Otvorio sam ovu temu kako bih čuo vaša mišljenja šta se ovdje zapravo dogodilo i vaše komentare.Uglavnom ukratko ću reći kakvo je to mjesto.To mjesto je totalno napušteno,ali nije uvijek tako bilo.Nekada je to bio grad sa preko 2000 stanovnika i bio je to lijep grad.Ali ono što je ostalo od toga grada može da izazove osjećaj usamljenosti i jeze čak i kada gledate klipove na netu o njemu.Na samom ulazu u grad možemo vidjeti napuštene prostore u kojima su nekada bila druženja i porodični okupi i nekakve bandere ali kje izviru svojim vrhovima iz zemlje.To je pomalo čudno vidjet na takvom mjestu ali jezivo.Kada se prođe groblje,tek tada možemo vidjeti destrukciju koja se desila i još uvijek postepeno dešava.Možemo vidjeti dim kako izlazi iz zemlje,drva totalno sasušena,cesta ispucana.Navodno,vatra ispod površine zemlje toga mjesta gori već 50 godina.Postavljeni su znakovi koji upozoravaju na opasnosti pa ča i smrt ako se ne pazi kuda se hoda.U jednom dijelu priče o ovom mjestu je rečeno kako je dječak bio u svom dvorištu i tlo se odjednom otvorilo pod njim,ali spasio ga je momak koji je u tom trenutku bio kod njega.Pretražite google i youtube o ovome mjestu i dajte vaša mišljenja i komentare.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po danu je jeziv, kako je onda tek po mraku. Taj gradić je, barem tako piše u komentaru, nadahnuo silent hill
Ja mislim da zapravo i jest nadahnuo Silent Hill,ali jedna slika me naježila,nemojte se ljutit ali bilo mi mrsko tražit uglavnom na wikipediji je ta slika i na toj slici je jedan dio ovog grada i na cesti piše sprejom napisano nešto kao ''This is the place where she appears at night''.Kad sam to vidio odmah sam se zapitao ko je to ''ona''?Malo jezivo,zar ne?