vece
uvijek mi je drago vidjeti da na mnogim forumima postoje ovakve teme
sto se tice ovog prevaranta i njegovog biznisa sa Iphoneima, jedan lik je na jednom drugom forumu pisao, kako taj prevarant vraca novac bla bla, sta je istina u cijeloj prici tko to zna
ako itko ikada i dobije nekakve mobitele, pa ne bi me nista cudilo, da se tu bude radilo i o kopijama, jbg sve je moguce
ali OVI prevaranti su svaki dan aktivni na njuskalu, sa novim aktualnim mobitelima (4s, S2, S3, HTC One itd...) i uvijek su im cijene ispod 1000 kn, te cijene su naravno ne stvarne i svi ti oglasi su lazni i uvijek prvo traze uplatu na racun, kod davanja svojih podataka, uvijek daju laznu adresu
na njuskalu su vec par godina aktivni i prevarili su tko zna koji broj ljudi, ne "prodaju" samo mobitele, ali to su im najcesci oglasi
ove brojeve racuna najcesce koriste
2340009-3212210757
2340009-3214542889
2340009-3103681755
ako je tko prevaren, a pare uplatio na neke od ovih racna, nek mi se javi na pp
nedavno se pojavio jos jedan prevarant, salje tude slike osobne i mobitela i trazi uplatu na racun kladionice (super sport), takoder vrlo cesto aktivan na njuskalu, bilo je mobitela i do 1000 kn i preko
svoje slike ili bilo kakve podatke, nemojte nikome nikada slati, jer tko zna za sta sve netko moze to iskoristiti
a inace radije se manite tog njuskala, jer tamo je svakim danom sve vise i vise prevaranata
neki prevaranti su na drzavnom odvjetnistvu, a nikada im nitko nije uplatio vise od 1000 kn, jednostavno se skupila ekipa prevarenih ljudi i njima se stalo na kraj preko policijskog inspektora, koji je to sve shvatio jako jako ozbiljno
pali su neki, past ce i ostali, samo treba imati strpljenja ;)