Prvi helikopter,pomoć !

poruka: 67
|
čitano: 12.763
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

Pozdrav,

Htio bi si kupiti neki helić a slabo znam o njima,znači kakav je dobar jer teško letjeti s njim i to osnovno...

Zapeo mi je za oko ovaj http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/helikopter-kamerom-oglas-4133300šta mislite  ?
Molim pomoććććććććć ,hvala :)

16 godina
moderator
Re: Prvi helikopter,pomoć !

Takav isti je na ebay-u oko 100$ ~ 600kn...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

Aaa dobro,budem gledo i po ebayu..

A jel ko letio s kakvim heličem da napiše dojmove i to tak,?

14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Takav isti je na ebay-u oko 100$ ~ 600kn...

A dok jos plati pdv ili carinu, nisam siguran sto se tocno placa, pa postarina i ono glavno, sumnjam da bi mu garancija vrijedila kod nas...

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
18 godina

Plus porez i 7% carine što je +32% na tu cijenu.

This space for rent!
15 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

sto veci to bolji

manji ce ti se srusit cim malo vitra zapuse

a kad padne gotov je

16 godina
moderator

No što ste zapeli, šanse su 90% da prođe carinu bez plaćanja ako prodavač pošalje s napisanom cijenom od 20$

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

No što ste zapeli, šanse su 90% da prođe carinu bez plaćanja ako prodavač pošalje s napisanom cijenom od 20$

{#}

16 godina
moderator

Sad vidim da mi fali pola prvog posta... {#}

Kud je to nestalo??

Trebalo je još pisat da takav bez kamere dođe 2-3x manje, a od nje ionako nema baš koristi...

18 godina
XXX-Man kaže...

Ja sam prošli mjesec s HobbyKinga dobio novu stanicu (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__31544__Turnigy_9XR_Transmitter_Mode_2_No_Module_.html) koja košta 49,99 dolara, a deklarirano je bilo na kutiji 17 dolara (HK sam stavlja ove male deklaracije, nije mi bila namjera varati jer je cijena stvarno jako niska).

Carina, naravno, to nije uvažila i platio sam carinu + PDV na cijenu stanice plus cijenu transporta (23 dolara) i morao sam dokazati odakle sam naručio i koja je stvarna cijena. 

U pravilu sitnice koje dolaze u kuverti ne carine, ali sve što je malo veće i dolazi u kutiji i znaju da je samo cijena transporta veća od navodne deklarirane cijene - carine. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:12 (Drago).
16 godina
moderator

Ok onda...

Evo meni ovaj i prošli mjesec stiglo dosta stvari s ebay-a i svaka je bila preko 50$, a deklarirana uvijek manje od 25 (isto nisam tražio, oni uvijek stavljaju male iznose koliko vidim) i nisu mi naplatili ništa...

Jedno je čak bilo dio za auto težine preko 2kg...

Valjda kako im dođe {#}

Nego, da neidemo u OFF...

@autor

Uzmi neki veći helić za što manju cijenu...nema smisla za početak davati 1000kn, kad su šanse da ga razbiješ za par dana 99%.

Nešto za 200-300kn max.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:18 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

ok  hvala svima na informacijama onda ovakav nekakav za početak 39 cm 250 kn http://www.njuskalo.hr/rc-modeli/37cm-oglas-6843549

e da na kojem ebayu kupuješ iz amerike britanije njemačke ?

17 godina
Prvi helikopter,pomoć !

Meni je frend uzeo mikrokopter (zapravo hexakopter) sa zilijun modula (GPS, nav, cam holder, 2 lipo baterije bla bla bla) i izaslo ga je nekih 30 000+ kn. Dosao je u djelovima pa smo ga lemili i sklapali i programirali jedno mjesec dana. Na prodaju je ako zelis. Dobijes i kofer sa njim.

Imas domet od parsto metara (ne moras ni vidit di je jer imas direktan feed sa kamere na ekran kod sebe, malo smo boostali antene, mos ga vozit kilometar daleko ako imas LOS).

Mozes programirat rutu putem gps-a i google mapa... ma mozes napravit sto hoces (cak i programirat svoje funkcije, imas api za sve zive i nezive prog. jezike).

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:46 (tnakir).
14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

Koliko novaca ?

17 godina
Prvi helikopter,pomoć !

A jedno 20000 kn...

Dobijes rezervne propele, dva dodatna motora, 2 debele LIPO baterije, punjac za LIPO etc etc...

Konkretno, to je ovaj model: http://vimeo.com/6194911

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:52 (tnakir).
14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

Aaa gle ne planiram baš toliko dati za helić koji će mi malo služit za zabavu ne nešto pretjerano do 1500 kn

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A jedno 20000 kn...

Dobijes rezervne propele, dva dodatna motora, 2 debele LIPO baterije, punjac za LIPO etc etc...

Zakon..To je pravi sport.. Znojis se i naprezes da ne unistis 20 000kn ... {#}

14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

Hahaha ma predobar sport :D
Aid dečki nađite neki helić za mene,početnika :)

14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

Jesi ovdje gledao.. Ima svasta... http://www.comodo.hr/index.php?p=home

14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

Nisam,budem,hvala :)

Al sad ne znam jel da kupim neki jeftini do 200 kn da malo vježbam ili da si kupim odmah za tisuču 1500 neki nezz

14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

Ma imas ih na ovoj stranici oko 300-400kn.. Kupi si takav jedan, pa kada se dobro uvjezbas, onda toga prodaj na njuski i uzmi si skupljeg po zelji. {#}

15 godina
Može preporuka nekog jeftinog do 150-200kn max.Može i sa ebaya
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

Aid onda ću tebe poslušat i uzeti prvo takvog nekakvog jeftinijeg pa možda kasnije i uzmem skupljeg ;)

14 godina
neaktivan
Denis123 kaže...

Aid onda ću tebe poslušat i uzeti prvo takvog nekakvog jeftinijeg pa možda kasnije i uzmem skupljeg ;)

Tako ti je najbolje..Jer ako sada uzmes ovog za 1500 i slupas ga u par dana..Ode 1500kn, doslovno u nebo {#}...A ovako, ako uzmes jeftiniji..Bolje da odleti 300-400kn, nego 1500kn za pocetak. {#}

14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

heh,to je istina da:)
a znači ak ti taj helić ostane bez struje u zraku on automatski pada i nema niku rezervu struje da ga sigurno prizmeljiš ?

14 godina
neaktivan
Denis123 kaže...

a znači ak ti taj helić ostane bez struje u zraku on automatski pada i nema niku rezervu struje da ga sigurno prizmeljiš ?

A, koliko sam gledao videe na youtubu, mislim da te upozori kada je baterija pri kraju na daljinskom. Pa ga onda spustis sto brze...A ne vjerujem da ces ga dizati vise od 50m u zrak..

14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

Aaato bi bilo dobro da te upozori a ne da se sam sruši :P
aa ti jeftini niti nemaju upravljanje na malo dalje staze :D cca 50 m

16 godina
Karlovac_047 kaže...
tnakir kaže...

A jedno 20000 kn...

Zakon..To je pravi sport.. Znojis se i naprezes da ne unistis 20 000kn ... {#}

Ima moj stric istog takvog, ne vadi ga iz kutije za manje od 7-8k kn(koristi ga za posao, ne za zafrkanciju), tako da je to definitivno istina{#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
18 godina
Denis123 kaže...

Neće samo odjedanput napraviti cutoff, izgubit će snagu prije i "polako" pasti.

Inače, za početak učenja rada s helićima odredi u kom smjeru želiš ići i takav manji jeftiniji model uzmi, nakon toga malo bolji i skuplji.

14 godina
neaktivan
Prvi helikopter,pomoć !

Dobro onda kupujem ovaj http://www.njuskalo.hr/rc-modeli/37cm-oglas-6843549

dobar za početak ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice