Decki topovski udar treba promuckati kao i megatron zato sto imaju isti sastav baruta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nerazumijem pojasni mi.
Ja sam sebi uzeo 3komada MARS nekako mi je postao najdraži box-Ajmo mi jedno pivce popit
E sada si me zbunio totalno lol prvo pitaš šta ti je ovo na slici.... i sad kažeš da si uzeo tri komada... zoves me na pivce?
Decki topovski udar treba promuckati kao i megatron zato sto imaju isti sastav baruta.
nema veze mucko ti njega ili ne kad je barut pod pritiskom nemres ga muckat
Pozdrav, sutra idem u nabavu, pa bi vas molio za misljenje.Namjeravam uzeti ovo(imam oko 150kn na raspolaganju):
Mars x2
Alfa x3
Salsa x2
Zenga x1
Velika mega x1
Ninja x1
nesvida mi se prognoza za zagreb
Pretežno sunčano, osobito u gorju. Ujutro u nižim predjelima grada magla i niski oblaci koji se mogu i dulje zadržati. Vjetar slab. Najniža jutarnja temperatura od -6 do -2, a najviša dnevna između 2 i 5 °C, uz dugotrajnu maglu znatno niža.
shit ako se ponovi 2009/2010...
prosle godine je bilo super čistina od neba...
ako ce ove biti magla nista od raketa sve cuvam za sljedecu sezonu...
Ima li netko neku preporuku sto da uzmem za 200Kn mozda malo vise .
Predobro! legionar je pun pogodak! super je box!
Molio bih za preporuku.
Orion pirotehnika- TNT dinamit ili Atomic power
Cijenom su podjednake, ali koja jače grune?
tntn
U jbt, kolko si ti para dao za to?
kod mene samo commandosi i piratice. prošla me volja za pucanjem petarda
tntn
tražiš popis raketa za 100 kn a kupiš ih za≈ 500 kn
tntn
tražiš popis raketa za 100 kn a kupiš ih za≈ 500 kn
Tako to ide ja uđem u mirnovec s 300kn i onda mi je zao sto nisam uzeo jos 200kn sto mi stoji doma :)
I ja sam si uzel nekaj prdalica :)
20 kn za kutiju TNT-a ?
to mi se cini ok cijena...
al stvarno, jel ko probao megatrona ?
I ja sam si uzel nekaj prdalica :)
20 kn za kutiju TNT-a ?
to mi se cini ok cijena...
al stvarno, jel ko probao megatrona ?
Tak star pa se mantraš s pirotehnikom jel, ak je to onaj pravi TNT onda si dobro prošel samo nemoj bacat bilo di da susedi ne moraju dizat kredit radi razrušene hiže jel.Kaj se tiče prdalica i pucketavaca, ništa slabije od Zolje ili Zenge nema smisla kupovat sve ispod toga su obični pezdeci fučkaj ga.
Bok ljudi trabam brzo popis raketa u oriona i mirnoveca i cjene tih raketa ako može.
Želim da se dobro vide raznolikost boja, pucanj ali ubiti da leti i da vidim boje :D.
Potrošio sam dosada 1500kn za pirotehniku sada za rakete imam 150kn-200kn ali želim da se ima dosta raketa volio bih šta jeftinije a dobro!!!!!!!!!!!!!
Danas sam bio eksperimentirao koja će petarda više odbaciti lonac u tome su bile:Zenga,Topovski Udar,Zolja,Veliki Bang,Velika Mega i Glava petarda.Naravno dvoumio sam se između Glava petarde i Topovskog,Glava petarda je najviše odbacila lonac. ;)
Kak su ostale zenga/zolja koja je jače ?
Kak su ostale?.
Pa po jačini su tu negdje ali po loncu je Zenga više odbacila.
Potvrdio danas da je zenga bolja.
Rastepo blok/ciglu na komadiće koji su probijali najlon na kamari kod frenda :D
Iz mirnovca je najjaća petarda megatron a iz oriona topovski udar koliko znam. I sad me zanima koja je najjaća od tih dvije ? Dal je tko testirao ? Molio bih bez fanboyisma. Probao sam samo topovski udar.
Iz mirnovca je najjaća petarda megatron a iz oriona topovski udar koliko znam. I sad me zanima koja je najjaća od tih dvije ? Dal je tko testirao ? Molio bih bez fanboyisma. Probao sam samo topovski udar.
Ma dinamitka best buy u toj kategoriji
A koja najjaće eksplodira ?
ja sam grunuo oba dvije i mogu reći da ak imaš topovski od ove godine kojeg su uništili(neznam kaj su mu radili ali su ga us*ali) tako da je megatron jači,a ak imaš stari opet je megatron ali stvarno malo
Hvala! ;)
Bok ljudi trabam brzo popis raketa u oriona i mirnoveca i cjene tih raketa ako može.
Želim da se dobro vide raznolikost boja, pucanj ali ubiti da leti i da vidim boje :D.
Potrošio sam dosada 1500kn za pirotehniku sada za rakete imam 150kn-200kn ali želim da se ima dosta raketa volio bih šta jeftinije a dobro!!!!!!!!!!!!!
super widsom rockets (set 10 raketa 15 kn ) x1 15 kn
tomahawk raketa x4 88 kn
kugla x 2 32 kn
raf x2 38 kn
iole x1 36 kn
209 kn
to su ti rakte u bojama tomahawk je najbolja po meni
Nerazumijem pojasni mi.
Ja sam sebi uzeo 3komada MARS nekako mi je postao najdraži box-Ajmo mi jedno pivce popit
E sada si me zbunio totalno lol prvo pitaš šta ti je ovo na slici.... i sad kažeš da si uzeo tri komada... zoves me na pivce?
Može ja častim tebe i ostale
I ja probo ispalit jedan MARS i uzeo novce 40kn i kupio još dva komada sad ih imam 4boxa,rizi bizi,magnum xxl dost kutija, dosta kutija pirotica,crna udovica mirnovec,crveni zmaj Orion(probo sam ga prošle godine i nisam se razočarao) sveukupno 250kn potrošeno i tu podvlačim crtu!