Pomoć sa DVD-om

poruka: 5
|
čitano: 1.173
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pomoć sa DVD-om

Ovako,

imam DVD na kojem se nalazi preko 1000 slika koje su mi dosta važne. Prilikom selidbe vjerojatno sam taj DVD nekako ogrebao ili oštetio. Kad ga stavim u komp nikako mi ga ne moze očitati,a kad ga malo bolje pogledam vide se nekakve tanke crtice,ogrebotine.

Pa sad.....pomagajte!!!!!!

Postoji li neki način da ´isčupam´te svoje slike sa DVD-a. Čuo sam,navodno,da postoji nekakva tekučina kojom se medij premaže.....zna li netko nešto više o tome.

Molim vas za pomoć,savijet......

Hvala!

17 godina
Pomoć sa DVD-om

Probaj sa IsoBuster

Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?" I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E
17 godina
Pomoć sa DVD-om

U bugovom borbenom kompletu bi trebao biti neki program za izvlačenje sadržaja sa oštećenih medija,potrazi malo.

A sto se tice tekucine,ja imam nekakvu i dobio krpicu uz nju,al to sluzi samo za detaljno čiščenje medija.

Only God will judge me
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć sa DVD-om
probaj kod nekog frenda koji ima drugaciji rezac...npr plextore i sl ...pa mozda kod njega ucita...mada se meni desavalo da posle 5-6dana proradi disk :D
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan
Pomoć sa DVD-om

Ima par trikova sa bananom i sa pastom za zube. Kazu da valja.. probaj ovo samo ako nemas drugog rjesenja.

https://www.youtube.com/watch?v=Z537As9ehXo&feature=related

ili

pogledaj jos po youtubeu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice