unosimo hranom nigdje nije dokazano.
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
15 godina
protjeran

Vjeruj mi ni nece biti dokazano dok farmakobiznis financira sva "istraživanja". Sklanjamo se od majke prirode, kada je ona postala odjednom tako gresna i losa prema čovjeku?

18 godina
neaktivan
U onom trenutku kada je čovjek postao grešan i loš prema njoj.

E sada priča da sunčane naočale ne treba nositi su ništa drugo nego glupost. UV zračenje može uzrokovati oštečenje očiju.
15 godina
protjeran

Da vas pitam, jedno naizgled glupo pitanje: "Sto je to "prehlada""?

18 godina
neaktivan

Ne znam kakve veze ima to pitanje sa naočalama i nošenjm ne nošenjem istih?

Pošto nisam niti doktor niti student medicine niti imam bilo kakve veze sa tom strukom da bi znao definiciju, niti me to pretjerano zanima našao sam definiciju na internetu koja kaže:

"Prehlada je akutna virusna infekcija s upalom nekih ili svih organa gornjeg respiratornog trakta uključujući nos, paranazalne sinuse, ždrijelo, grkljan, a često dušnik i bronhe. To je najčešća od svih virusnih infekcija gornjeg respiratornog trakta, a posebno je česta u hladnijim razdobljima godine."

Da se vratimo na "štetnost" nošenja naočala našao sam par linkova koji potvrđuju da bi se naočale trebale nositi: http://www.hc-sc.gc.ca/hl-vs/iyh-vsv/prod/glasses-lunettes-eng.php, http://www.uihealthcare.com/topics/eyesandvision/eyes4518.html.

Dok ne vidim linkove koji potvrđuju suprotno smatrat ču da trolaš{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 1:09 (AlterEgo).
15 godina
protjeran

Ono sto mi zovemo prehlada je jednostavno čišćenje organizma, kada si prehladađen zahvali se organizmu što sve to loše što je u tebi izbacuje van, na toj tvojoj vrlini organizma neko dobro zarađuje prodavajući ti razne kapi, sirupe, antibiotike, kada se sljedeći put "prehladiš" olakšaj svoj organizmu to čišćenje tako da pojedeš koju voćku.

Ovo je jednostavan primjer kako smo izmanipulirani. Koji ti qurac doktori rade? Zar se nitko nije pitao sta ja to točno dajem svojim pacijentima?

17 godina
Ray ban ocale i ebay

I Ray Charles je upijao zivotnu energiju preko sunca... :D Mozda je i prehladu lijecio.

15 godina
protjeran

Ona se ne ljeci, ona se treba poticati i podpomagati :D

17 godina
Tawals kaže...

Virusnu infekciju? Hocemo i HIV podpomagati?

16 godina
protjeran
Tawals kaže...

Ono sto mi zovemo prehlada je jednostavno čišćenje organizma, kada si prehladađen zahvali se organizmu što sve to loše što je u tebi izbacuje van, na toj tvojoj vrlini organizma neko dobro zarađuje prodavajući ti razne kapi, sirupe, antibiotike, kada se sljedeći put "prehladiš" olakšaj svoj organizmu to čišćenje tako da pojedeš koju voćku.

Ovo je jednostavan primjer kako smo izmanipulirani. Koji ti qurac doktori rade? Zar se nitko nije pitao sta ja to točno dajem svojim pacijentima?

Prehlada je virus koji može da te ubije...

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
tnakir kaže...
Tawals kaže...

Virusnu infekciju? Hocemo i HIV podpomagati?

Kako neznas da zapravo hiv nepostoji to je izmisljeno tako da se ljudi plase od strane katolicke crkve {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

ljepo ste vi zaspamali temu

You got to lose to know how to win
16 godina
protjeran
Langsdorff kaže...

Možda nitko od forumaša nije vojni pilot (kojima, btw. takve naočale danas ne trebaju jer imaju kacige), ali mnogi od nas su vozači. Razlika između kvalitetnih polariziranih naočala i naočala čija stakla nisu polarizirana je ogromna. Polarizirana stakla smanjuju odbljesak s reflektivnih površina i omogućavaju bolju preglednost.

Ribolovci sigurno znaju cijeniti polarizirajuće naočale.

Pogotovo ako ribu lovite na viđeno! Uopšte nema odbljeska vode koji nekad zna biti mnogo jak.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
14 godina
neaktivan
Ray ban ocale i ebay

Pozz,planiram kupiti ray ban aviator ali sto vise citam to me vise zbunjuje izmedu kopija i originala,znaci trebao bih te naocale za voznju(u autu),moraju bit original i crne bi uzeo cijele,bio bi zahvalan ako mi mozete rec otprilike koje cijene da gledam?

mislim ih narucit sutra.

17 godina
odjavljen
RI-222 kaže...

Pozz,planiram kupiti ray ban aviator ali sto vise citam to me vise zbunjuje izmedu kopija i originala,znaci trebao bih te naocale za voznju(u autu),moraju bit original i crne bi uzeo cijele,bio bi zahvalan ako mi mozete rec otprilike koje cijene da gledam?

mislim ih narucit sutra.

a cuj, orginal ispod 70 - 100 eura ne moze biti.

http://isvijet.com.hr
14 godina
neaktivan
Edge kaže...
RI-222 kaže...

mislim ih narucit sutra.

a cuj, orginal ispod 70 - 100 eura ne moze biti.

aha znaci tako se krecu cijene,kopiju nikako ne zelim kupit,a vidio sam tu negdje na forumu da se porez placa ako je iznad 160 kn,je to istina?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice