Posao vozača

poruka: 64
|
čitano: 73.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Posao vozača
Kolko ti ostane tj. kolko potrosis na putu od tih 1300 e?
17 godina
Re: Posao vozača
Monopol kaže...

tu barem 300 eura ostavis za hranu i ostalo,dok me to pitaju ja im kazem da popisu sve sta su pojeli i popili u tjedan ili dva i to je to,ali dodaj malo vise jer placamo cjene koje su u italiji ili ostalim drzavama,kupanje je prosjecno 2-3 eura,kod nas je od 20 kn do cak 50 kn,a da ne govorim o kaznama,kod nas je 300 kn za 10 km vise a  u italiji je 300 eura ,super brzo ostanes bez dinara i ako ne pazis radices za kazne isto ko i ona dvojca sa videa koji sam stavio na prosloj strani.

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
neaktivan
Posao vozača

hvala na stranici :D :)

=)=):D:D=);)
16 godina
tuga000 kaže...

hvala na stranici :D :)

Vozio si kod Gregorinčića?

Bio si zvajter?

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
14 godina
neaktivan
Posao vozača

Nee... isao sam samo za maturalni rad sa njegovim vozacem :)

14 godina
protjeran
ljubo2mad kaže...
Monopol kaže...

tu barem 300 eura ostavis za hranu i ostalo,dok me to pitaju ja im kazem da popisu sve sta su pojeli i popili u tjedan ili dva i to je to,ali dodaj malo vise jer placamo cjene koje su u italiji ili ostalim drzavama,kupanje je prosjecno 2-3 eura,kod nas je od 20 kn do cak 50 kn,a da ne govorim o kaznama,kod nas je 300 kn za 10 km vise a  u italiji je 300 eura ,super brzo ostanes bez dinara i ako ne pazis radices za kazne isto ko i ona dvojca sa videa koji sam stavio na prosloj strani.

Kazem ja starom da nam sused Koprivnicanec vozi po europi za 1300-2000e, na sto dobivam odgovor da on nei htio sjest u kamion za 1000e a ne vozit..

Naravno on si to moze priustit nakon zavrsene skole i 30god vozackog iskustva, prijedeno kilometri vjerovatno kolko mi svi u ovoj temi nebi presli z 2 zivota :)

Ali u njegovo vrijeme bila su druga vremena njegova tadasnja placa iznosila je otprilike 5 ljubinih :)

Da bi nest extra zaradio,spavao po kamionima,jeo sendvice od cetvrtine kruha dok je napravio kucu katnicu kupio auto(sve to sa 30-31god) i sad dok bi trebao uzivat nemoze jer mu je kicma tolko sjebana da se nekad nemoze dic iz kreveta..Obut se a kamoli nes drugo...

59god mu je do penzije jos ohoho, taman dok ju dobije moze si kupit lijes..

Jos neko bi bio sofer???

14 godina
neaktivan
Posao vozača
Evo ja bi bio samo da dobim novi kamion i posao kod pravog prijevoznika! :)
16 godina
jazika kaže...
..

Jos neko bi bio sofer???

Budući šogor mi je vozač kamiona, a otac mi je taksista, tako da znam iz prve ruke što šoferski posao znači i kolika je to zajebancija i koliko ti kičma strada. Ali bi te nešto pitao... prema tvojem postu, prvo sam dobio dojam da hvališ, a onda pljuneš na posao kojim ti se otac bavio i kojim je priskrbio sve što je s tom plaćom napravio (kuća kao najočitiji primjer). Svaki posao nosi svoje određene rizike i bolesti, ni jedan posao nije savršen. A da nije šofera, pitao bih te ja što bi ti kupio kada bi došao u dućan nešto kupiti.

17 godina
WackyZG kaže...
jazika kaže...
..

Jos neko bi bio sofer???

Budući šogor mi je vozač kamiona, a otac mi je taksista, tako da znam iz prve ruke što šoferski posao znači i kolika je to zajebancija i koliko ti kičma strada. Ali bi te nešto pitao... prema tvojem postu, prvo sam dobio dojam da hvališ, a onda pljuneš na posao kojim ti se otac bavio i kojim je priskrbio sve što je s tom plaćom napravio (kuća kao najočitiji primjer). Svaki posao nosi svoje određene rizike i bolesti, ni jedan posao nije savršen. A da nije šofera, pitao bih te ja što bi ti kupio kada bi došao u dućan nešto kupiti.

upravo to prijatelju,danas ti svi pljuju po vozacu,zakasnio si a jos nisi ni krenuo,prije si bio gospodin a danas si rob,a niko ne primjecuje da bez nas nema zivota i to skoro doslovno mislim,rizika ima uvjek i svugdi a pogotovo o tim profesionalnim bolestima,imam 3 mj na godinu benificije pa ce se nesto godina skupiti da odem ranije u penziju,ali nadam se da ce i novi sindikat vozaca nesto uspijeti popraviti ali treba biti uporan,sve u svemu,kao sto sam rekao najbolji i najnezahvaliji posao na svijetu,ali nebi ga mjenjao za nista,to je u krvi, and the road goes on,forever !!

14 godina
protjeran
WackyZG kaže...
jazika kaže...
..

Jos neko bi bio sofer???

Krivi dojam, s ovim drugim bi se mogao slozit...Poanta je da njegovih 5000e place kuca i ostalo moze okacit macku o rep sad kad mu je zdravlje na nuli..

Jos nesto, nakon svog tog posla izgubljanog zdravlja ta kuca nikad nije dobila svoju fasadu,prozore vrata..

Zasto?

Pa zbog ranih 90-tih,sad nakon tolikih god ju eventualno otidje pogledat kak propada vec 20 i kusur godina..

Dal je njegova ili necija ljubav prema tom poslu vrijedna toga?Naravno da nije..

14 godina
neaktivan
Posao vozača

Ljudi shvatite vozaci nikad ali NIKAD nece biti cjenjeni... 
Ajd ti vozi 9 sati svaki dan.. svaki tjedan.. mjesec..godina itd...
Pa da vidimo tvoju psihu za 5 godina..
jebe* kicmu.. kicma nece stradat u danasnjim kamionima koji imaju sjedala za 10
Najlakse je reci... sjednes,upalis,vozis....
Ljudi nemojte napamet pisati...
Vozaci su posebna vrsta ljudi koji vole taj posao i koji ga rade srcem... 

15 godina
neaktivan
Posao vozača

Stari je vozio kamion(najviše je izašao u Francusku). Imao je plaću oko 2500-3000(nekada i više ovisi o turi). Bio sam par puta s njim,zanimljiv posao,jedini problem je što nisi po 1-2 tjedna doma,ali nema ljepše kada se sretnu par istih iz firme {#} Pa oderete roštilj na parkingu,a Francuzi vas gledaju i sline.

14 godina
protjeran
Posao vozača

I mene isto zanima taj posao(volim kamione,uvjek kad ima posao stric zove me da mu vozim kamion) inače sam 1.srednje računalni tehničar.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-gta-iv-keyacc-win-vista/94045.aspx?page=0&jumpto=1810736&sort=asc&view=flat
15 godina
neaktivan
Posao vozača

Neznam ništa o kamionima niti bi ikad bio zainteresiran raditi/voziti,standardno vozim auto kao i svi ali mi je prezanimljivo citati ovu temu jer

me odavno zanimalo nakon gledanja top geara (u tom stilu) auto-moto serije/dokumentarca na discoveryu davno.

Sijecam se da je voditelj kao isao voziti kamion pa mu je vozac objasnjavao downshift za usporiti i na koliko rpm-a drzati konstanto,ako je moguce da

se sto ekonomičnije iskoristi gorivo.I cijelo to 'bratstvo' među vozacima su se dotakli.

Masivni diesel strojevi koji iz mrtvog starta vuku ogromne terete,ako nista drugo,cool su.

Potpis.
17 godina
Posao vozača

Sto posao vozaca?

Tek pocinjes je li?

Uzmi svaku turu koja ti se nudi!

Nemas se sto misliti, zavrsia si srednju skolu za vozaca i sto bi sad tia na ovom forumu da ti savjetujemo?

Sto ti se nudi za voznju to prihvati i to je to. Slobodno se mozemo na ovom forumu cuti za par godina pa da te usmjerimo na bolje firme?!?!

13 godina
neaktivan

Pozzzz svima,ja sam malo zakasnio posto su na forumu stariji datumi.Kad bi neko znao odgovor,zanimalo bi me kakva je situacija za zaposljavanje stranaca vozaca u Hrvatskoj

17 godina
Dalibor AC1 kaže...

Pozzzz svima,ja sam malo zakasnio posto su na forumu stariji datumi.Kad bi neko znao odgovor,zanimalo bi me kakva je situacija za zaposljavanje stranaca vozaca u Hrvatskoj

ako dobiju radnu dozvolu onda mogu radit ako ne,sorry.

12 godina
neaktivan
Posao vozača

Pozzz

tražim posao za vozača!!!!

Darko Duž
15 godina
neaktivan
duz kaže...

Pozzz

Loool a nisi nam reko kakav vozač trebaš i koja kategorija potrebna? {#}

Nenad
15 godina
odjavljen
duz kaže...

Pozzz

PozzZZZz {#}

Tražim posao managera!

12 godina
neaktivan

Za sebe tražim....a niko ništa kod nas u hr !!!

Oj hajj
15 godina
odjavljen
duz kaže...

Za sebe tražim....a niko ništa kod nas u hr !!!

Vozača čega? Mopeda, građevinskih kolica, zaprežnog vozila...?

12 godina
neaktivan

vozača u međunarodnoj špedicij!!   dali traži netko , htio bi se vratiti u taj posao nakon stanke od 7god.

Oj hajj
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 12:25 (duz).
15 godina
odjavljen
duz kaže...

vozača u međunarodnoj špedicij!!

Onda si mogao tako odmah reći. Uglavnom, takav posao ćeš teško naći na IT forumu, ali ne škodi probati, u krajnjem slučaju, možeš dobiti savjet gdje potražiti posao, naravno uz uvjet da posjeduješ određene kvalifikacije i potrebna znanja za taj posao. Sretno, i neka ti pogled bude uvijek usmjeren na cestu {#}

12 godina
neaktivan

Hvala!!! Imam kvalifikaciju i iskustvo 5g ali nigdje posla dobit 8mj sam na burzi i svugdje dajem molbe ali ništa. Zato sam se ovdje javio možda neko zna za kakav posao da se traži

Oj hajj
15 godina
odjavljen
duz kaže...

Hvala!!! Imam kvalifikaciju i iskustvo 5g ali nigdje posla dobit 8mj sam na burzi i svugdje dajem molbe ali ništa. Zato sam se ovdje javio možda neko zna za kakav posao da se traži

Gledaj, prema tome što ja znam, prijatelj mi je vozač, prošao je doslovno cijelu Europu, od sjevera, do krajnjeg juga, ruba Afrike, trenutno ne vozi, jer mu je dosta terena, odnosno da ga nema doma, ali imam osjećaj da će se vratiti na cestu. Uglavnom prema tome, imaš potrebne kvalifikacije, iskustvo, ne bi trebao biti problem, bez obzira što ja aktualna ponda poslova relativno mala, možda da u početku uzmeš manje domaće rute.

Imaš PP.

11 godina
neaktivan
Posao vozača

kolika je mjesecna placa vozaca kamiona????

17 godina
kamionista,biciklista,motorist kaže...

kolika je mjesecna placa vozaca kamiona????

medjunarodno kolko ja znam je od 800 eura pa dalje.

13 godina
neaktivan
Posao vozača

pozzz  meni bi trebalo ako netko ima zavrsni rad za vozaca motornog vozila ili da mi bar nekako pomogne ..bila bih mnogo zahvalna :)

11 godina
neaktivan
I ja takodje ubrzo zavrsavam skolu i veoma se lomim da li da nastavim sa daljim skolovanje ili da se vise posvetim profesionalnom vozenju kamiona.Trnutno idem Srednju elektrotehnicku skolu i veoma mi dobro ide ali oduvijek odnosno jos od malih nogu zelim biti pro vozac kamiona.Kod mene u gradu je bila jedna firma i ja kada dodjem iz skole ,bacim torbu i odmah tamo ragledam kamone ,pricam sa vozacima i tako.Nzm sta da radim ?? Jednostavno volim kamione.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice