Problem sa prodanom karticom HITNO zaključana tema

poruka: 315
|
čitano: 52.663
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa prodanom karticom HITNO

JA

da htio sam doc al nisi dao rekao si netreba i to sam forsao...
lijepo dodi ja cu im objasnit da sam ti nudio vise puta da se testira te nisi htio

16 godina
stavi ga na ignore, a ako ti salje prijetece poruke samo ih cuvaj, ako pomisli doci sa murjom, mislim da ce onda on vise imat problema nego ti :)
14 godina
neaktivan

TI:

Onda se vidimo, nadam se uskoro :)

Lijep pozdrav

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
15 godina
Re: Problem sa prodanom karticom HITNO
mislavgray kaže...

ON

zato jer ti vjerujem... ti si rekao da ces doc ujutro do mene da testiras oko 8h da ces me zvat... !!! zvao si me u 11h da se nadjemo u pola 3... da ne mozes prije... nemoj se zaj*bavat samnom... ozbiljno ti kazem.. pokucat cu ti na vrata sa policijom... ja nisam ni vidio da je radila kod tebe...

kako je lik gl****uup

14 godina
neaktivan

ON

ej jel ti cujes sebe...ja sam ti rekao jos prvi put navecer dodji.... rekao si da ne mozes da ti je tata otisao sa bratom... rekao si sutra u 8h... ja sam rekao ok moze dodji... ti me nazoves i kazes u pola 3..... sta me radis budalom...i sada odbijas pogledat dali radi ako radi kod tebe sta se onda bojis dokazi....!!! a ja cu ti doc na vrata ne brini....

16 godina
neaktivan

Gdje da stavim Like??{#}

14 godina
neaktivan

JA

ne*eri nudio sam bar 4 puta do dodes provjerit karicu STA NISI DOSAO!?!?!?!?  I U NITI JEDNOJ PORUCI, pozivu NISI MI DOZVOLIO DA DODEM TESTIRAT STALNO SI REKAO MA UREDU MA OKEJ.... OVO tolko smrdi na muljazu s tvoje strane da je to nevjerojatno.

14 godina
neaktivan

ON

sta si ti lud rekao sam ne treba jer ti VJERUJEM... cim sam dosao doma stavio sam je u komp i nema slike.... ti mi prodajes spike kako mi je crko monitor... odmah sam ti napisao da nemam slike.... rekao si da dodjem kod tebe ja sam rekao ok.... doci cu... i onda te nema.... a kod mene i da hoces ne mozes doc jer je obitelj takva kakva je...!!!!?

JA

tvoja obitelj tvoj problem, ja sam ti nudio da dođeš kod mene, nisi htjeo. nije da živim 100km od zagreba, praktički busom za 20minuta sa savskog mosta, i sve smo mogli riješiti na monogo civiliziraniji način. Trenutno je ta grafička tvoj problem, a ne moj...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 23:07 (mislavgray).
13 godina
neaktivan

nije bilo bolje teme za raspljavljanje ima ihihiii

13 godina
neaktivan

Daj ga steraj u PM, šta se zamaraš uopće, ako hoće doć doma neka dođe, ok, neka se samo najavi, dočekaš ga sa par frendova i sredite ga. Pa neka je onda sljedeći put NE testira.

17 godina

iskreno mislave,previše se zamaraš s tim frajerom...ako ima cca 22g i da se još ne kuži u svijet prodaje-kupnje,onda se tu nema šta diskusirat...

15 godina
neaktivan

Ja mu na tvom mjestu ne bi više ništa odgovarao, bezveze trošiš vrijeme. Nudio si mu probu, pomoć kod ugradnje i on ništa. E pa sad nek se hebe fino.

14 godina
neaktivan

sutra idem na policiju sad je dosta.

Napisaio je ovo

sta da odgovorim na to

Eee ajde smiri strasti ja sam odmah isti dan cim si mi dao graficku kada sam ti rekao da ne radi....rekao da mi javis kada ides doma.. da idem sa tobom da to provjeris i da vidis da ne radi... sta se pravis lud.... obecajem ti ovo i ozbiljno me shvati potrgat cu ti lazljivu glavu... cim dodjem do tebe... u zatboru sam bio radi toga i biti cu opet ako treba... jer najvise sta mrzim je nepostenje i laz.... rekao si da dodjem u 6 ujutro... pa onda u 6navecer... samo si otkazavao.. neces milom...onda cemo sa posljedicama.... ja ih se najmanje bojim... jer me briga za njih...!

15 godina
mislavgray kaže...

Napisaio je ovo

sta da odgovorim na to

Eee ajde smiri strasti ja sam odmah isti dan cim si mi dao graficku kada sam ti rekao da ne radi....rekao da mi javis kada ides doma.. da idem sa tobom da to provjeris i da vidis da ne radi... sta se pravis lud.... obecajem ti ovo i ozbiljno me shvati potrgat cu ti lazljivu glavu... cim dodjem do tebe... u zatboru sam bio radi toga i biti cu opet ako treba... jer najvise sta mrzim je nepostenje i laz.... rekao si da dodjem u 6 ujutro... pa onda u 6navecer... samo si otkazavao.. neces milom...onda cemo sa posljedicama.... ja ih se najmanje bojim... jer me briga za njih...!

hhahahahah neki opasan :) 

15 godina

sere kvake,odhebi i amen.

origin:DRMORCUS,bfbc2: DR MORCUS
15 godina

Koji show oko grafičke {#}

gangsta gangsta
13 godina
neaktivan

Fino, sad PrtScn na tu izjavu ako bude sranja imaš dokaz da ti je prijetio.

14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

Napisaio je ovo

sta da odgovorim na to

1. Spremi poruku

2. Kaži mu nešto smireno, ugl nemoj samo kao da si prestrašen nego nešto tipa OK nazovi kad kreneš s policijom da dođem kući :DD

3. Zaključaj se danas dobro :)

4. Javi što je bilo..

14 godina
neaktivan

da napisem cut cemo se sutra... ili dajte hitno

14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

da napisem cut cemo se sutra... ili dajte hitno

Bolje onda Vidimo se onda sutra.

15 godina

napisi mu sta mu je taj zatbor di je bio xD saliim se, reci mu da si je sma kriv, da je pokvvario grafu i da te vise ne uznemirava sa prijetecim porukama

14 godina
neaktivan

Sere, da je bio u zatvoru ne bi ti se sigurno prijetio s murijom...

14 godina
neaktivan

ajde cujemo se sutra da razbistrim misli.

to cu odgovorit

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 23:23 (mislavgray).
17 godina

Mislave, prijatelju, kao što si i sam rekao za policiju. Ako nastavi sa sličnim porukama fino im pokaži prijetnje, objasni što je bilo i važno: malo dramatiziraj kao da se bojiš za svoju i sigurnost obitelji, sim-tam. Oni će mu pristupiti ozbiljno zbog toga što ti prijeti i nikada, NIKADA mu više neće takvo što pasti na pamet. Treba ga naučiti pameti.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
14 godina

Brate ja bi zvao plavce da sam na tvom mjestu,dok nije kasno.Ti sad razmisli.

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
15 godina
mislavgray kaže...

ajde cujemo se sutra da razbistrim misli.

to cu odgovorit

nemoj to ce zvucat kao da si se usro.

15 godina

A zašto jednostavno ne uzmeš tu grafičku i opet je isprobaj kod sebe doma... možda kod njega ne radi, ali će kod tebe raditi...

Jer kad pogledaš s njegove strane i ti si dosta puta odgađao i on je mogao steći dojam da muljaš... ja mislim da je ovdje došlo do nesporazuma i bolje da to riješite na normalan način nego tu nekim GTA rječnikom....

14 godina
neaktivan
kruskar kaže...

sutra neznam dal da idem do njih najbliza postaja mi je druga postaja aka u ilici, ili da ih doma pozovem?

14 godina
mislavgray kaže...
kruskar kaže...

sutra neznam dal da idem do njih najbliza postaja mi je druga postaja aka u ilici, ili da ih doma pozovem?

Ja bi ih informativno pozvao,znaći nazoveš i kažeš,što je bilo i da ti se prjeti taj tip,i što da učiniš,oni će te uputiti dalje.

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...
kruskar kaže...

A postaja u Remetincu? {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice