Problemi u friškoj vezi

poruka: 218
|
čitano: 50.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
offline
Problemi u friškoj vezi

Pozdrav, imam 28 godina, ona ima 30.

Upoznali smo se u kaficu, saznao da je ona ozenjena i ima dijete od 8 godina, u braku je 10 godina i brak od početka nije štimao i prije 2 mjeseca smo "prohodali" u tajnosti i nalazili se u noći.
Rastava je u tijeku, preselio se u stan kod nje kojeg je iznajmila.

 

Što se tiče rastave, od početka je slušam u svemu što je proživljavala, kakav lažov joj je bio muž i da ga nitko živ ne podnosi, bavio se i drogom i slično i pomažem joj s papirima (u tajnosti) da se riješi smrada od muža. Od njega je bila istjerana iz kuće, samo on još uvijek ne zna da ja zivim s njom trenutno.

 

Druga stvar, upoznala se s mojim roditeljima (ja s njezinima još nisam jer ne smiju još uvijek znati da je s menom) i roditeljima sam objasnio da cu zivjeti s njom.

Stvar je slijedeca, ona nikad nije imala nikakve veze i skoro pa nikud nije ni isla, samo kuca - posao (bar tako kaže), pronjuškao sam joj fb poruke, od tipova nije baš imala nešto zabrinjavajuce, obicni razgovori.

Stvar je u tome da je od nekih tipova kao "rodbine" (bar tako kaze) iz srbije brisala poruke da bi joj se jucer javio taj isti tip s kojim se navodno nije dugo cula i nakon toga je rekla "daj ga blokiraj" Ja to ne znam, ona tvrdi da je rodbina i da se nije cula dugo s njim i da je dosadan i da su prije pricali o svojoj rodbini i slicno. Dosad joj nisam imao razloga ne vjerovati.

 

Također sam jučer saznao da s frendicom koja je udata i vara muza ima tajne za koje ja ne smijem znati (cak nije htjela rijeci pod cijenu prekida i prijetnje mojim odlaskom iz stana). Da li je to uopće normalna reakcija ako joj je stalo da ispada kao da je boli briga ako ću otići ???

Stvar je u tome da sam slucajno skuzio da brise poruke od te frendice i razgovor vec dugo jer nitko ne smije znati što su one pričale. Povrijedilo me to iz razloga što smo se dogovorili da između nas nema tajni i skrivanja stvari, OK, mozda nije nista bitno jer kaze da je s tom frendicom pricala o njoj i tom njezinom ljubavniku.

 

Ja sam njoj rekao da mi to smeta i da ne mogu shvatiti jer meni ispada da je prijateljcia bitnija od mene i pitao zasto ne moze reci i njezin odgovor je da ona ne smije reći i da nikad ne odaje tajne i da onda ako je hoću ostaviti da mogu otići, da ona tu ne može ništa (a kune se da me voli više od svega i da joj je stalo). Danas je rekla da je pogriješila s tim skrivanjem (brisanjem) poruke i da joj je žao (također i dalje misli istu stvar raditi, brisati poruke jer "ja ne smijem znati prijateljičine tajne") . Također mi daje mobitel da vidim kad god hoću i ne skriva ga uopće.

Pokušavam čim objektivnije ovo napisati jer je ne zelim ostaviti, a jos manje se sramotiti pred starcima jer sam otisao kod nje zivjeti, jer nisam siguran uopće što da mislim i da li ispravno razmisljam, mozda sam samo preosjetljiv.

Imam osjecaj da je "preozbiljna",a ja da imam djetinjaste odgovore na to i da mi previše smeta.

Jesam li u pravu? Što bi vi napravili, kako se postaviti uopće?

 

Isto ne mogu reci da me ne voli jer je dosta ljubomorna na moje prijateljice, cak mi je brisala neke od njih i poludjela je kad je vidjela razgovore (iz proslosti) s tim prijateljicama mojima. Također nisam ni čuo po gradu nešto loše (zasad) o njoj.

Htio bih čuti druga razmišljanja, objektivna, jer ja sam ne mogu shvatiti da li radim ispravno stvari ili ne, da li se nadati nečemu ili ne? Ozbiljna je na način da ima radne navike, da je više "Kućni tip", da ju ne vuku izlasci, ne izlazi uopće nikud kad sam ja kod kuće, osim samnom, a i rekla je da nema potrebe izlaziti. Isto ne mogu reci da mi se ne javlja stalno, ode na posao gdje i ne moze toliko tipkati pa opet tipkamo po cijele dane, i slika mi cak i poruke ako se tko javi, mozda je glupo ali napomenuo sam da ne ispadne da sam samo ja u pravu jer to naravno ne zelim, zelim objektivne odgovore na ovu situaciju. Isto tako držala se i svih dogovora svojih dosad.

 

U čemu je onda problem? Da li u meni? Ja kao da očekujem neko savršenstvo (riba sam po horoskopu , ona lav),a onda me najmanja sitnica poljulja, nekad mi zna reci da se kao dijete ponašam s odgovorima svojima, a opet ja imam osjecaj da sam u pravu.

Što učiniti? Kako se postaviti u toj situaciji? Što misliti o tome svemu?


Molim vas za neki "pametan" odgovor jer ne znam kako se postaviti uopće.

Napominjem, radi se o 2-3 mjeseca veze i danas je napisala "ja tebe necu ostaviti nikad, ali nikad". Također i tvrdi da joj nije do varanja i da nikad to nije radila - ali OPET - u braku (koji od početka nije valjao i rekla je da ga nije od početka voljela) je varala bivšeg muža samnom. Što o tome misliti?


Hvala unaprijed.
LP

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 12:40 (Ljubavnikxx).
5 godina
offline
Re: Problemi u friškoj vezi
Ljubavnikxx kaže...

Hvala unaprijed.
LP

 Stjepanje, ti li si ?

 

Inace, digni to na visu razinu : https://www.thesun.co.uk/dear-deidre/ 

3 godine
neaktivan
offline
Re: Problemi u friškoj vezi

Molim neki normalan odgovor :)

6 godina
offline
Re: Problemi u friškoj vezi
Ribe i lavice teško idu zajedno.
9 godina
neaktivan
offline
Problemi u friškoj vezi

2 mjeseca a vec takvi lijevi problemi koji te jako muce. Makni se.

3 godine
neaktivan
offline
Re: Problemi u friškoj vezi

Ma stari moj, a kako da se maknem, 2 tjedna tek živim s njom, sramota me se vratit starcima natrag.

Može netko od vas detaljnije objasniti što bi napravio, a da nije ostavljanje? Da li je to tako strašna stvar kako si ja umišljam, molim neki objektivan odgovor na ova potavljena pitanja, kako uopće reagirati u nekoj situaciji, nisam više siguran da li radim dobro ili ne uopće ...

I ne samo to, vec sam ulozio u stan, hrana, pola stanarine, TV kupio, slicne stvari ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 13:21 (Ljubavnikxx).
7 godina
protjeran
offline
Problemi u friškoj vezi

Cuj, ne znam sta si ocekivao sa raspustenicom? Ako ju ne jasis ti, jasi je netko drugi,

to je takva sorta, nisu samo muskarci takvi.

 

Cjepaj ju dok ide, nista previse ozbiljno, imas dovoljno godina da ne budes naivan i glup.

Ne zanimaju te njezine poruke, ne vezi se previse, tucaj, zabavljaj se, dok ide ide.

 

A nece vjecno sigurno, to je takva sorta.

 

EDIT: Zanemari, vec si previse ulozio, naivan si i mlad, na kraju ces ispast popisani mulac.

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 13:22 (Čitatelj).
15 godina
offline
Problemi u friškoj vezi

Naravno da je ozbiljno.

Rvat katolik!
3 godine
neaktivan
offline
Re: Problemi u friškoj vezi

Ma kuzim sta hoces reci, ali po cemu zakljucujes da je raspustenica tocno? Prema ovome sta sam napisao da ne izlazi ni nista slicno tesko da se to moze tako nazvati.

Po cemu zakljucujes to? 

3 godine
neaktivan
offline
Re: Problemi u friškoj vezi

Što?

12 godina
offline
Problemi u friškoj vezi

A vjerujem da je Citatelj u pravu , dijelomicno bi se s njim slozio , samo ja ne bi tucao nist nego bi se odmah maknuo.Nismo svi isti.

7 godina
protjeran
offline
Problemi u friškoj vezi

Slusaj, procitaj sto si sam napisao - ocekujes da zena, koja ima brak iza sebe, ima sto tajni,

tko zna koliko ti je lazi prodala pod istinu, a ocekujes da medju vama nema tajni?

Pa vas dvoje ste jedna najveca tajna - od toga nista ozbiljno. Bolje da ju imas samo za pod jaja i ne uzimas previse srcu.

To ce ona osjetit pa ces vidjeti kako stvari stoje. Ne budi napaljen mulac koji je prvi put nanjusio muf, pa sad ne moze bez toga.

 

Nit prva nit zadnja. Tuci dok ide, kad vidis da njen karakter i ponasanje steti tebi, tvojoj psihi i opcenito se osjecas lose,

odjebi i vozi dalje.

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
3 godine
neaktivan
offline
Re: Problemi u friškoj vezi

Ispricavam se, nisam imao mogucnost komentiranja zbog ogranicenog broja poruka kao novi korisnik.

A gledaj, zna je moj stari par godina, radi se o manjem gradicu gdje svaki svakog poznaje, nikad nisam cuo da je netko nesto lose rekao o njoj, to me najviše i muči, čak sam razmišljao da sam ja previše djetinjast na način da mi smetaju te "tajne" (frendica vara muža s jednim likom i sad ja ne smijem baš znati previše o tome) s frendicom.

 

Kako bi ti reagirao na to? Najveća fora je u tome da je ona 6 mjeseci trčala za mnom, a nije znala ništa o meni (to je istina, jer se raspitivala i to sam saznao).

Fora je u tome da joj nije problem ni pare dat, i dosta je i ljubomorna kad su u pitanju druge cure. Kako to tumačiti? Znam da je najlakše odjebati, ali bojim se da krivo ne napravim.

Čak je stvar u tome da želi i skuhat kad mene nema, ne mogu reći da je boli briga u tom smislu, ne izlazi nikud i pokazuje mi sve poruke, čak odjebava tipove na FB radi mene (provjereno).


Kako se onda postaviti, kako to tumačiti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 13:42 (Ljubavnikxx).
7 godina
protjeran
offline
Problemi u friškoj vezi

Samo je pusti, ne obaziri se na njene tajne, misli na svoju glavu, jer glup i dobar su dva brata,

nemoj biti glup.

 

Ak ju tvoj stari vec zna, pitaj starog u povjerenju jel ju vec opalio, ili netko od njegovih frendova.

To nije zena za tebe ako zelis "savrsenu ljubav, djecu, brak, kucicu sa cvijecem i dva zlatna retrivera".

 

Ona zna sta zeli, zna sto joj pase, a ti si sad taman idealan makagar da se ispuse na tebi, iskoristi

tvoju dobrotu, i kad vidi da joj vise ne trebas, frkne te ko smrkalj s prsta.

 

Zato pametno odigraj, ne davaj previse emocija, umij se hladnom vodom ujutro, redovno ju tucaj,

to joj treba, a ostalo vrijeme se bavi svojim hobijima. Sta te briga s kim se dopisuje i sta pise,

imas i ti prijatelje i poznanike, pa se dopisuj. Zivi svoj zivot, ona svoj, a kad ste skupa,

druzite se i pricajte o necem drugom (samo ne u "buducnost", jer ona te ne vidim u tome dugorocno).

 

Fino spremite rucak skupa, malo guzi, onda malo odmaraj i odi u setnju bez nje, jebe ti se.

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
5 godina
offline
Re: Problemi u friškoj vezi

stari moj sasjeci to u korijenu, kako uopce mozes vjerovat toj zeni i nadat se necemu. mislim da ako ostanes sa njome samo ces imat sve vise i vise problema i otkrivat tko zna kakve stvari, bezvezne drame i to, tko zna sta sve leva..

mislim da ti to ne treba u zivotu :)

 

3 godine
neaktivan
offline
Re: Problemi u friškoj vezi

Čitatelj 

Ali možeš mi objasniti po čemu ti zaključuješ da ona "dugoročno" ne vidi mene kao materijal za vezu?

 

Sama mi je rekla da joj je puna kapa 10 godina braka gdje nije ništa imala, da joj ne pada na pamet varati, da "me zeli zauvijek" (ok, o tom potom).

Da zna sto zeli je ocito. Jucer sam bio u stanju izaći iz stana i otici i ona je rekla da ona tu ne moze nista, da me ne moze zadrzati ako hocu otici (ali da ona to ne zeli da odem) ali da ne zeli odati frendičinu tajnu jer ne odaje ničije tajne (ocito ni pod prijetnjom prekida). Što da mislim o toj konkretnoj stvari?

 

Pitao sam starog, ma to je jedan lokalni kafić, nije ona često izlazila baš van, provjereno je to, vecinom kuća, spavanja i bavljenje kćerkom.

Ne razumijem i dalje zasto mislis da ce me odjebati, da zna sto hoce je cinjenica, ali po cemu bi znacilo da ce me nabit nogom u guzicu?

Mozes malo svoja razmisljanja pojasniti jer ja vise ni sam ne znam sto je pametno. U glavi mi se miješaju kontradiktorne stvari i tu mi nastaje problem.

 

EDIT: kako testirati da li mi istinu govori? Mogu do njezinog mobitela u bilo koje vrijeme, mogu provjerit i poruke cak (makar mi govoriite da ne gledam to). Samo zelim na neki nacin je "testirati". Mozete mi malo pojasniti vaša stajališta (na forumaše mislim opcenito ovdje) i po cemu zakljucujete neke stvari? Tok misli me zanima jer se ja u glavi ne mogu skockati ocito trenutno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 13:55 (Ljubavnikxx).
12 godina
offline
Re: Problemi u friškoj vezi

Upravo tako samo telenovela...

3 godine
neaktivan
offline
Re: Problemi u friškoj vezi
aloevera13 kaže...

stari moj sasjeci to u korijenu, kako uopce mozes vjerovat toj zeni i nadat se necemu. mislim da ako ostanes sa njome samo ces imat sve vise i vise problema i otkrivat tko zna kakve stvari, bezvezne drame i to, tko zna sta sve leva..

mislim da ti to ne treba u zivotu :)

 

 ma ne znam, problem je u tome da me ocito srce vodi, a ne mozak. Uvijek imam sranja radi toga, zdrav razum mi govori da mozda i nije u redu to, ali srce me vodi u drugom smjeru. To ti je karakteristika ribe nazalost (ne vjerujem bas u horoskop, ali ima istine)

9 godina
online
Problemi u friškoj vezi

prvo mi nije jasno zašto tražiš pomoć na bugovom forumu, nije da ti mobitel šteka ili da kupuješ laptop, al ajd

 

reći ću ti neko svoje mišljenje. Mislim da si se upleo u nešto što ti ne treba. Najveću životnu grešku mi muškarci radimo kad mislimo da je samo ta jedna žena za nas i da nema druge. To su pizdarije, žena kolko hoćeš i sa svakom se može.

 

Ove fore da ti kaže da te nikad neće ostaviti nakon par mjeseci veze možeš objesiti mačku o rep, to je LAŽ. Sad je ona tebi odana do smrti, ma dajte nemojte me jebat. Moj brat je bio u vezi sa curom koja mu je nakon 2 mjeseca govorila da ne može zamisliti život bez njega, 2 godine poslije sve otišlo u kurac, ona nije sigurna da želi bit s njime. Igrom slučaja ga je ostavila 3 tjedna nakon što smo joj brat, dva prijatelja i ja prenijeli namještaj iz trgovine na 5 kat u stan. Zgrada nema lifta. Jebem joj mater prokletu da joj jebem, ubio sam se tada.

 

U ljudskoj prirodi je da se okoristi tuđom situacijom i naivnošću, nemoj to nikad zaboraviti. Ja sam kad sam bio mlad i naivan skakao oko svoje cure, držao je kao kap vode na dlanu, ostavila me bez ikakvih problema, ništa što sam do tada napravio za nju nije vrijedilo više, to ti se zaboravlja, više ne važi, ona je vidjela zgodnijeg ili si joj dosadio, nema tu milosti. i muški to rade

 

Ja sam u braku, jednu godinu u braku a bio 7 godina s njom u vezi, umro bi za nju istog trena, ali da joj vjerujem 100% to nikad, uvijek moraš imati svoja osiguranja i biti svoj čovjek. 

 

Ono što ću ti sada reći je savjet koji bi obožavao da sam dobio i poslušao ga prije 10 godina. Uvijek gledaj prvo sebe, svoj život, sreću i uspjeh. Uloži primarno vrijeme i energiju u sebe kako bi napravio nešto od sebe i bio svoj čovjek, onda će žene skakutati oko tebe. Kad muškarac zapusti sebe i više vremena uloži u svoju vezu nego u sebe to žene vide i to ne vole. Imam kolegu koji nije otišao u zagreb studirati kako bi ostao s curom u manjem mjestu, ova ga ostavila nakon 5 mjeseci. On će ti sada reći da mu je to jedna od većih životnih grešaka. Ja sam isto imao slične egzibicije ali neću sad o tome. Dakle prvo gledaj sebe. I nikad, ali NIKAD nemoj zapostaviti svoju obitelj, svoje roditelje i braće i sestre zbog nekih polovnjača i kalaštura, ili ne daj Bože posvađati se njima zbog nekih žena koje će te ostaviti dok si rekao keks.

3 godine
neaktivan
offline
Re: Problemi u friškoj vezi
Cansee kaže...

prvo mi nije jasno zašto tražiš pomoć na bugovom forumu, nije da ti mobitel šteka ili da kupuješ laptop, al ajd

 

reći ću ti neko svoje mišljenje. Mislim da si se upleo u nešto što ti ne treba. Najveću životnu grešku mi muškarci radimo kad mislimo da je samo ta jedna žena za nas i da nema druge. To su pizdarije, žena kolko hoćeš i sa svakom se može.

 

Ove fore da ti kaže da te nikad neće ostaviti nakon par mjeseci veze možeš objesiti mačku o rep, to je LAŽ. Sad je ona tebi odana do smrti, ma dajte nemojte me jebat. Moj brat je bio u vezi sa curom koja mu je nakon 2 mjeseca govorila da ne može zamisliti život bez njega, 2 godine poslije sve otišlo u kurac, ona nije sigurna da želi bit s njime. Igrom slučaja ga je ostavila 3 tjedna nakon što smo joj brat, dva prijatelja i ja prenijeli namještaj iz trgovine na 5 kat u stan. Zgrada nema lifta. Jebem joj mater prokletu da joj jebem, ubio sam se tada.

 

U ljudskoj prirodi je da se okoristi tuđom situacijom i naivnošću, nemoj to nikad zaboraviti. Ja sam kad sam bio mlad i naivan skakao oko svoje cure, držao je kao kap vode na dlanu, ostavila me bez ikakvih problema, ništa što sam do tada napravio za nju nije vrijedilo više, to ti se zaboravlja, više ne važi, ona je vidjela zgodnijeg ili si joj dosadio, nema tu milosti. i muški to rade

 

Ja sam u braku, jednu godinu u braku a bio 7 godina s njom u vezi, umro bi za nju istog trena, ali da joj vjerujem 100% to nikad, uvijek moraš imati svoja osiguranja i biti svoj čovjek. 

 

Ono što ću ti sada reći je savjet koji bi obožavao da sam dobio i poslušao ga prije 10 godina. Uvijek gledaj prvo sebe, svoj život, sreću i uspjeh. Uloži primarno vrijeme i energiju u sebe kako bi napravio nešto od sebe i bio svoj čovjek, onda će žene skakutati oko tebe. Kad muškarac zapusti sebe i više vremena uloži u svoju vezu nego u sebe to žene vide i to ne vole. Imam kolegu koji nije otišao u zagreb studirati kako bi ostao s curom u manjem mjestu, ova ga ostavila nakon 5 mjeseci. On će ti sada reći da mu je to jedna od većih životnih grešaka. Ja sam isto imao slične egzibicije ali neću sad o tome. Dakle prvo gledaj sebe. I nikad, ali NIKAD nemoj zapostaviti svoju obitelj, svoje roditelje i braće i sestre zbog nekih polovnjača i kalaštura, ili ne daj Bože posvađati se njima zbog nekih žena koje će te ostaviti dok si rekao keks.

 " Igrom slučaja ga je ostavila 3 tjedna nakon što smo joj brat, dva prijatelja i ja prenijeli namještaj iz trgovine na 5 kat u stan. Zgrada nema lifta. Jebem joj mater prokletu da joj jebem, ubio sam se tada." - znači umirem od smijeha, makar je jadno nazalost.

Ma sve vise mislim da ste u pravu, ali kako da ja sad starcima objasnim da se ja vracam natrag, a upoznala vec staru, ja se djelomicno preselio u stan i slicno? 

 

7 godina
protjeran
offline
Problemi u friškoj vezi

Ne vodi te srce nego onaj crvuljak u gacama - od sad prije nego sto pocnes donositi odluke,

bar ga prije toga baci u nesvjest, da deaktiviras mali mozak i pocnes koristiti pravi mozak.

 

Nisu bez vraga stare izreke:

"Ne obecavaj nista kad si najsretniji, ne odgovaraj nista kad si srdit, i ne donosi odluke kad si nesretan"

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
3 godine
neaktivan
offline
Re: Problemi u friškoj vezi

@Čitatelj -  Da, razumijem ja tebe, i znam da imaš pravo, mozes mi molim te odgovoriti na ovu poruku samo?

https://forum.bug.hr/forum/topic/ostalo/problemi-friskoj-vezi/275277.aspx?page=0&jumpto=6124884&sort=asc&view=flat

9 godina
online
Re: Problemi u friškoj vezi
Ljubavnikxx kaže...
Cansee kaže...

prvo mi nije jasno zašto tražiš pomoć na bugovom forumu, nije da ti mobitel šteka ili da kupuješ laptop, al ajd

 

reći ću ti neko svoje mišljenje. Mislim da si se upleo u nešto što ti ne treba. Najveću životnu grešku mi muškarci radimo kad mislimo da je samo ta jedna žena za nas i da nema druge. To su pizdarije, žena kolko hoćeš i sa svakom se može.

 

Ove fore da ti kaže da te nikad neće ostaviti nakon par mjeseci veze možeš objesiti mačku o rep, to je LAŽ. Sad je ona tebi odana do smrti, ma dajte nemojte me jebat. Moj brat je bio u vezi sa curom koja mu je nakon 2 mjeseca govorila da ne može zamisliti život bez njega, 2 godine poslije sve otišlo u kurac, ona nije sigurna da želi bit s njime. Igrom slučaja ga je ostavila 3 tjedna nakon što smo joj brat, dva prijatelja i ja prenijeli namještaj iz trgovine na 5 kat u stan. Zgrada nema lifta. Jebem joj mater prokletu da joj jebem, ubio sam se tada.

 

U ljudskoj prirodi je da se okoristi tuđom situacijom i naivnošću, nemoj to nikad zaboraviti. Ja sam kad sam bio mlad i naivan skakao oko svoje cure, držao je kao kap vode na dlanu, ostavila me bez ikakvih problema, ništa što sam do tada napravio za nju nije vrijedilo više, to ti se zaboravlja, više ne važi, ona je vidjela zgodnijeg ili si joj dosadio, nema tu milosti. i muški to rade

 

Ja sam u braku, jednu godinu u braku a bio 7 godina s njom u vezi, umro bi za nju istog trena, ali da joj vjerujem 100% to nikad, uvijek moraš imati svoja osiguranja i biti svoj čovjek. 

 

Ono što ću ti sada reći je savjet koji bi obožavao da sam dobio i poslušao ga prije 10 godina. Uvijek gledaj prvo sebe, svoj život, sreću i uspjeh. Uloži primarno vrijeme i energiju u sebe kako bi napravio nešto od sebe i bio svoj čovjek, onda će žene skakutati oko tebe. Kad muškarac zapusti sebe i više vremena uloži u svoju vezu nego u sebe to žene vide i to ne vole. Imam kolegu koji nije otišao u zagreb studirati kako bi ostao s curom u manjem mjestu, ova ga ostavila nakon 5 mjeseci. On će ti sada reći da mu je to jedna od većih životnih grešaka. Ja sam isto imao slične egzibicije ali neću sad o tome. Dakle prvo gledaj sebe. I nikad, ali NIKAD nemoj zapostaviti svoju obitelj, svoje roditelje i braće i sestre zbog nekih polovnjača i kalaštura, ili ne daj Bože posvađati se njima zbog nekih žena koje će te ostaviti dok si rekao keks.

 " Igrom slučaja ga je ostavila 3 tjedna nakon što smo joj brat, dva prijatelja i ja prenijeli namještaj iz trgovine na 5 kat u stan. Zgrada nema lifta. Jebem joj mater prokletu da joj jebem, ubio sam se tada." - znači umirem od smijeha, makar je jadno nazalost.

Ma sve vise mislim da ste u pravu, ali kako da ja sad starcima objasnim da se ja vracam natrag, a upoznala vec staru, ja se djelomicno preselio u stan i slicno? 

 

 

Roditelji ti shvate te stvari, mislim ne poznam naravno tvoje, ali roditelji itekako budu sposobni to sve prihvatiti pogotovo kad vide da im je dijete u mučnoj situaciji

 

napravi po svome izboru, izbor možda neće biti lak ali moguće da je prijeko potreban. Mislim da si jako dobro primjetio ovaj dio kad ti je rekla da joj nije do varanja, al je s tobom varala nekog drugog. To je itekako indikativno

A osim toga, ne važe izjave tipa "nije mi do varanja, ja tebe neću nikad prevariti". To su pizdarije. Koja je cura ikad ikome rekla "e pa ja ti volim tu i tamo prevariti pa čisto da znaš, da se ne iznenadiš". Realnost je ta da će ti poslati poruku u ponoć da te voli a pored nje u istom trenu leži drugi tip. 

15 godina
odjavljen
offline
Problemi u friškoj vezi

Upleo si se u nešto u što nisi trebao, a ni ona nije bila korektna ni prema tebi ni prema sebi, a ovisno o tome kakav im je odnos bio kad ste počeli izlaziti, vjerojatno ni prema (uskoro) bivšem mužu. Ni njoj nije pametno upuštati se u vezu dok ne riješi repove iz prošlog braka sama sa sobom vidi gdje je i što želi. Međutim, sad si tu gdje jesi i trebaš procijeniti želiš li se izvući iz te situacije, kako to napraviti i što te zapravmo muči.

 

Prvo što upada u oči jest da te muči ljubomora i/ili neka nesigurnost. Za to su tri najčešća objašnjenja:

 

1.) Muči te čitava situacija s razvodom i s činjenicom da živite skupa iako se ona još nije razvela, brine te što će biti s vašom vezom kad se ona oporavi od razvoda i lošeg braka, što ti uzrokuje nemir i to ispoljavaš preko ljubomornih ispada u vidu pretjerane kontrole i provjeravanja poruka. To ti nije zdravo i najbolje da otvoreno porazgovarate o tome.

 

2.) U njenom ponašanju stvarno ima nešto sumnjivo što ti uzrokuje opravdane sumnje. Razmisli o čitavom toku razgovora, kad ti je rekla za muža, koliko je bila iskrena s tobom. Ako imaš opravdan razlog misliti da te laže, uz čitavu takvu situaciju, gledaj sebe zaštititi.

 

3.) Ljubomorna si i posesivna osoba sklona takvim ispadima. Žena je pala s tave na oganj - napravi joj uslugu i makni se.

 

 

Za viditi što je od toga, u prvom redu ćeš morati biti iskren sam prema sebi.

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
5 godina
offline
Re: Problemi u friškoj vezi

meni izgleda kao da ona tebe vidi tu za seks, utjehu da izadje iz braka i tjt. vidis da ima neke te svoje tajne.

vidi se da ima dosta nepovjerenja medju vama, a i cim si poceo vagat dal se maknut od nje ili ne vidis da to nije to.

i kao sta ti je netko spomenuo nemoj se vezat samo za jednu curu i mislit da nema drugih, boljih..blabla

 

 

 

10 godina
online
Problemi u friškoj vezi

ivanec MRSKI  amater_2  CyberDemonVZ Friday  ovo je ekipa koja ce te rijesit problema.

 

Aj jazavci momku pomozite svojim mudrim savjetima?

Origin_Steam: hrka11
13 godina
offline
Problemi u friškoj vezi

Ljubavniče nemoj se ljutit ali, s takvom ženskom nebi živio u istoj ulici a ne u istom stanu. 

14 godina
offline
Problemi u friškoj vezi

Nikome nije čudno što lik nakon 3 mjeseca veze drami što mu ženska neće pokazati poruke od frendice?

Privatne poruke su privatne i nakon 10 godina veze. Jadni vi skupa

3 godine
neaktivan
offline
Re: Problemi u friškoj vezi
aloevera13 kaže...

meni izgleda kao da ona tebe vidi tu za seks, utjehu da izadje iz braka i tjt. vidis da ima neke te svoje tajne.

vidi se da ima dosta nepovjerenja medju vama, a i cim si poceo vagat dal se maknut od nje ili ne vidis da to nije to.

i kao sta ti je netko spomenuo nemoj se vezat samo za jednu curu i mislit da nema drugih, boljih..blabla

 

 

 

 

ma kuzim ja to, ali da li joj dati sansu posto je to sve "friško" pa da se vidi što hoće?
Radi se o malom gradiću pa svaki svakog zna, jako brzo se i za nas saznalo koliko cujem.

Cura dosta "odbojno" djeluje na nacin (posto ju otprije znam) da si ne dozvoljava baš prilaske tipova i da joj smetaju takve stvari (to je bilo prije nego je i bilo sta s nama).

 

1. Kako reagirati da postoji tajna s frendicom (radi se o tome da zenska vara muza i ima dijete jos k tome, ja znam dio toga, ali ocito ne smijem sve znati, izbrisala je pozive od te cure i poruke sto sam skuzio neki dan). Cak ni nakon svađe i prijetnje odlaskom i prekidom je rekla "da me ne moze zadrzati i ako je to moj izbor da neka odem",a nakon pitanja da li joj je stalo i da li me zeli zadrzati govori da da ali da ne smije reci sto je frendica rekla o tom ljubavniku jer joj je obecala da nece reci.

 

2. Cinjenica je da je ona trcala za menom i uporno se javljala zadnjih 2 mj prije pocetka veze s tim da nije nista znala o meni (ni ime cak), to je provjereno. 

 

3. Sto s time da ne izlazi nikud, cak je rekla da bi deaktivirala fb, ne razumije se u mobitele i racunala (osnovna skola samo), jedva da zna alarm slozit na mobitelu tako da drugi FB ni nema jer si lozinku ni od trenutnog nije znala npr. To mi ne odaje dojam da bi sad varala i slaze se s pricom da joj nije do toga. Na poslu radi u firmici od par ljudi, isto se svi medusobno znaju, vec godinama i nikad nista nije bilo.

 

4. Da li je mozda problem u mojim pretjeranim reakcijama? Znaci nije da ne zeli kuhat ili radit, cak joj nije problem novce dati.

 

5. Muza je ostavila iz razloga jer se drogom bavio i varao je na sve strane, ona je to meni rekla da je ionako imala u planu (i pod prisilom staraca da ga ostavi) tako da je moj dolazak zapravo ubrzao proces. Ja znam cijelu situaciju i povijest te price jer tog muza i osobno poznajem i svi za njega znaju da je zesci klosar i niskoristi pa se slaze s pricom koju je rekla.

 

6. Prenosi mi sve stvari tko joj se javi npr. (cak mamu i tatu, ok mozda je glupo, ali imam problem s povjerenjem), tko je doda na fb i slicno (s tim da nakon njuskanja po mobu se prica slaze), takoder npr. dnevnik aktivnosti ne pokazuje da se npr. lajkala tipovima prije nesto i slicne stvari (cak i prije 5-6 godina sam provjerio), nemoguce da je isla brisat svaki lajk jer ih je na tisuce, tako da mi to ne izaziva sumnju baš.

 

7. Moje shvacanje svega toga je da budem na oprezu, ali jednostavno ne vidim nuzno razlog da je ostavim, da, posvađamo se tu i tamo, ali me zanima, kako da je "testiram" malo?

 

I da, jos jedna stvar mozda koja utjece na ponasanje njezino..ona radi po 12 sati 7 dana u tjednu (pa 7 doma) u zadnje vrijeme...budna je do 1-2 u noci i u 6 se dize pa mislim da je i to uzrok tome svemu mozda..

 

Ne znam, to je detaljnije o njoj sad ... i da ... imala je u planu me i sa starcima upoznati svojima nakon rastave ... tako da ...

Vase misljenje molim.

 

 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 14:58 (Ljubavnikxx).
12 godina
offline
Problemi u friškoj vezi

Ja bi se svakako probao distancirati neko vrijeme.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice