Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.352
|
čitano: 1.259.740
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
15 godina
Privatni torrent trackeri P&O

Nista posebno.....druga stvar da je 1 GB link onda bi me vec impresioniralo. {#}

10 MB sam imao (i imam) na svakom box-u kojega sam koristio, cak i na onima za cca 130 kn/mj.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
protjeran
Re: Privatni torrent trackeri P&O
win32 kaže...

Nista posebno.....druga stvar da je 1 GB link onda bi me vec impresioniralo. {#}

10 MB sam imao (i imam) na svakom box-u kojega sam koristio, cak i na onima za cca 130 kn/mj.

Htjeli smo uzeti gigabitini semidedicated, ali je bio out of stock, pa smo uzeli 100 mbitni ali dedicated :)

Malo bolja brzina

http://www.bug.hr/_cache/73885044d8443610f530a8a10afd1867.jpg

15 godina

Gdje ste uzimali box?

U zadnje vrijeme sve uzimam iskljucivo od Xirvika...je da su malo skuplji, ali se isplati. Promjenio sam more box-eva i Xirvik mi je za sada No1. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
protjeran
win32 kaže...

Gdje ste uzimali box?

U zadnje vrijeme sve uzimam iskljucivo od Xirvika...je da su malo skuplji, ali se isplati. Promjenio sam more box-eva i Xirvik mi je za sada No1. {#}

ma nee, pa tebi je seedbox4u naj {#}

14 godina
protjeran
win32 kaže...

Gdje ste uzimali box?

Isto Xirvik. Jesu pouzdani su :)

16 godina
protjeran
win32 kaže...

Gdje ste uzimali box?

xirivik ,ali htjeli smo se maknut sa njegovog semi dedicated  jer neke ga ocito netko zloupotrebljava 

kad je 0-24 zauzece procesora (il rama..neznam cega vec) 100% i to tak traje vec skoro mjesec dana :(

mislili smo uzet 1Gbit shared kod Evoboxes ,ali je raspordan :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 12:09 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
ktm402 kaže...
win32 kaže...

Gdje ste uzimali box?

ma nee, pa tebi je seedbox4u naj {#}

Seedbox4u su odlicni box-evi za one novce koliko vec kostaju....za cca 150 kn ne znam da mozes dobiti bolji (veci) box od onoga sta oni nude sto bi i sam vidio  da malo pratis to sve + imas remote (ako znas o cemu pricam uopce).

Kako odavno ne ganjam nikakve brzine ni ne znam kakve uploade onda mi je Xirvik zakon, a i nije mi problem dati 100-tinjak kn vise svaki mj. za stabilan i brz box.

Da seedbox4u ima malo brzi support, vjerojatno bih bio i danas kod njih no dobio sam od njih mail da su radili na novoj ponudi i da su zaposlili jos ljudi sto se tice supporta tako da moguce da su sada jos bolji...no eto, dobro da si me sjetio pa cu ovaj mj. uzeti mozda box i kod njih za probu da vidim kakvi su sada no Xirvik stalno koristim i nema sanse da pobrisem sve ono sto imam na njemu. Nije bas samo tako mjenjati nekima box svaki mj., pogotovo kada imas more materijala na njemu koje seedas okolo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 12:35 (win32).
14 godina
protjeran

Pa dobro za materijal lako, samo uzmeš dan dva prije novi seedbox i prebaciš na njega :)

15 godina
Ergo kaže...

Pa dobro za materijal lako, samo uzmeš dan dva prije novi seedbox i prebaciš na njega :)

Kada bih nasao neki box koji ima vise mjesta nego sto mi ima ovaj sada i jos da je slucajno povoljniji, a da je tako stabilan i brz onda bih se zazao sa svime...ovako mi trenutno u ovoj situaciji u kojoj sam sada to sve nema smisla.

Xirvik mi je neka "zlatna sredina" sto se tice svega...dok mi je npr. najstabilniji box bio seedplace.eu no oni na zalost imaju dosta male box-eve i nisu tako brzi, ali imaju more mogucnosti i daleko najbolji support za kojim no opet toliko je stabilan da nema potrebe gnjavit support. Da imaju neke vece box-eve za neku ok lovu kod njih bih se 100% prebacio, ovako ostajem na Xirviku no budem isprobao mozda ovaj. mj. seedbox4u tek da vidim dali su nesto promjenili (no Xirvik "ne odjavljujem" za svaki slucaj {#}).

P.S.

Vidim da ktm jos uvijek sprica po mojim postovima...covjek stvarno ima volje. LOL {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 19:22 (win32).
15 godina
neaktivan

Malo san se zaheba sa seedanjem na Partisu, pa san dobia upozorenje.

I sad me zanima, jel se može ono uopće maknit? Ako može kako?

Pitan ovde jer mi se neda tamo čitat FAQ na slovenskom.

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
protjeran
dr. zlo kaže...

Malo san se zaheba sa seedanjem na Partisu, pa san dobia upozorenje.

I sad me zanima, jel se može ono uopće maknit? Ako može kako?

Pitan ovde jer mi se neda tamo čitat FAQ na slovenskom.

dignes ratio i to je to 

upozorenje nemozes maknut 

stalno ce ti pisat da si upozoren bio 

15 godina
neaktivan

Može mi neko objasnit ovaj pojam "scene releases"?

Hvala!

HOĆU NOVI NICK!
17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Može mi neko objasnit ovaj pojam "scene releases"?

Hvala!

Netaknuta izdanja izdane samo od članova scene - znači samo stvari od provjerenih piratskih grupa tipa skidrow, razor1911, fairlight, sinners, 2hd, dimension itd. u originalnom obliku (znači bez raspakiravanja rar datoteka, izbacivanja/dodavanja nekih stvari...)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 14:02 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

ovaj zanima me jeli se ikako može sa seedboxa uploadati fajl na rapidshare ili neku takvu stranicu

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
16 godina
protjeran
acmilan0083 kaže...

ovaj zanima me jeli se ikako može sa seedboxa uploadati fajl na rapidshare ili neku takvu stranicu

ovisi sta imas ,ako imas dedicated server sa linuxom onda mozes naravno preko filezille ili nekog drugo FTP programa ,a ako imas rTorrent onda mozda mozes uploudat ,ovisi dali su ti stavili rapidleech na server 

15 godina
acmilan0083 kaže...

Mozes sa Xirvikom (ne znam kako je kod drugih jer me to nikada nije zanimalo te sam ovo vidio onako "usput") bez problema. Njihova "performace" serija moze uploadat materijal na Megaupload, Rapidshare, Zshare i 2shared.

Isto tako odmah iz ruTorrenta na Xirviku mozes raditi od obicnih fileova RAR i ZIP te odmah napraviti upload na neki od servisa tipa Rapidshare.

ruTorrent na Xirviku ima more pluginova koji su uistinu korisni i olaksavaju zivot pa mozes npr. pregledavat sve file-ove odmah iz web UI-a te od svakog file-a kao sto je npr. neki film ili mp3 dobiti kompletan i detaljan media info.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 22:01 (win32).
16 godina
protjeran
win32 kaže...
acmilan0083 kaže...

Mozes sa Xirvikom (ne znam kako je kod drugih jer me to nikada nije zanimalo te sam ovo vidio onako "usput") bez problema. Njihova "performace" serija moze uploadat materijal na Megaupload, Rapidshare, Zshare i 2shared.

Isto tako odmah iz ruTorrenta na Xirviku mozes raditi od obicnih fileova RAR i ZIP te odmah napraviti upload na neki od servisa tipa Rapidshare.

ruTorrent na Xirviku ima more pluginova koji su uistinu korisni i olaksavaju zivot pa mozes npr. pregledavat sve file-ove odmah iz web UI-a te od svakog file-a kao sto je npr. neki film ili mp3 dobiti kompletan i detaljan media info.

na nasem serveru su svi pluginovi outdated i ne rade (samo 2shared radi)

mora se ici preko rapidleech-a pa preko njega pomocu FTP-a uploudati 

16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
win32 kaže...
acmilan0083 kaže...

ovaj znam da tražim puno ali ako ti nije tesko jel bi mi mogao u par koraka pokazati kako se to radi.Netrebaš nikaj pisati samo uslikaj svaki korak ako ti nije tesko

16 godina
protjeran

ovaj znam da tražim puno ali ako ti nije tesko jel bi mi mogao u par koraka pokazati kako se to radi.Netrebaš nikaj pisati samo uslikaj svaki korak ako ti nije tesko

jel imas uopce rapidleech ?

16 godina
neaktivan

jel mislis na ovo http://www.rapidleech.com/

16 godina
protjeran
acmilan0083 kaže...

da to ti mora bit instalirano na serveru ,kao na onoj mojoj slici iznad

16 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...

aha znaci samo to još trebam instalirati i to je to onda

16 godina
protjeran
acmilan0083 kaže...
acmilan0083 kaže...

aha znaci samo to još trebam instalirati i to je to onda

ako imas rtorrent ti to neces moc instalirat ,samo ovi to mogu koji ti slazu server

15 godina

Hmmm...jesi probao? Koliko znam Rapid radi samo se unesu podaci pod "Settings" od ruTorrenta, nakon toga u exploreru od ruTorrenta odaberes "Upload to..." i to je to....siba se upload na vec odredeni server!

Ako netko hoce neka mi da neke privremene podatke od Rapida i sl. te napravim mu neki mali "testni" upload tek da vidimo dali je sve ok no ne vidim zasto nebi radilo pogotovo sada kada je Xirvik update-u svoj ruTorrent.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 0:07 (win32).
15 godina
neaktivan

Sad me nešto zanimaju ovi seedboxevi, ali san totalni n00b šta se tiče toga, pa bi molia nekog da mi objasni/preporuči nešto.

Ovo je moja sadašnja brzina.

Kakav će mi otprilike seedbox tribat i koliko ću ga morat mjesečno plaćat ako hoću da mi brzina uploada bude otprilike jednaka kao i brzina downloada?

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
protjeran
win32 kaže...

Hmmm...jesi probao? Koliko znam Rapid radi samo se unesu podaci pod "Settings" od ruTorrenta, nakon toga u exploreru od ruTorrenta odaberes "Upload to..." i to je to....siba se upload na vec odredeni server!

Ako netko hoce neka mi da neke privremene podatke od Rapida i sl. te napravim mu neki mali "testni" upload tek da vidimo dali je sve ok no ne vidim zasto nebi radilo pogotovo sada kada je Xirvik update-u svoj ruTorrent.

rapid nemam i ne zanima me bas 

bitni su mi hotfile,megaupload i fileserve 

no dobro vise nije bitno kad imamo dedicated server 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

rapid nemam i ne zanima me bas 

bitni su mi hotfile,megaupload i fileserve 

no dobro vise nije bitno kad imamo dedicated server 

NP {#}

Ta stvar mi je totalno nebitna posto box koristim samo za torrent, a ovu opciju sam samo vidio. Rapid i sl. servise nikada nisam, a bogme ni ne mislim koristit....no svakome nesto pase. {#}

@ dr.zlo

Malo si pronjuskaj ponude za box no racunaj da ako hoces neki ok  box da ces ga platit cca 200 kn. Naravno ima i jeftinijih, ali ovo je samo neka okvirna cijena.

Prosjecna brzina ti je 10 MB down/10 MB up, jedino ako ne ides na gigabitni box u sto sumnjam jer ti ne treba a nisu bas ni jeftini.

Ako ti je vazno da prodes sto jeftinije, a opet hoces dosta velik box sa puno mogucnosti pogledaj si seedbox4u ili mozda seedplace.eu no ovi sa seedplace imaju remote, stabilni su i imaju ok brzinu no mali hdd.

Isto tako nije lose ni ono sta nudi WhatBox ili EvoBoxes. Ako imas love pogledaj si i Xirvik koji daje za pristojnu lovu odlicne brzine, velik hdd, par torrent klijenata te more opcija. Minus kod Xirvika je sto nema remote ako ti to sta znaci.

Jednostavno si platis svoj box i vozi...i vise se ne moras brinit oko svoje veze, a i lijepo ti box sve seeda 24/7/365. Samo si instaliras neki FTP klijent i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 16:13 (win32).
17 godina
neaktivan

ja bih nadodao i bytesized-hosting koji ima sve. i neogranicen promet i remote i odlican support. a da su jako dobri govori cinjenica da su dobrano rasprodani u zadnje vrijeme ali stalno nadodaju nove servera tako da mjesta nadje :)

15 godina
neaktivan
win32 kaže...
@ dr.zlo

Malo si pronjuskaj ponude za box no racunaj da ako hoces neki ok  box da ces ga platit cca 200 kn. Naravno ima i jeftinijih, ali ovo je samo neka okvirna cijena.

Prosjecna brzina ti je 10 MB down/10 MB up, jedino ako ne ides na gigabitni box u sto sumnjam jer ti ne treba a nisu bas ni jeftini.

Ako ti je vazno da prodes sto jeftinije, a opet hoces dosta velik box sa puno mogucnosti pogledaj si seedbox4u ili mozda seedplace.eu no ovi sa seedplace imaju remote, stabilni su i imaju ok brzinu no mali hdd.

Isto tako nije lose ni ono sta nudi WhatBox ili EvoBoxes. Ako imas love pogledaj si i Xirvik koji daje za pristojnu lovu odlicne brzine, velik hdd, par torrent klijenata te more opcija. Minus kod Xirvika je sto nema remote ako ti to sta znaci.

Jednostavno si platis svoj box i vozi...i vise se ne moras brinit oko svoje veze, a i lijepo ti box sve seeda 24/7/365. Samo si instaliras neki FTP klijent i to je to.

A, to mi se čini malo puno, uf....

Ili ću ga toliko PLATIT, a ne plaćat?

Ja san pita koliko ću ga plaćat, mislia san da je to na pretplatu.

Dakle jel to na pretplatu(mjesečno) ili se odjedanput plati?

I mislin za svoju trenutnu brzinu. Oću da mi upload bude otprilike jednak downloadu. (u prošlon san postu ostavia link za svoj speedtest)

I jel to ubrzava i download isto? Ili samo upload?

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 17:05 (dr. zlo).
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
win32 kaže...
@ dr.zlo

A, to mi se čini malo puno, uf....

Ili ću ga toliko PLATIT, a ne plaćat?

Ja san pita koliko ću ga plaćat, mislia san da je to na pretplatu.

Dakle jel to na pretplatu(mjesečno) ili se odjedanput plati?

I mislin za svoju trenutnu brzinu. Oću da mi upload bude otprilike jednak downloadu. (u prošlon san postu ostavia link za svoj speedtest)

I jel to ubrzava i download isto? Ili samo upload?

box nema veze s tvojom kucnom vezom

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice