Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.451.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pirotehnika P&O

Jaci je TNT,a bome se to vidi i u cijeni zolja 20 komada 20kn,aTNT 20 komada 40kn

13 godina
neaktivan
Pašteta kaže...

Jaci je TNT,a bome se to vidi i u cijeni zolja 20 komada 20kn,aTNT 20 komada 40kn

Kakve ti nebuloze pricas,Zolja je jaca i isplativija...

14 godina
neaktivan

Zenga raznese bez problema ciglu, sada me zanima što poskok radi onda? Trebao bi probati nešto.

13 godina
neaktivan
77ari kaže...

Zenga raznese bez problema ciglu, sada me zanima što poskok radi onda? Trebao bi probati nešto.

Kazu da je poskok tesko smece i da je isplativije uzet tenkovsku koja je brutalna..

13 godina
carmack kaže...

Jel bacio neko megatron petardu? Ako je, neka kaže kakva je u usporedbi sa topovskim bez lažnog pretjerivanja.

Ja sam ti danas upravo usporedio nekoliko petardi iz 3 razreda i da, Megatronka je jača, ali ne toliko koliko se priča. Otprilike nekakav ti je redosljed Megatron, Topovski udar, Dinamitka, Metal Ship itd. E sad ako se gleda pojedinačna cijena za jednu petardu, onda je cijena Megatronke 20kn, Topovskog udara 13,75kn, Dinamitka 8,57kn i Metal Ship 13,33kn. Ove prve tri su skoro iste jačune zvuka, dok je ova četvrta malo slabija, ali malo. Po meni gledajući cijenu najbolje ćeš proć sa Dinamitkom, ali ako želliš najjaču, onda je to Megatron. Po mojem mišljenju 20kn je previše. Da je 15kn bilo bi OK.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 21:31 (Cobra33).
14 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...
carmack kaže...

Jel bacio neko megatron petardu? Ako je, neka kaže kakva je u usporedbi sa topovskim bez lažnog pretjerivanja.

Ja sam ti danas upravo usporedio nekoliko petardi iz 3 razreda i da, Megatronka je jača, ali ne toliko koliko se priča. Otprilike nekakav ti je redosljed Megatron, Topovski udar, Dinamitka, Metal Ship itd. E sad ako se gleda pojedinačna cijena za jednu petardu, onda je cijena Megatronke 20kn, Topovskog udara 13,75kn, Dinamitka 8,57kn i Metal Ship 13,33kn. Ove prve tri su skoro iste jačune zvuka, dok je ova četvrta malo slabija, ali malo. Po meni gledajući cijenu najbolje ćeš proć sa Dinamitkom, ali ako želliš najjaču, onda je to Megatron. Po mojem mišljenju 20kn je previše. Da je 15kn bilo bi OK.

Hvala na odgovoru. Jesi bacio novi topovski (2012 god. proizvodnje) ili onaj iz 2009? Jer ovaj novi ima 9.8 g baruta a onaj stari je čini mi

se imao 9 g baruta. Jel se isplati dati 25 kn vise za megatron u odnosu na topovski?

13 godina
neaktivan

A zast onda TNT kosta puno vise?????Ako je zolja jaca.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 12:22 (Pašteta).
13 godina
Pirotehnika P&O

Koja je bolja ?

18 Mirnovec, Veliki bang
9 Orion, Grom
13 godina
protjeran
drakula789 kaže...
77ari kaže...

Kazu da je poskok tesko smece i da je isplativije uzet tenkovsku koja je brutalna..

Poskok pukne glasnije, a Tenkovska dublje !

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Dvoumim se između WM(Window Makeraa) i Topovskog.Topovski je skuplji i ima samo 4 petarde dok je npr. WM 40 kn i ima 12 kom.Ima li neko da je probao WM?

Otici cu malo na pyro forum pa vidjet sta ljudi kazu...

Sta da uzmem?

10 Topovski udar
6 Window Maker
14 godina
neaktivan
ive383 kaže...
drakula789 kaže...
77ari kaže...

Poskok pukne glasnije, a Tenkovska dublje !

To smi se sviđa kod tenkovske svaki put kad a pukne osjetiš lagani udarni val :D kod poskoka ne znam kako je trebao bi ga otići baciti i vidjeti.

15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Osjetim ja od zenge pa nadalje udarni val (ukljucujuci sve u ovom rangu) al najbolji je u tenkovske i topovskog.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

jel netko mozda uspio pronaci poredak petardi prema jacini, ali od Mirnovca?

Ja sam uspio od Oriona, pa ako netko može neka stavi tu link...

evo od Oriona:

http://hr-hr.facebook.com/notes/orion-pirotehnika/ja%C4%8Dina-petardi/319012218211715

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

pozz..zanima me ima li jos onih malih formula..zapalis ih na fitilj i onda voze :D to dok sam bil klinac.. (5-6 godina) stari je toga nakupovo..i bilo mi je bas simpaticno.. :D sad..el netko znade kak se zovu i ima li ih jos u prodaji?

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
14 godina
SuperDox kaže...

pozz..zanima me ima li jos onih malih formula..zapalis ih na fitilj i onda voze :D to dok sam bil klinac.. (5-6 godina) stari je toga nakupovo..i bilo mi je bas simpaticno.. :D sad..el netko znade kak se zovu i ima li ih jos u prodaji?

ovo?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
SuperDox kaže...

ovo?

nije..bas formula.. 

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ej ljudi kaj je iplativije uzeti s obzirom na jacinu.

12 Dinamitka
3 Cobra 11
13 godina
neaktivan
jokezg kaže...

Ej ljudi kaj je iplativije uzeti s obzirom na jacinu.

dinamitke :P

13 godina
Pirotehnika P&O

Evo mog popisa : 

1x Pirat (Orion) 8 kn

2x Magnum XXL (Orion) 2x 15 kn

1x Veliki Bang (Mirnovec) 30 kn

1x Zolja (Orion) 25 kn

1x Starlet (Vatromet-Mirovec) 120 kn

213 kn

15 godina
SuperDox kaže...

jao i ja se sjecam toga... bilo je baš fora.

Suha krpa na dnu mora.....
12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Evo Mirnovec Pirotehnika je danas izdala aplikacije za Android i iOS. U aplikaciji se mogu vidjeti novosti, popisi dućana, cjenik i video demonstracije proizvoda. {#} za Mirnovec

Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm.
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ok hvala ljudi poslusat cu vas savjet.

14 godina
neaktivan

Jeli iko bio kod švercera u dubravi? Ako neko je neka mi se javi na pm.

13 godina
odjavljen
77ari kaže...

Jeli iko bio kod švercera u dubravi? Ako neko je neka mi se javi na pm.

pa tam su svi sverceri {#}

http://revohd.com
14 godina
neaktivan

Zanimaju me kakve su cjene tamo ako netko zna? Rakete i sl?

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Za 105 kn dosta :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 17:05 (Darjokooo123).
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Sta je najbolje kupiti za oko 70kn?Vec sam kupio grom i silver + v.pirat gratis.Mislio sam nesto kao plavi grom 40kn i 2x magnum xxl?P.S. svi koji kupujete silver-duplo je manji od groma i svejedno je slične jačine,ja sam mislio da je debel kao 3 groma a ono duplo manji :) kakav je scorpion?Samo orion ne mirnovec!

A.X.E. The AwEsoMenESs
13 godina
neaktivan
AxeAwesome kaže...

Sta je najbolje kupiti za oko 70kn?Vec sam kupio grom i silver + v.pirat gratis.Mislio sam nesto kao plavi grom 40kn i 2x magnum xxl?P.S. svi koji kupujete silver-duplo je manji od groma i svejedno je slične jačine,ja sam mislio da je debel kao 3 groma a ono duplo manji :) kakav je scorpion?Samo orion ne mirnovec!

Scorpion ti je kao veliki pirat jedva nešto jaći ne kupuj ga! Ja sam ga kupio i pokajao sam se. :(

Ispucao sam ga pa ga nema na slici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 17:17 (Darjokooo123).
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Sutra ću se zaletit do St-a pa mi terba preporuka nečega do 200ak Kn. Samo petarde. Može Orion/Mirnovec, svejedno mi je.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
14 godina
neaktivan

Može preporuka raketa do 100kn u mirnovcu?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice