Tu i tamo koja OC seansa sa tim djelovima, al primarno za Foldanje 24/7
Svaka čast stari!
Tu i tamo koja OC seansa sa tim djelovima, al primarno za Foldanje 24/7
Svaka čast stari!
ovako fino OC-aš tu GTX570, i overkolkaš procesor i fino zarađuješ 4 puta više bodova nego samo sa GTX460
e ak se ima za uvijek najnovije grafe, samo zbog benchmarka i OC-a, zašto ne i konfa za foldanje, da ja imam para složio bi i ja dedicated f@h konfu
A znači ti provjeravaš da li ti bratić folda, a ako ne onda mu jednu iza uha opališ, priznaj
A znači ti provjeravaš da li ti bratić folda, a ako ne onda mu jednu iza uha opališ, priznaj
Ma bratić je stariji od mene pa ga igrice ne zanimaju previše, a pošto mu ovakva grafa nesmije biti nezaposlena pokrenuo sam FAH kljent.
Inaće on je totalni nob šta se tiće kompjutera pa ni nezna da mu konfa folda
Ma bratić je stariji od mene pa ga igrice ne zanimaju previše, a pošto mu ovakva grafa nesmije biti nezaposlena pokrenuo sam FAH kljent.
Inaće on je totalni nob šta se tiće kompjutera pa ni nezna da mu konfa folda
Znati će na ljeto, sigurno
Nego tko je Denda41?!
Ima PPD preko 44000 (ja maksimalno što sam dodirnuo je bilo oko 15000 prema ovim statistikama), prema tome Davor i Tanelorn padaju za manje od 90 dana
Nego tko je Denda41?!
Ima PPD preko 44000 (ja maksimalno što sam dodirnuo je bilo oko 15000 prema ovim statistikama), prema tome Davor i Tanelorn padaju za manje od 90 dana
Da, to sam se i ja zapitao.. kroz 2-3 mjeseca sam dakle na 3. mjestu ukoliko ne kupim jaču grafulju
Misliš grafe (množina)
Ovaj Denda ima 3 klijenta koja se vrte, znači: Ili neka 3 uber Core i7CPU-a ili 3 high end Fermija (GTX480/580/570). Ali dobro sve za bolji život!
Ne potegne. Moj Q9650 @ 3.83GHz ima PPD od 8000, a Core i7 980X ima oko 13000 PPD. Grafičke su jače, ali je tajna u bonus bodovima koje dobija SMP klijent (bez tih bonus bodova, moj CPU dobija oko 1600 PPD)
Evo malo temperaturica dok GTX580 Folda.
http://img227.imageshack.us/img227/3662/screenhunter02dec290920.jpg
Evo malo temperaturica dok GTX580 Folda.
http://img227.imageshack.us/img227/3662/screenhunter02dec290920.jpg
majko mila, s cim ju ti hranis
Ne potegne. Moj Q9650 @ 3.83GHz ima PPD od 8000, a Core i7 980X ima oko 13000 PPD. Grafičke su jače, ali je tajna u bonus bodovima koje dobija SMP klijent (bez tih bonus bodova, moj CPU dobija oko 1600 PPD)
Ima još više, oko 18000-19000PPD
Nego tko je Denda41?!
Ćek ćek ćek!? Ja sam na listi a bio sam na putu i nisam foldao (phantom3000) xD .... ne cek jesam posudio sam prijatelju komp stalno je radio gpu klient (malo skresano ali je radio) :D
Rjesen je problem, skinio sam drugu verziju :D.
Sada ide jos jedan problem. Pise mi Tamo donor, i jos pise Core is not running now, sta da radim, jer vidim da je vama uredno sve sa usernameom.
Ljepo nam ide 264 mjesto u svjetu dok sam ja u timu 12 :D .... jos par dana i skywalker pada (ovo nije prijetnja ovo je obećanje).
EDIT: sad cu brzo deseto mjesto zauzet :D i napokon sam presao prag od 700,000 bodova (750 work unitsa)
Ja sam zbog selidbe i drugih otežavajućih okolnosti malo stavio foldanje na led i ubrzo sam pao na 3. mjesto grrr..
Ali dobro, drago mi je da se trudite i pridonosite bez obzira na vlastiti rank
Ja se vratio foldanju nakon pauze od par mjeseci, nisam više mogo izdržat da mi komp radi a ne folda.
Riješio sam se starog Radeona 4850 i ubo MSI GTX 560 Twin Frozr.
Tih je (ventovi na 45%) hladan (ne prelazi 60C) i daje nekih 15 000 PPD na 950 MHz.
Vrlo zadovoljan kupovinom.
Iako mi se kao best-buy čini onaj Gigabyte GTX 460 sa 750 MB memorije.
Nego ne pišem ovo da bih vam poručio da strepite, već da vas pitam jel ima ko kakvu ideju kako animirat ekipu sa PCekspert foruma da nam se pridruži? Imali su jaki tim na GPUGrid-u, pa mislim da bi se našlo zainteresiranih podosta.
Mislim da bi najbolje bilo da se svi registriramo tamo, pokrenut thread i bumpat ga tako da uvijek bude u fokusu.
Šta kažete?
Hola!
Član sam PC ekspert foruma, ali zanimljiva anomalija mi se događa; sruši mi se ruter kada odem na njihove stranice (?). Ne bi bilo loše provesti ovo što si zamislio
Hvale vrijedna ideja
Nisam ni sumnjao da ću dobiti thumbs-up, ali kako to sprovesti?
Malo updateati prvi post ovog threada i postati tamo?
Vidim da OP (Manic) više nije aktivna, pa se pitam tko bi bio prava osoba za to.
A dobro bi nam došle veze i poznanstva da uspijemo isposlovat sticky.
Jeee! Evo mene na 1.000.000 bodova
Foldam samo sa GTX480 grafom, no u kučištu mi stoji 9800GT kartica (za PhysX). Kako na njoj da pokrenem foldanje?
Priključio bi se i ja ali neče mi program raditi kaže da nije podržana grafička
dali nekome radi na hd6850?
Priključio bi se i ja ali neče mi program raditi kaže da nije podržana grafička
dali nekome radi na hd6850?
Dodaj -forcegpu ati-r700 pod Advanced- Additional client parameters.
I dobrodošao u tim!
Gdje nam je nestao Tanelorn?
Vidim da ne folda baš više zadnjih tjedana
Ja sam se nadao ubost kakvu GF560 ili čak 580-tku - što bi mi sigurno drastično povečalo PPD, no kako imam drugih troškova a i ne stignem se baš igrat na kompu, do daljnjega neću kupovat novu grafu pa na žalost lagano padam na ljestvici (uskoro sam na 4. mjestu..)