Prevencija protiv prevaranata (oglasi); P & O

poruka: 932
|
čitano: 279.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

vece

uvijek mi je drago vidjeti da na mnogim forumima postoje ovakve teme

sto se tice ovog prevaranta i njegovog biznisa sa Iphoneima, jedan lik je na jednom drugom forumu pisao, kako taj prevarant vraca novac bla bla, sta je istina u cijeloj prici tko to zna

ako itko ikada i dobije nekakve mobitele, pa ne bi me nista cudilo, da se tu bude radilo i o kopijama, jbg sve je moguce 

ali OVI prevaranti su svaki dan aktivni na njuskalu, sa novim aktualnim mobitelima (4s, S2, S3, HTC One itd...) i uvijek su im cijene ispod 1000 kn, te cijene su naravno ne stvarne i svi ti oglasi su lazni i uvijek prvo traze uplatu na racun, kod davanja svojih podataka, uvijek daju laznu adresu

na njuskalu su vec par godina aktivni i prevarili su tko zna koji broj ljudi, ne "prodaju" samo mobitele, ali to su im najcesci oglasi

ove brojeve racuna najcesce koriste
2340009-3212210757
2340009-3214542889
2340009-3103681755

ako je tko prevaren, a pare uplatio na neke od ovih racna, nek mi se javi na pp

nedavno se pojavio jos jedan prevarant, salje tude slike osobne i mobitela i trazi uplatu na racun kladionice (super sport), takoder vrlo cesto aktivan na njuskalu, bilo je mobitela i do 1000 kn i preko

svoje slike ili bilo kakve podatke, nemojte nikome nikada slati, jer tko zna za sta sve netko moze to iskoristiti

a inace radije se manite tog njuskala, jer tamo je svakim danom sve vise i vise prevaranata

neki prevaranti su na drzavnom odvjetnistvu, a nikada im nitko nije uplatio vise od 1000 kn, jednostavno se skupila ekipa prevarenih ljudi i njima se stalo na kraj preko policijskog inspektora, koji je to sve shvatio jako jako ozbiljno

pali su neki, past ce i ostali, samo treba imati strpljenja ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 13:38 (masuper).
14 godina
neaktivan

Evo ja sutra idem kod tog covjeka kupiti google nexus za 2400kn.Kupio je moj prijatelj od njega i zadovoljan je pa se nadam da nece biti problema.Kada kupim postam ovdje dojmove.

12 godina
neaktivan

Evo i moje najnovije, nazalost lose, iskustvo. Tip se zove Željko Bijelić (vec je bilo rijeci o njemu na ovom forumu, ali nazalost prije noego sam nasjeo, nisam zaguglao da vidim o kome se radi). Tip mi se javio na oglas gdje prodajem laptop. Ponudio mi je zamjenu za neki alat i pristao sam na to. Zapakirao sam laptop i jos mu dodatno poslao nekih dijelova za kompjutere, router i neke sitnice. Predao sam to na postu i javio mu, ali me je jos zavaljao da mu posaljem to hp expresom jer mu je jako hitno (postarina 51kn), sto sam uredno platio i poslao mu mailom skeniranu uplatnicu, a on mi je rekao da je i on poslao meni. Nakon toga iskljucio je mobitel i naravno, ne odgovara na mail. Do sada sam uvijek imao pozitivna iskustva putem oglasnika, nikad me nitko nije prevario, pa nisam ni provjeravao sto je moja greska. Evo, toliko da znate i cuvate se tog prevaranta ako naletite na njega.

14 godina

Evo, upadam vam kao padobranac, sorry, ali sam totalno uz vas.

Prevaranti, lopovi, svi koji zarađuju na tuđoj nesreći trebaju biti kažnjeni!

Do sada, nisam imao loših iskustava. Ili imam sreće, ili jednostavno znam kako s ljudima {#}

Ali ako naletim, jao si ga onom koji bude prevarant.

Kako bih ja postupao s prevarantima/lopovima?
Kao i za Tite - uhvati ga, dobro ga izbubreži pa onda pitaj "Jesi li kriv?"

p.s. sviđa mi se što sada na njuškalu moraš dati OIB da bi se logirao, odnosno dodati svom postojećem profilu.
I tu ima mogućnosti malverzacija, ali dosta manje.
Tako da, kada jedan eBay može funkcionirati sa milijunima korisnika, ne mogu vjerovati da se u 'rvatskoj na bazi možda 100 tisuća

računa ne može uvesti red.

Samsung Galaxy SII crew. || Hvala ako sam ti pomogao.
16 godina

sam pogled na stanje drzave ti daje objasnjenje,nema mjesta cudenju, a sto se tice OIB-a nisam sa siguran ali kod prevara njuskalo nije davalo/odavalo podatke ako se dobro sjecam ekipe sto je pisala, tako da mozes macku o rep objesiti.....savrseno bi bilo da uvedu ocjene kod korisnika (prodava i kupaca), to su im isto predlagali,ali za sad nista,na cekanju (mozda im ovako vise odgovara ? )

15 godina
Re: Prevencija protiv prevaranata (oglasi); P & O
cropunk kaže...

sam pogled na stanje drzave ti daje objasnjenje,nema mjesta cudenju, a sto se tice OIB-a nisam sa siguran ali kod prevara njuskalo nije davalo/odavalo podatke ako se dobro sjecam ekipe sto je pisala, tako da mozes macku o rep objesiti.....savrseno bi bilo da uvedu ocjene kod korisnika (prodava i kupaca), to su im isto predlagali,ali za sad nista,na cekanju (mozda im ovako vise odgovara ? )

Ma taj oib mogu maknut ja kada sam radio svoj acc onda mi se nije dalo trazit oib i napisao sam sve tule i proslo je bez problema tako da...

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
12 godina
neaktivan

OIB na njuskalu 0 bodova, doslovce mozes ispisati brojeve kakve god hoces pa i 12345678901 ako treba , opcenito taj oglasnik 0 bodova, jbt ti to kad se ti mozes registrirati 1000 x dnevno i pisati kakve god hoces podatke 

jednom prilikom sam im poslao ovo "sigurnost" to plavi oglasnik ima na svom oglasu

http://www.oglasnik.hr/stranice/savjeti-za-sigurnost.html

i zatrazio od njih da i oni tako sta stave na svoj portal, bar neki k da imaju, a njihov odgovor je bio, mozda cemo nesta tako sta staviti, ako bude bilo potrebe... POTREBE?? WTF pa prepun im oglas prevaranata i naravno da tako sta nisu nikada stavili

cak su rekli da ce uvesti i nekakve feedbacke, naravno da nisu ni to, premda ni to ne bi nista promijenilo, prevaranata ce svejedno uvijek biti

ma samo kad bi uveli mogucnost komentiranja oglasa, kao sto to pik.ba recimo ima, daleko manje bi prevaranata bilo

a oni koji kupuju, uvijek bi prvo trebali kucati u google ime prezime, broj racuna, sta god, samo da vide da li se mozda o tom prodavacu sta pise po netu, jer stalno mogu procitati po forumima "eto i ja sam prevaren od te osobe" a ljudi to saznaju, kada vec bude kasno

znam da forumi ne dozvoljavaju pisanje imena, ali nas na jednom forumu i nisu previse pratilii i to je na kraju ispalo i odlicno, jer se uspjelo stati na kraj, jednoj koja je sigurno najveci prevarant na balkanu i prevarila je na stotine ljudi, sto iz HR, sto iz susjednih zemalja

na faceu postoje i "crne liste" gdje se pise o prevarantima

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 2:50 (masuper).
14 godina
neaktivan

Nemojte se ljutit, al ne žalim vas, nema đabe nit u stare babe,ak je predobro da bi bilo istinito, nije.

Ja sam zadnjih mjesec dana prodavao plazmu, kakvih mi se likova javilo.

Najslađi su mi ovi iz Osijeka, ne upirem prstom, al da ih je vecina iz Slavonije, je...

Pa ,kad ti covjek posalje broj racuna,adresu, malo ga zdoxaj, vidi na netu sve oglase, internet sve pamti, nazovi na kučni i tako to, da vidis kak za cas istjeraš štakora iz rupe, a onda ga je gušt hebat u oko..

Isto, imas gore u kutu kolko je netko clan foruma, sigurno nitko ne krade 2-3 godine bez banhammera.

A njuskalo se pretvorilo u ono sta je bio Plavi Oglasnik sredinom devedesetih(divlji zapad), kad bas kupujem preko njuskala, novci su u bankomatu i prodavac ide s menom i robom do bankomata, ak mu pase dobro,ak ne i jopet dobro, robe se ima kolko očeš, lova je ta do koje se tesko dolazi.

Poznanik je prodao PS3 za 500 laznih Eura i dao covjeku razliku u pravim kunama,ne sam sta je ostao bez PS3 vec i bez par tisuca kuna, a policija,policija mu uzela 500€, jos i njega sumnjice, a riješit ce slucaj nikad.

Inace, tih 500€ ima jako malog Mickey Mausa koji namiguje, tamo gdje je ona 3D trakica, pa sljedeci put kad nest prodajete i neko vam gura eure, dobro pogledat(ja iskreno bi isto uzeo tih 500€ i ne bi posumnjao da je rijec o kopiji) tu stereoskopsku vrpcu i pod prstom osjetit jel reljefna.

BTW: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=mickey%20mouse%20money

13 godina
EpicFailGuy kaže...
Inace, tih 500€ ima jako malog Mickey Mausa koji namiguje, tamo gdje je ona 3D trakica, pa sljedeci put kad nest prodajete i neko vam gura eure, dobro pogledat(ja iskreno bi isto uzeo tih 500€ i ne bi posumnjao da je rijec o kopiji) tu stereoskopsku vrpcu i pod prstom osjetit jel reljefna.

Ako si ti normalan... Da malog Miki Mausa  {#}

14 godina
Dario1 kaže...
EpicFailGuy kaže...

Ajd prije ultra-glupog komentara provjeri prije činjenicu koju komentiraš.

Mickey Mouse Money stvarno postoji.
I to nije prvi put da za to čujem. 

Samsung Galaxy SII crew. || Hvala ako sam ti pomogao.
13 godina
sudy_freak kaže...
Dario1 kaže...
EpicFailGuy kaže...

Postoji, ali mi se čini da ti ne znaš šta taj pojam označava. A on označava bezvrijedan novac, a ne nikakvog Mikija koji miga {#}

12 godina
neaktivan

Ljudi jbg, upravo nadrapao od Željka Bielića. Inzistirao je na BIELIĆ. Paket poslo u Slavoniju u Čaglin. 

Pošto dosta toga prodajem preko njuškala, uglavnom stare opreme za koju ušićarim nekad dosta love, nekad dovoljno, i ovaj put sam na brzinu reagirao.

Naime prdavao sam dijelova za IBM laptope u nekoj vrijednosti 800-900 kn. Javio se dotični, ponudio neki od notebooka, konkretno Toshiba A300  i da mu hitno to pošaljem jer eto, treba mu za servis i on hitno šalje meni. Prodao neku priču o bendovima kojima slaže te IBM laptope i tako to, ja popušio.. 

Da se razumijemo, nisam tudum neki kako ispada, roba mi puno ne znači ta (nisam ju mogo prodat 4-5 mjeseci) pa reko šta imam za izgubit? Da sam doista prodavao dobru skupu stvar, sigurno to tako ne bi išlo. Sad mi je ipak žao što sam preveslan. 

Ima li ko kakav savjet, jel se može to prijaviti kome? Mislim volio bi to govno iskasapit čisto jer ne vjerujem da ima takvih govnara.

14 godina
Lepi_Borko kaže...

Ljudi jbg, upravo nadrapao od Željka Bielića. Inzistirao je na BIELIĆ. Paket poslo u Slavoniju u Čaglin. 

Pošto dosta toga prodajem preko njuškala, uglavnom stare opreme za koju ušićarim nekad dosta love, nekad dovoljno, i ovaj put sam na brzinu reagirao.

Naime prdavao sam dijelova za IBM laptope u nekoj vrijednosti 800-900 kn. Javio se dotični, ponudio neki od notebooka, konkretno Toshiba A300  i da mu hitno to pošaljem jer eto, treba mu za servis i on hitno šalje meni. Prodao neku priču o bendovima kojima slaže te IBM laptope i tako to, ja popušio.. 

Da se razumijemo, nisam tudum neki kako ispada, roba mi puno ne znači ta (nisam ju mogo prodat 4-5 mjeseci) pa reko šta imam za izgubit? Da sam doista prodavao dobru skupu stvar, sigurno to tako ne bi išlo. Sad mi je ipak žao što sam preveslan. 

Ima li ko kakav savjet, jel se može to prijaviti kome? Mislim volio bi to govno iskasapit čisto jer ne vjerujem da ima takvih govnara.

Eto, 2 komentara na ovom forumu uvezi ovog šiptara opet, ako je ovdje 2 komentara unutar tjedan dana, koliko je jos izveslao izvan ovog foruma? Pa kako taj đubratar još hoda? Stvarno se čudim... Mene je probao preveslati ali na moju sreču čovjek je glup ko mazga pa sam unutar 10 min skužio s kime imam posla, još jednom kazem, pošto ste slali njemu direkt bez otkupa znaci da je taj info ispravan drugacije nebi dobio paket, pa ono, ako netko mu zeli osobno cestitati blagdane neka kontaktira ivicu ili Borka pa ako ce ljudi htjet ce vam dati info.

12 godina
neaktivan

MA nema neke znanosti, lova se neće vratit ko god da ju je spušio. Od odlaska nekamo nemam ništa jer mi je to samo jedan novi trošak. Policija isto neće napravit ništa iako mi nije jasno da je moguće u ovoj banana državi i jednu prevaru na svoje ime napravit da te netko ne sankcionira. A ovaj ih radi mahnito u nizu.

13 godina

taj Ž.B. će nayebat kad-tad, pitanje je vremena, samo nek naleti na nekog opičenog kojeg ništ ne yebe i neće mu više nikad pasti tako nešto radit...

Maurer
15 godina
odjavljen
Lepi_Borko kaže...

MA nema neke znanosti, lova se neće vratit ko god da ju je spušio. Od odlaska nekamo nemam ništa jer mi je to samo jedan novi trošak. Policija isto neće napravit ništa iako mi nije jasno da je moguće u ovoj banana državi i jednu prevaru na svoje ime napravit da te netko ne sankcionira. A ovaj ih radi mahnito u nizu.

David87 kaže...

taj Ž.B. će nayebat kad-tad, pitanje je vremena, samo nek naleti na nekog opičenog kojeg ništ ne yebe i neće mu više nikad pasti tako nešto radit...

Zašto ne čitate forume, a Lepi_Borko? Ja svako, ali baš svako ime prije bilo kakve interakcije vlasnikom imena, provjerim.

Da, zakon je tu nemoćan. Odnosno nije tu da služi slabijima, a 300 kn im nije problem uzeti 10m od kuće zbog neimanja osobne iskaznice. Zakon se mora pridržavati, kažu dvojica iz PU. Gospodinu Bjeliću bi otvoreni prijelom podlaktice ili potkoljenice puno pomogao u daljnjem razvoju kao osobe. Svaki takvi slučaj prijaviti policiji, nakon 100-tinjak slučajeve, valjda će netko nešto pokrenuti. Zašto cijeli slučaj sa dokumentiranom konverzacijom ne prijavite novinama? Valjda će mu ta igra dosaditi više.

12 godina
neaktivan

alan, inače prodajem isključivo s otkupninom, nije neka sigurnost al opet nekad vrijedi probat. Evo jučer sam kupio od dečka laptop preko njuškala za 600 kn, nema nikakvog problema. Platio pouzećem i sve je unutra bilo. Već sam sigurno preko 100-tinjak kupnji odradio i nikad ni jedan problem.

Ovaj me majmun dobio na hitnost ali i zbog toga kaj je ono kaj sam mu prodavao za mene čisto smeće koje nisam mogao prodati pa mi se ukazala prigoda da to sve rješim. Najviše mi je žao poštarine od 60 kn ako mi vjeruješ. Kako bi gojko reko {#}

Sigurno je da ću od sada malo pažljivije čitat forume, newse i tako dalje, sreća nisam se opeko jako (ali ne bi si ni dopustio da se na taj način opečem sa skupim predmetom nekim). Da bi mu poslo skuplji kvalitetan laptop na ovaj način, to su ovaj klošar može samo sanjat. Okrećem se prodaji na ebayu sigurno.

Ovo što si reko prijavit novinarima, svakako si mi bubicu ubacio, barem je danas najlaške poslati screenshotove mailom redakcijama barem da ljudi vide o čemu se radi. Iako, gledam po sebi, rjetko ko obraća pažnju na te vijesti i svi im se smijemo dok se to tebi ne dogodi u skupljoj ili jeftinijoj varijanti. 

12 godina
neaktivan

A također čitam ovdje da ljudi ni na bug oglasniku ne vjeruju svom prodavaču. Imam problema sa shvaćanjem da prevaranti u tolikoj količini postoje i ovdje. Evo ja sam 6 mjeseci ovdje (čitam puno dulje) a vidim da mi se i ne bi vjerovalo na riječ kada bi nešto prodavao. To me baš razočaralo jer je društvo očito u većem k.. nego država. 

15 godina
odjavljen
Lepi_Borko kaže...
...

Sve OK. Žalosno je da se takve stvari dopuštaju. Štoviše izvjesni Bjelić je zaštićen kao morska medvjedica, za bilo kakav verbalni ili fizički napada možeš kao oštećeni u najboljem slučaju završti sa prekršajnom prijavom i novčanom kaznom. Zanime me što uredništvo i redakcija BOL-a(op.a., ne prozivam nikoga) misle o navedenom slučaju. Koliko znam dotični nije zasada prodavao ništa, niti oštetio nekoga direktnim posredništvom BUG foruma. Zanima me što učiniti u slučaju prijevare, s obzirom da svi znamo da za slučaj ispod 1000 kn, MUP ne poduzima ništa, a s druge strane zakon RH je dopustio da se na trošak opomene od 45kn, nabiju troškovi ovrhe koji prelaze iznos od 900kn. Ja osobno nisam prevaren, ali takvim slučajevima treba stati na kraj. Moj savjet, sakupiti sva iskustva na jedno mjesto, i za početak prijaviti novinarima. Da li u takvom slučaju za isnošenje osobnih podataka snosim pravne posljedice?

13 godina
neaktivan

prevarant: html5 - http://www.bug.hr/forum/user/html5/51375.aspx

email: Balkan Help - balkan.help@gmail.com

dao mu BO2 key unaprijed i sad se ne javlja kad treba platiti

14 godina
miha10 kaže...

prevarant: html5 - http://www.bug.hr/forum/user/html5/51375.aspx

email: Balkan Help - balkan.help@gmail.com

dao mu BO2 key unaprijed i sad se ne javlja kad treba platiti

Vise manje sam siguran da sam vec citao na dobrim i losim trgovcima o njemu ( da je prljav ) , tako da si na neki nacin sam sebi kriv sto nisi procesljao korisnika, ali ofc, on je glavni lopov, vecina ljudi u danasnje vrijeme je nazalost.

13 godina
neaktivan

znam... samo da jos dodatno upozorim ostale

14 godina

A lijepo ti pise da je na crnoj listi trgovaca !

Music As A Weapon !!
13 godina

Evo da se i ja pohvalim da sam trgovao sa famoznim Željkom B.

To se odigralo prije cca 2 godine.

Prodavao je acer laptop(njuškalo), sa ex hdd i još nekom opremom za pristojnu lovu.

Pošto mu je tada lokacija bila nekih cca 55 km od mene, predložio sam da dođem i da vidim prijenosnik.

Našli smo se osobno i otišli do stana u kojem je tada boravio sa curom.

U biti bio sam zadovoljan viđenom robom, te smo izvršili transakciju.

Ali, naravno nisam prošao nepreveslan.

Kad sam stigao doma, uvidio sam da mi je umjesto testiranog hdd podvalio samo

prazno kućište (imao je dva identićna, pa me svrkao)

Pratio sam ga neko vrijeme na njuškalu jer sam znao na koji naćin sroćuje oglase.

E tu prići nije kraj.

Supruga u to vrijeme taman bila trudna, i ćitam nešto na trudnoca.net forumu.

Kad jedna žena se jada da je prevarena za laptop, koji je po opisu identićan modelu kojeg sam uzeo od malog šupka,

Dođem do broja od žene, kontaktiram je, i ona veli da mu je unaprijed uplatila pare, a on je kao busem

trebao za rijeku poslati laptop.

Jadna ćekala svaki autobus iz smjera zg taj dan, ali ništa.

Kontaktirala ona PU RI, i oni vele da nemaju ništa sa PU SB.(uglavnom ona je legla 1700 kuna)

Da stvar bude bolja, uređaj je unaprijed platio i čoviek iz VŽ, kojeg sam isto uspio kontaktirati.

Već je u trenu kad sam ga dobio, znao na koji je naćin preveslan i digao je ruke od podizanja tužbe.

Na kraju je laptop ostao kod mene, i u biti je ukraden nekom turistu na moru...( takvu sam informaciju dobio

od žene iz RI)

_og te mazo...

Eto, toliko o žgoljavom, krezubom, malom prevarantskom šupku.

Bilo bi mi drago da ćujem da ga je neko satro kao zeca

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 15:55 (geci1981).
14 godina
neaktivan
Dario1 kaže...
sudy_freak kaže...
Dario1 kaže...
EpicFailGuy kaže...

Postoji, ali mi se čini da ti ne znaš šta taj pojam označava. A on označava bezvrijedan novac, a ne nikakvog Mikija koji miga {#}

Ja vam samo kazem šta je bilo, dakle pamet u glavu i gledat žig, a ak Miki miga, nogom u jaja i bjež!(s obzirom da , kolko sam svatio uvijek ih je više, kao "prijatelja koji se kuže"..)

A Miki koji miga predstavlja sam vrstu crnog humora il interna šala likova koji štancaju lažni novac...

14 godina
neaktivan
geci1981 kaže...

Evo da se i ja pohvalim da sam trgovao sa famoznim Željkom B.

To se odigralo prije cca 2 godine.

Prodavao je acer laptop(njuškalo), sa ex hdd i još nekom opremom za pristojnu lovu.

Pošto mu je tada lokacija bila nekih cca 55 km od mene, predložio sam da dođem i da vidim prijenosnik.

Našli smo se osobno i otišli do stana u kojem je tada boravio sa curom.

U biti bio sam zadovoljan viđenom robom, te smo izvršili transakciju.

Ali, naravno nisam prošao nepreveslan.

Kad sam stigao doma, uvidio sam da mi je umjesto testiranog hdd podvalio samo

prazno kućište (imao je dva identićna, pa me svrkao)

Pratio sam ga neko vrijeme na njuškalu jer sam znao na koji naćin sroćuje oglase.

E tu prići nije kraj.

Supruga u to vrijeme taman bila trudna, i ćitam nešto na trudnoca.net forumu.

Kad jedna žena se jada da je prevarena za laptop, koji je po opisu identićan modelu kojeg sam uzeo od malog šupka,

Dođem do broja od žene, kontaktiram je, i ona veli da mu je unaprijed uplatila pare, a on je kao busem

trebao za rijeku poslati laptop.

Jadna ćekala svaki autobus iz smjera zg taj dan, ali ništa.

Kontaktirala ona PU RI, i oni vele da nemaju ništa sa PU SB.(uglavnom ona je legla 1700 kuna)

Da stvar bude bolja, uređaj je unaprijed platio i čoviek iz VŽ, kojeg sam isto uspio kontaktirati.

Već je u trenu kad sam ga dobio, znao na koji je naćin preveslan i digao je ruke od podizanja tužbe.

Na kraju je laptop ostao kod mene, i u biti je ukraden nekom turistu na moru...( takvu sam informaciju dobio

od žene iz RI)

_og te mazo...

Eto, toliko o žgoljavom, krezubom, malom prevarantskom šupku.

Bilo bi mi drago da ćujem da ga je neko satro kao zeca

Ovako, iz tvog opisa, a s obzirom da sam odraso u kvartu di je heroin teko potocima i vecina mi je bivših frendova(dobro, ne bi isao tak daleko da ih zovem frendvima, al ajmo rec da sam im moro rec "Bok!" kad bi ih sreo) završila pod zemljom i u crnoj kronici, stičem dojam da je riječ o ovisniku o heroinu.

Daj ga još malo opiši, jel prica kroz nos lagano,blago usporen, onak ponaša se ko pubertetlija, pun ega i to? To bi objasnilo da nastavlja s glupostima gdje bi svak razuman covjek stao odavno jel bi ga izjela paranoja...

Sad, takvog je lika jako lako upecat, sam je problem kaj on najvjerjatnije i cita ovo pa mu necu pružit to zadovoljsto, sam cu rec da muhe najlakše loviš na g 0vn0, a garantiram da bi mu pali svi alarmi za autoprezervaciju ak je ulov dovoljno sočan, do te mjere da ga nije problem namamit u tocno taj i taj haustor u to i to vrijeme...A ona, pinklec na panklec i na Sljeme, na Sljeme, na Sljeme, glava vec sama beži :)

14 godina

Željko Bjelić akcija

Pozdrav ekipo, eto napokon se počelo nešto događati povodom ovog prevaranta, jedan naš forumaš je sa još jednom osobom pokrenuo kazneni postupak u dvije policijske stanice i traže se prevareni ljudi koji su voljni svjedočiti i stati ovom lopovluku na kraj.

Navedeni forumaš me kontaktirao putem telefona i objasnio detaljno situaciju i rekao da tko god je zainteresiran da mu se jave na PM Brba ili da ga nazovu na mobitel ( rekao je da ga slobodno ovdje napišem ) 098674149 .

O navedenom čovjeku se zna da je jako jako puno ljudi u Lijepoj našoj prevario i ima sada svježih slučajeva i očigledno nema želje stati, mene je pokušao zavaljati za 1600 kn ali ja sam ga uspjeo preduhitriti na moju sreču.

Ako ima još netko prevaren a da nije ovdje opisao iskustvo ili još nije naišao na ovu temu slobodno se priključite akciji i stavite točku ovim prijevarama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 16:00 (eplati.com).
14 godina
neaktivan

E moj Željko..

Out of the blue and into the black.
11 godina
neaktivan
Samo da prijavim ovdje jos jedno đubre koje obitava na Njuskalu pod imenom " drma93 ". Kupljen iPhone 5, plaćen pošteno no garancije ni računa nije bilo sa telefonom, našli se osobno. Na to on obećava da nema problema, da je garancija u firmi kod tetka i da će ju kroz par dana otić uzet i poslat poštom i da mu samo pošaljem adresu na koju da pošalje. Činilo mi se ok jer ništa ga ne košta da to odradi i ispadne čovjek, tim više jer nisam tražio račun nego samo list za garanciju. Nakon 10ak dana ga probam zvat i ignorira pozive slijedećih 15ak dana da bi na kraju kad sam mu rekao da imam vremena zvat ga svaki dan rekao da neće ništa poslat i to je to, da garancija vrijedi po IMEI broju, što nije istina jer sam provjerio. Nažalost nemam adresu ni fiksni broj ljigavca ali bi ga rado imao ako ga netko zna slučajno. Nadam se da se telefon neće pokvarit a do njegove točne adrese pokušavam doći, pa da vidimo KAJ mu bu mama rekla na to, šamaranje mi nije neka satisfakcija ali ni problem no najradije takvim bi otišao do kuće.

Sugavac je 93. godište, živi u Svetoj Klari, broj telefona mu je 095 3964 249.
12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 20:21 (masuper).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice