Prelazak granice sa uvjetnom kaznom

poruka: 16
|
čitano: 8.461
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan

Pozdrav svima, dobio sam uvjetnu kaznu za računalnu prijevaru, 6 mjeseci uvjetno sa 2 godine kušnje.. Za Novu Godinu mislim ići preko granice.. zanima me da li granični policajac smije spomeniti moj dosje pred putnicima koji će ići samnom? Ili je to zasticeno

. Hoce li me posebno tretirati, pretres i to? Hvala svima na odgovorima bitna mi je infotmavija, nadam se da ovdje ima netko tko je granični policajac ili zna istog.

15 godina
odjavljen
Re: Prelazak granice sa uvjetnom kaznom
Lol daj molim ze reci sto si napravio
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
5 godina
neaktivan

Ma nije bitno.. glupost.. jel zna tko šta o tome? Hvala unaprijed

10 godina

... ili bolje reci šta misliš da će ti tata napraviti

16 godina
Ovisi i koja granica...citaj sto ti pise u uvjetnoj, smijes li preko granice itd. Ako smijes, ne vidim razlog zasto bi uopce spomenuo
17 godina
odjavljen
Ivan5111210 kaže...

Pozdrav svima, dobio sam uvjetnu kaznu za računalnu prijevaru, 6 mjeseci uvjetno sa 2 godine kušnje.. Za Novu Godinu mislim ići preko granice.. zanima me da li granični policajac smije spomeniti moj dosje pred putnicima koji će ići samnom? Ili je to zasticeno

. Hoce li me posebno tretirati, pretres i to? Hvala svima na odgovorima bitna mi je infotmavija, nadam se da ovdje ima netko tko je granični policajac ili zna istog.

Nema on sta spominjati to pred drugim putnicima. Uostalom, nema razloga za pretres i to - pa nisi uhvacen kako svercas drogu ili cigarete.

Freak Show Inc.
16 godina
nece ti nitko nist, to ti sve zavisi o policajcu ako je neki brljav ili ak neki koji jedva ceka da zavrsi smjenu nece ni gledat itd
battletag:MasnaKrvavic#2275
5 godina
neaktivan

Hvala puno svima, a da li mogu biti vracen sa granice ako nisu plaćeni sudski troskovi ? Ima li to veze ikakve s prelaskom

16 godina
Ivan5111210 kaže...

Hvala puno svima, a da li mogu biti vracen sa granice ako nisu plaćeni sudski troskovi ? Ima li to veze ikakve s prelaskom

jedino kad ne možeš ući ili si vraćen ak si dobio izgon iz Hrvatske(ili koja god država bila u pitanju), a to nisi.....

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2019 17:12 (dado16).
5 godina
neaktivan

Super hvala svima, prelazi se granica sa BIH tako da se nadam da neće biti problema, ukoliko granična policija spomene moj dosje pred drugim osobama mogu li ih ja tužiti?

8 godina

A za koje to točno kazneno djelo ili prekršaj bi ti tužio onoga tko spomene da si pravomoćno osuđen ?

Presude u RH su javne i nemaju status tajnosti.

Ako imaš kakvih dugovanja prema državi, nemoj se čuditi raznim mogućnostima, od ovrhe do tjeralice. Tjeralica znači trenutno uhićenje i privođenje nadležnom sudu.

5 godina
neaktivan

Imam 400 kn sudskih troskova, to cu platiti ubrzo, ne ni zbog toga trebao imati problema?

8 godina

Neplaćena kazna ili neplaćeni troškovi se rješavaju ovrhom, a tjeralica se raspisuje ako te u dva tri navrata neuspiju pronaći na adresi gdje ti je prebivalište, ili zbog neodazivanje na uručeni poziv, izbjegavanja primanja rješenja/poziva i sl...

A imaš valjda nekog frenda koji ti može provjeriti status glede tih stvarčica....
14 godina

Prelazio sam sa prijateljem granicu sa BIH koji je bio pod uvjetnom. Dva puta nas pustili, dva puta rastavili auto. Znaci parkirali smo sa strane, doveli su pse koji su njusili cijeli auto i torbe. Tako da ovisi na koga naletis. Btw granicna policija moze i smije napraviti pretres auta kako im pukne. Cak su nas jednom zaustavili par kilometara unutar granice Hrvatske (znam da je bila policija ali se ne sjecam jesu bili carinici ili granicna ili vulgaris) i isto smo morali otvorit gepek i sve su pregledavali. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
14 godina
Ivan5111210 kaže...

Super hvala svima, prelazi se granica sa BIH tako da se nadam da neće biti problema, ukoliko granična policija spomene moj dosje pred drugim osobama mogu li ih ja tužiti?

U nasem slucaju je granicnik uzeo osobne, skenirao, dosao do frendove i nju stavio sa strane. Nakon sta je odskenirao ostale opet je uzeo njegovu, skenirao, nasmjesio se i rekao da parkiramo sa strane. Nije spominjao nikakve kazne niti dosjee. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
8 godina

Pravomoćna presuda je javna i kao što te novinar može javno pitati ispred kamera za tu kaznu tako niti bilo koji drugi građanin nemože snositi sankcije ako spomene ili komentira javnu pravomoćnu presudu.

Nakon što protekne dupli period od maximalne kazne koja se može izreći za to kazneno djelo, tada možeš od nadležnog suda tražiti brisanje kazne iz kaznene evidencije...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice