Ray ban ocale i ebay

poruka: 53
|
čitano: 11.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ray ban ocale i ebay

Evo gledam naocale i kolko vidim navjerovatnije su fake sto mi i nije tolko bitno,vise me zanima dal mi to steti ocima nes se spominjalo da bi trebale imat stakla a ne plastiku da to radi svoj posao kak treba pa ako netko zna bilo bi ljepo da odgovori.

http://www.ebay.com/itm/251020413476?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

You got to lose to know how to win
18 godina
neaktivan
Re: Ray ban ocale i ebay
R4zOR229 kaže...

Evo gledam naocale i kolko vidim navjerovatnije su fake sto mi i nije tolko bitno,vise me zanima dal mi to steti ocima nes se spominjalo da bi trebale imat stakla a ne plastiku da to radi svoj posao kak treba pa ako netko zna bilo bi ljepo da odgovori.

http://www.ebay.com/itm/251020413476?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Imam jedne original RayBan i sad si mislim naručit još jedne preko ebay-a, baš model 3025, jer ne mislim sad dat preko 1000kn za naočale.

Ove kvalitetnije ne štete očima, nisu to one od 50kn. 

Akod nas se ni ne isplati kupovat ih, ja sam svoje u Italiji kupio.

Frend je naručivao za cca 200kn i odlične su kopije. (jedino po ćemu znaš da su kopija je razlika u cijeni)

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina

pa to i gledam jel kolko vidim vani ih ima vec za nekih 100dolara al mi je ovo ipak premalo za orginal al ak kazes da su kvalitetne i ne stete ocima onda super uzimam,hvala

18 godina
neaktivan
Ray ban ocale i ebay

Imam sejvan taj model već dva tjedna, probao sam s tamnim staklima i odlične su mi (kolegica na poslu ima), sad trebam nać u dućanu da vidim kak mi pašu te s plavim staklom.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
14 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

Da, trebaju bit stakla i trebaju imati UVA i UVB zaštitu. Ako voziš, trebaju bit polarizirana.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
16 godina
R4zOR229 kaže...

Meni se čini nepouzdano pošto ovaj prodavač ima niti 100 feedbacka i niti jedan prodani item....

www.rigburning.comule.com
17 godina
odjavljen
Ray ban ocale i ebay

Budi svijestan na to da ako narucena stvar ima vrijednost vecu od 160 kn, placas porez od 25% + 10% carini.

Samo napominjem. :)

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 9:40 (Edge).
17 godina
Langsdorff kaže...
R4zOR229 kaže...

Da, trebaju bit stakla i trebaju imati UVA i UVB zaštitu. Ako voziš, trebaju bit polarizirana.

pise mirror valjda su to stakla i pise UV zastita,al enivej listing je zavrsio a nisam to nisam ni skuzio pa ako je neko uzimo vec i zna da je fakat sve ok  nek pls da link

Asta kaže...
R4zOR229 kaže...

Meni se čini nepouzdano pošto ovaj prodavač ima niti 100 feedbacka i niti jedan prodani item....

sta ti pricas?covjek ima 100% feedback i ima 8 feedbacka ko prodavac i jos ko kupac

Edge kaže...

Budi svijestan na to da ako narucena stvar ima vrijednost vecu od 160 kn, placas porez od 25% + 10% carini.

da znam,al prosle su mi vec stvari koje su dosta skuplje pa se nadam da cu opet imat srece a ako ne budem platio kaj drugo mogu :S

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 15:49 (R4zOR229).
18 godina
R4zOR229 kaže...
da znam,al prosle su mi vec stvari koje su dosta skuplje pa se nadam da cu opet imat srece a ako ne budem platio kaj drugo mogu :S

Pazi da ne naletiš na nesreću prijave uvoza krivotvorene robe pa da ostaneš bez naočala i par tisuća kuna u džepu.

17 godina

tip ih prodaje pod orginal i kolko vidim razliku je prakticki nemoguce vidjet

18 godina
R4zOR229 kaže...

tip ih prodaje pod orginal i kolko vidim razliku je prakticki nemoguce vidjet

To što ih on prodaje je upitno ako se informacije o uvozu dočepa distributer u RH, posumnja se na račun i slično. Onda se lako dozna da li su original ili ne.

Pune su carinarnice zaplijenjene robe i prijava protiv ljudi koji su naručivali takvu robu.

15 godina
neaktivan
Ray ban ocale i ebay

naočale

Da li tko razumije u dimenzije,evo ja naišao na:

5 5/8" (142.875mm) x 2" (50.8mm)

5 1/2" x 1 7/8" i slično,da li tko zna kako preralunati u normalne dimenzije?

U3PM
14 godina
protjeran
Ray ban ocale i ebay

Jedan inč ima 2,54 centimetra.

15 godina
neaktivan
Edge kaže...

Šta na manje cifre od 160kn nema pdv-a i carine?

Ima tko kakav dobar ling od nekog sellera naočala,replike ili manje poznate marke,a da ne štete očima?

U3PM
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 14:23 (U3PM).
16 godina
R4zOR229 kaže...

sta ti pricas?covjek ima 100% feedback i ima 8 feedbacka ko prodavac i jos ko kupac

Halo, 8 čak? Ma je li? To je vrlo sigurno onda. Kupuj.

www.rigburning.comule.com
16 godina

Ja sam uzeo prosle godine za 100ak dolara sa ebay-a raybanke nisam platio carinu niti ista drugo mali je paketic jos ako kazes seleru da naljepi manju cijenu to je to i napise samo sunglasses!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran

Ako ti je do zdravlja očiju nečeš nositi nikakve sunačane naočale, niti one od 50 niti od 2000 kuna.

14 godina
protjeran
Ray ban ocale i ebay

Nego kaj će? Blejat u Sunce i napajat se energijom kao ona škvadra na nasipu? Ne pričaj gluposti, molim te.

17 godina
neaktivan
Ray ban ocale i ebay

Evo imate sad na Provjerenom temu o sunčanim naočalama. {#}

15 godina
protjeran

Nemora blejat u sunce, samo neka ne nosi sunčane naočale, iako nam farmaceutska mafija sunčevu svijetlost predstavlja kao štetnu i opasnu. Jesi ikada barem pokušao razgovarati sa ikim od te "škvadre na nasipu"?

14 godina
protjeran
Ray ban ocale i ebay

Nisam ih želio prekidati u njihovom napajanju.

Kaj se štetnosti sunčevog zračenja tiče, nije da na interwebsima nemaš dovoljno materijala koji će ti pokazati zašto i koliko je štetno za oči. Da te pokušam zainteresirati, reći ću ti da su RayBan naočale nastale na zahtjev pilota američkog ratnog zrakoplovstva jer su imali problema sa sunčevim zrakama i posljedičnim oštećenjima očiju.

15 godina
protjeran

Ne napajaju se cijeli dan, minuta najviše, ako su dugo u tome dovoljno im je 15 minuta, kad ih sljedeću puta sretneš probaj uljudno, bez ikakvih sterotipa porazgovarati sa jednim od njih. 

Sumnjam da je itko od forumaša pilot ratnog zrakoplovstva da mu treba takva zaštita.

Hipofiza i epifiza, glavne žljezde endokrinog sistema koje kontroliraju cijelo tijelo i mozak, direktno su povezane neurokemijskim vezama sa mrežnicom oka radi primanja UV zraka za koje je laboratorijski dokazano da su presudne za njihov rad. Kada je miševima uskraćeno UV zračenje, najprije im se poremetilo ponašanje, zatim se urušilo zdravlje i na kraju su jeli svoje mladunce. Samo zbog nedostatka UV zraka. Takođe je početkom 20-tog stoljeća primjećeno na zatvorenicima da im se ponašanje i zdravlje bitno poboljšavaju ako izlaze na sunce, umjesto da su stalno zatvoreni. Zato je otada uvedena obavezna šetnja za zatvorenike.

Postojale su solarne banje u Evropi za lječenj mnogih bolesti sunčanjem, od kožnih do mentalnih. Zato su te žljezde i smještene iza očiju. Zato imunitet i cjelokupno zdravlje direktno zavise od sunčeve svjetlosti koja sadrži UV zrake. Zato otkada je farmaceutska industrija preuzela svu kontrolu nad hranom, ljekovima i medicinskim obrazovanjem, pa i medijima, sistematskim lažima se proizvodi strah od sunca i ljudi se nagovaraju da se na sve načine sklanjanjaju od UV zračenja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 8:06 (Tawals).
14 godina
protjeran
Ray ban ocale i ebay

Možda nitko od forumaša nije vojni pilot (kojima, btw. takve naočale danas ne trebaju jer imaju kacige), ali mnogi od nas su vozači. Razlika između kvalitetnih polariziranih naočala i naočala čija stakla nisu polarizirana je ogromna. Polarizirana stakla smanjuju odbljesak s reflektivnih površina i omogućavaju bolju preglednost. 

Ovaj ostatak gluposti koje si nadrobio uopće ne bum komentiral. Jer onak, WTFFFF?

P.S. Preglednost je ona sitnica koja je u prometu najvažnija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 7:58 (Langsdorff).
15 godina
protjeran

Maloljetan sam i nisam vozač, i vjerovatno nisi u krivu kada kažeš da je dobro imati sunčane tijekom vožnje. Ali, trenutno se nemogu sjetiti druge namjene osim kao "zaštita" od sunca dok vozi.

I najlakše se diskutirat "ne bum komentiral", ako misliš da sunčane nisu toliko štetne bit će mi drago da me "osvjestiš", da ne budem u tolikoj zabludi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 8:19 (Tawals).
17 godina
Ray ban ocale i ebay

Ti sto gledaju u sunce, jesu to sljedbenici onog lika sto je reko da ne jede ni ne pije vec godinama, vec samo zuri u sunce ili tako nesto?

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
protjeran
Tawals kaže...

Maloljetan sam i nisam vozač, i vjerovatno nisi u krivu kada kažeš da je dobro imati sunčane tijekom vožnje. Ali, trenutno se nemogu sjetiti druge namjene osim kao "zaštita" od sunca dok vozi.

I najlakše se diskutirat "ne bum komentiral", ako misliš da sunčane nisu toliko štetne bit će mi drago da me "osvjestiš", da ne budem u tolikoj zabludi.

Zaista ne vidim potrebu da ti po treći put govorim kako su sunčane naočale korisna stvar. Pogotovo ne nakon što sam ti dao smjer u kojemu možeš i sam istraživati.

Ono o ne komentiranju se odnosilo na nebuloze o napajanju energijom od Sunca i lijekovima i korporacijama, što li si već nadrobio. Rasprava završena.

15 godina
protjeran

Nemora značiti, mogli su razrediti neke svoje metode.

15 godina
protjeran

Dosada si me "uvjerio" da su korisne samo tijekom vožnje radi preglednosti, drugu svrhu im ja, koliko god se trudio ne vidim. I nož je korisna i dobra stvar, dok režeš kruh, ali ako ćemo se s njima klat onda i nisu bas. Isto je i s sunčanim naočalama. Dobre su dok vozis, setat s njima po gradu i nije jer nam trebaju uv zrake.

Ajde molim te sve što sam ja "nadrobio" pobij, i ja bih bio sretan kada bih napokon uvidio da će mi službene medicina pomoć, ako je ikad (nedaj Bože!) budem zatrebao. Moro bi bit stvarno u qurcu kada bi dao tim marionetama farmaceuta da me lječe. Samo ti slušaj farmaceute, za mene je najbolji ljek besplatan ljek.

16 godina

da zivis na obali mora kao ja trenutno pitao bih te onda dali ti trebaju suncane naocale! Mene oci toliko bole ako ih zaboravim ponjeti na kavu sa sobom i sjednem na terasu! inace sam do nedavno zivio u slavoniji i nije mi bilo jasno zasto toliko svi nose ali sad mi je jasno jednostavno za oci je lakse i ugodnije sa ili bez uv zracenja!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
Ray ban ocale i ebay

Vidiš da trolla. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice