Ajde pustite čovjeka, dosta mu je kazna kaj je spušil pare, a sad bi ga još i vrijeđali, a dam se kladiti da si ni vi ne bi mogli pomoć baš kao ni on u toj situaciji, samo kaj vi nemate viška para pa ih ne uplačivate bez razmišljanja!
Lopovi su evoluirali, čak više ne prodaju stvari koje nemaju nego se javljaju na oglase i nude unapred uplatu!!!!
Na moj oglas za PS4 se javio lik imenom i prezimenom navedenim na uplatinici. Vjerojatno ciljano se javlja navečer i nudi odmah sad uplatu, te da mu ja odmah šaljem PS4....ja mu reko buraz pa ovakvog kupca kao tebe sanjam, inače svima kojima sam do sad prodal PS4 slao sam pouzećem, kaj je i logično jer se ne radi o 200kn, kako to da ti imaš tolko povjerenja u mene?? Ma da, da me ljudi znaju uplaćivali bi mi svi unapred i tako ušparali jer nikad nisam nikog za lipu zajebo, a kamo li da nisam ispoštoval dogovor, ali razumijem da nitko ne voli uplatiti unapred jednu mjesećnu plaću čovjeku sa njuškala...a sad vidimo i zašto je to tako!
Da skratim, lik se javlja samo emailom, prvi sms mi je poslao sa nekog WEB sms free portala, mada piše broj! Ja mu velim, ok super uplatio si, ja ti imam net bank pa kad vidim uplatu šaljem paket...i nazvat ću te ujutro da se čujemo, pa ne šaljem ti kikiriki...na kaj on odgovara da ne zovem jer se neće moći javit, kao radi ujutro!
Prođu dva dana, od uplate ni traga, a on mi šalje i dalje e-mail! "Da li ste poslali PS4" Mamu mu smrdljivu da ne velim kaj, da sam bar haker ili da znam hakera da mu može ući u trag preko e-maila i tog web sms-a, da mu dođem doma i razbijem tu šugavu lopovsku gubicu....pa ako treba platio bi to ili odslužil u Remetincu, ali bi znal da sam jednog probal naučit pameti!!
Evo uplatnica, i podaci na koje sam trebal poslat PS4, pa ak bute imali posla s njim, nemojte mu donirat novce :) ili to što prodajete!