Problem sa prodanom karticom HITNO
- poruka: 315
- |
- čitano: 52.720
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Pa kolko ja znam policija reagira na iznose veće od 500KN
Policija nereagira do iznosa 999.99kn,sve preko 999.99kn reagiraju,znaći od 1000kn pa nadalje reagiraju,tako je bilo meni i frendu kad smo napravili "tešku krađu" iznosa od 1000kn,to smo bili pijane budale,no uglavnom od 1000kn pa nadalje izlaze van i prave akcije.
Policija nereagira do iznosa 999.99kn,sve preko 999.99kn reagiraju,znaći od 1000kn pa nadalje reagiraju,tako je bilo meni i frendu kad smo napravili "tešku krađu" iznosa od 1000kn,to smo bili pijane budale,no uglavnom od 1000kn pa nadalje izlaze van i prave akcije.
ako ti netko prijeti prebijanjem reagira.
Ovako, mislim da je najbezbolnije (WTF riječ?) ako mu izađeš u susret pa testiraš karticu kod sebe.
Nekad treba znati popustiti, neki ljudi su nedokatni, a od pustih prijetnji preko sms-ova i jedan i drugi ništa ne dobivate, ti ne dobivaš svoj mir, on svoju satisfakciju.
Ako se ispostavi da kartica usitinu ne radi (nakon što se uvjeriš da je to baš ta tvoja) ljepo mu skuhaj kavu i objasni da si mu nudio da testira karticu i da mu dođeš ugraditi.
Iz toga se vidi da si imao čiste namjere, a određeni rizik u kupnji polovnih stvari postoji, i ovdje si je sam kriv što je odbio tvoju ponudu za testiranje, te shodo tome nažalost gubi u ovom slučaju.
Stvar je u tome da on zna da je popušio, i da si je sam kriv (jer nije testirao) i sad hoće svoje novce nazad, mislim nikome nije ljepo kad zariba.
Ako ne prihvaća, zahvali mu se na posjeti i reci da ako se smatra otećenim ganja pravdu, a da ćeš svaki naknadni kontakt smatrati uznemiravanjem i postupiti u prevenciji toga.
Onda se valjda promijenilo nešto, ovo sam čitao prije na pcekspertu!
ako ti netko prijeti prebijanjem reagira.
To da,to sam iskusio,meni je neki majmun prjetio(noć prije sam razbijo neke flaše u koritni tj. za kirvaj) i preko telefona mi se prjetio ja policiju nazvo srećom sam znao di živi,oni rješili stvar ja sam miran kao bubica.
reci mu da dođe sutra kod tebe sa karticom i kad dođe reci mu da je ugradi u tvoj komp da vidiš jeli lik stvarno zna što radi,s tobom u sobi neka budu svjedoci koji znaju da je kartica radila prije nego si je dao njemu.On ti pravno apsolutno ništa nemože napraviti.
Ovako, mislim da je najbezbolnije (WTF riječ?) ako mu izađeš u susret pa testiraš karticu kod sebe.
Nekad treba znati popustiti, neki ljudi su nedokatni, a od pustih prijetnji preko sms-ova i jedan i drugi ništa ne dobivate, ti ne dobivaš svoj mir, on svoju satisfakciju.
Ako se ispostavi da kartica usitinu ne radi (nakon što se uvjeriš da je to baš ta tvoja) ljepo mu skuhaj kavu i objasni da si mu nudio da testira karticu i da mu dođeš ugraditi.
Iz toga se vidi da si imao čiste namjere, a određeni rizik u kupnji polovnih stvari postoji, i ovdje si je sam kriv što je odbio tvoju ponudu za testiranje, te shodo tome nažalost gubi u ovom slučaju.
Stvar je u tome da on zna da je popušio, i da si je sam kriv (jer nije testirao) i sad hoće svoje novce nazad, mislim nikome nije ljepo kad zariba.
Ako ne prihvaća, zahvali mu se na posjeti i reci da ako se smatra otećenim ganja pravdu, a da ćeš svaki naknadni kontakt smatrati uznemiravanjem i postupiti u prevenciji toga.
Ja sam uvjeren da ga sad i pozove kod sebe, da tip ne bi doso. Nakon svih onih prijetecih poruka koje mu je napiso, ne vjerujem bas
da bi mu iso u kucu.
Uuh radnja se zahuktava, sutra nova epizoda
sutra idem na policiju sad je dosta.
Napisaio je ovo
sta da odgovorim na to
Eee ajde smiri strasti ja sam odmah isti dan cim si mi dao graficku kada sam ti rekao da ne radi....rekao da mi javis kada ides doma.. da idem sa tobom da to provjeris i da vidis da ne radi... sta se pravis lud.... obecajem ti ovo i ozbiljno me shvati potrgat cu ti lazljivu glavu... cim dodjem do tebe... u zatboru sam bio radi toga i biti cu opet ako treba... jer najvise sta mrzim je nepostenje i laz.... rekao si da dodjem u 6 ujutro... pa onda u 6navecer... samo si otkazavao.. neces milom...onda cemo sa posljedicama.... ja ih se najmanje bojim... jer me briga za njih...!
Geek od 22 godine koji prodaje PC na nuškalu s 200 igrica, a već bio u zatvoru ... eventualno u nekoj od tih igrica....
Nemoj petljat policiju, nego to riješi s tim tipom i neka ti stari bude doma... zvuči opako preko tih poruka, ali u stvarnosti će to bit druga priča...
drito to pola njih su zapravo peechkice s tim prijeticim porukama pravi frajeri ne prijete a i puno su uljudniji od ovakovih delikvenata !
svjedoci idu u skolu 2 je maloljetnih sestra blizanka 17 buraz 11 godina, stari uglavnom dolazi doma u 19 sati navecer, stara ni neza kakvu grafu imam vise ni ne gleda... mislim da je ovo najbolje nazalost policijom rjesit.
To be continued...
U sljedećoj epizodi:
Maria zatrudni s Pedrom, Rodriguez dozna za to i želi kastrirati Pedra.
Pedro pokušava pobjeći iz grada ali ga pokupi auto i on dobije amneziju.
Mislav ode na policiju...
What are you talking about man?
Što zaje jadnog čovjeka,ak nemaš pametno šta shhhhhhh.
ako je on pokvaren, budi i ti: reci bratu/tati/sestri/mami da te namlate ko vola u kupusu, kad ti dodje s policijom kazi da te prebio na mrtvo ime... onda ce ti doc pare ko odprilike 10-ak graficki
To be continued...
U sljedećoj epizodi:
Ma daj, ne zaje*avam ga... ali ovo se moglo puno prije riješiti, sada idemo u komplikacije i prisiljen je ići na policiju.
Ja sam potpuno na njegovoj strani, nemoj me krivo shvatiti, ali trebalo je reći "ne pogledaš li radi li grafička, ja ti je ne dam".
Ali i meni bi se dogodila ista stvar, vjerojatno...
svjedoci idu u skolu 2 je maloljetnih sestra blizanka 17 buraz 11 godina, stari uglavnom dolazi doma u 19 sati navecer, stara ni neza kakvu grafu imam vise ni ne gleda... mislim da je ovo najbolje nazalost policijom rjesit.
Pa jesi siguran onda da ti to kao maloljetnik možeš prijaviti policiji... mislim sigurno možeš prijaviti, ali mislim da će ti tu trebati i roditelji...
Mislim, riješi ti to kako hoćeš, samo ja ne bi policiju petljao bezveze... ali ako misliš da ti je to jedini način, radi kako misliš da je najbolje.
Pa jesi siguran onda da ti to kao maloljetnik možeš prijaviti policiji... mislim sigurno možeš prijaviti, ali mislim da će ti tu trebati i roditelji...
Mislim, riješi ti to kako hoćeš, samo ja ne bi policiju petljao bezveze... ali ako misliš da ti je to jedini način, radi kako misliš da je najbolje.
Može prijaviti,no bude li potrebe za odlazak u stanicu ili dolazak službenih lica onda će mu netko od njegovih skrbnika biti pored njega znaći netko od roditelja mama/tata ili oboje.
To be continued...
U sljedećoj epizodi:
Ma daj, ne zaje*avam ga... ali ovo se moglo puno prije riješiti, sada idemo u komplikacije i prisiljen je ići na policiju.
Ja sam potpuno na njegovoj strani, nemoj me krivo shvatiti, ali trebalo je reći "ne pogledaš li radi li grafička, ja ti je ne dam".
cuj, na greskama se uci! ako ti neko kaze da je juha vruca, normalno da ces stavit prst i opec se da se uvjeris da je vruca ;) to je jednostavno nasa balkanska logika. mora ti se to desit da bi naucio!
Lega Mislav, što se tiče tih njegovih prijetnji i tih sranja ! Čitao sam sad ovaj cijeli roman i mogu ti reć da što se tiče tih prijetnji, da tip neće ti doć na vrata sa prijetnjama! Jel tipovi koji bi ti došli radi takvih stvari na vrata i ganjali te, takvi se 100% neće s tobom dopisivat i slat poruke i obavijesti da će ti doć i istuć te i takva sranja. Tip koji bi te istukao u recimo takvoj situaciji bi ti došo na vrata i prebio te ko pič..u bez nekih najava i pukih prijetnji. Vjeruj mi na riječ
cuj, na greskama se uci! ako ti neko kaze da je juha vruca, normalno da ces stavit prst i opec se da se uvjeris da je vruca ;) to je jednostavno nasa balkanska logika. mora ti se to desit da bi naucio!
Taman posla, ako nečeš probati tvoja stvar nemoj me zvati. To je moja igra...
a nisam htio starce uplitat u ovo, posto je ovo moj problem ne njih i ne zelim da me starci iz govana stalno vade.
a nisam htio starce uplitat u ovo, posto je ovo moj problem ne njih i ne zelim da me starci iz govana stalno vade.
cuj, zato i postoje starci, da ti pomognu, vade te iz govana... ijako slazem se s tobom, priznanje svojih pogresaka i pokusavanje rijesavanja istih je dio odrastanja... ali ova HEBENA drzava ti jednostavno to nedopusta (bez staraca) dok nisi punoljetan.
cuj, zato i postoje starci, da ti pomognu, vade te iz govana... ijako slazem se s tobom, priznanje svojih pogresaka i pokusavanje rijesavanja istih je dio odrastanja... ali ova HEBENA drzava ti jednostavno to nedopusta (bez staraca) dok nisi punoljetan.
A di je pogrešku napravio?
A di je pogrešku napravio?
U tome što je pun K puta rekao da dođe isprobati karticu a on nije htio.
Na prodavača mislim, di je on grešku napravio?
A zašto su mu modovi ovoliko žutih nakeljili?
Ja mislim da te toliko zavlaci s tim da dode kod tebe ili ti kod njega jer nema uopce muda stat pred tobom..
Poznajem takve likove, imao sam slicna iskustva sa oglasnicima, kad sam prodavao nesto tu na bugu uvijek sam dobio ocjenu 5/5 a na njuskalu uvijek neka sranj*a
A zašto su mu modovi ovoliko žutih nakeljili?
duga prica, nebih htio o tom da jos kojeg ne pokupim il jos gore od sveg da suspenziju dobim pa da nemogu sagu prenosit
Na prodavača mislim, di je on grešku napravio?
Pa i ja mislim na mislava.