Produktivnost

poruka: 3
|
čitano: 761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Produktivnost

Otvaram ovu temu da raspravljamo razne metode koje vam pomognu da budete produktivni, koje aplikacije koristite da si bolje organizirate dan, da vidimo ko ima kakve pozitivne navike i kako se ko bori s neradom. Nadam se da će tema privući čitatelje i biti korisna.

Za početak mene zanima kako najbezbolnije promjeniti vrijeme buđenja. Ovih dana se ustajem oko 8:00 a rado bi to promjenio na 5:30 iz razloga što naveče provodim dosta vremena na internetu i "gubim vrijeme".

13 godina
neaktivan
Re: Produktivnost
Baldric kaže...

Otvaram ovu temu da raspravljamo razne metode koje vam pomognu da budete produktivni, koje aplikacije koristite da si bolje organizirate dan, da vidimo ko ima kakve pozitivne navike i kako se ko bori s neradom. Nadam se da će tema privući čitatelje i biti korisna.

Za početak mene zanima kako najbezbolnije promjeniti vrijeme buđenja. Ovih dana se ustajem oko 8:00 a rado bi to promjenio na 5:30 iz razloga što naveče provodim dosta vremena na internetu i "gubim vrijeme".

Moga bi ranije ić leć. :P

youtube.com/summercroatia
15 godina
neaktivan
Produktivnost

Ako ti je lakše tako možeš preko vikenda spavati do 12 ili više sati i onda preskoćiti noč sna. Drugi dan odi spavati ranije navečer (oko 19) i probudi se u 5:30. Uz to si odredi vrijeme kad misliš ići spavati i donekle se drži toga.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice