Pitam se što se izlučuje prilikom buljenja u ekran da postanemo toliko ovisni o računalu?
RADOZNALOST!
Pitam se što se izlučuje prilikom buljenja u ekran da postanemo toliko ovisni o računalu?
RADOZNALOST!
Evo malo povijesti - koja je ikad najeveća otpočela vojna ofenziva, gdje,kada i tko? Hint - 20. stoljeće naravno
francuska ?
ne ni blizu - treba napisat ime ofenzive, godinu, vojsku a ostalo opcionalno
ne ni blizu - treba napisat ime ofenzive, godinu, vojsku a ostalo opcionalno
operacija barbarossa 1941 ja mislin 6. misec, cca po mil. vozila i 3/4 mil konja, Švabe na Sovjete
odlično može novo pitanje
Amo jedno automobilisticko:
Na koji nacin Ferrari sastavlja djelove motora???
valjda ručno a ne pomoću robota kao većina
valjda ručno a ne pomoću robota kao većina
je i to ali na koji nacin(kako, postupak)
e sad toliko ne znam...
e sad toliko ne znam...
pokusaj logikom ic, ima veze sa toplinom
e sad toliko ne znam...
Mislis na varenje glave?
e sad toliko ne znam...
Mislis na varenje glave?
ne
nop jer nemam ideje koja 3 stavit jos aj pogadajte, oko 00.00 dajem odgovor i drugo pitanje hint: koeficijent rastezljivosti
nop jer nemam ideje koja 3 stavit jos aj pogadajte, oko 00.00 dajem odgovor i drugo pitanje hint: koeficijent rastezljivosti
Pa daj neka pitanja na koja je moguce dat odgovor xD Ajd daj novo pitanje
evo odgovor: znaci uzmu manji dio i smrznu ga, a veci dio (u koji manji dio ide) zagriju, onda stave smrznuti dio u zagrijani i ostave na sobnoj temp. bog vise to ne bi rastavia(to je za nepokretne dijelove naravno)
pitanje:
Etnocentrizam???
Tendencija vjerovanja da su načela neke određene skupine jedina važna, a da se sve ostale skupine određuju ili vrijednuju uspoređivanjem s prvom.
Tendencija vjerovanja da su načela neke određene skupine jedina važna, a da se sve ostale skupine određuju ili vrijednuju uspoređivanjem s prvom.
aj dalje
Najpoznatiji američki superjunak koji nije osmišljen u stripovima velike dvojke?
Ako trebate hint samo recite
Najpoznatiji američki superjunak koji nije osmišljen u stripovima velike dvojke?
Ako trebate hint samo recite
trebamo neki znak:) meni nista nije jasno
cek velika dvojka je marvel i dc to bi bio spawn od Image Comicsa
cek velika dvojka je marvel i dc to bi bio spawn od Image Comicsa
Da
kako se zove zenska koju trenutno kuvan??? ka sta vidite neman ideje pa meka neko drugi pita
iz Velike
ups
Evo posto niko ne nastavlja,ja cu postaviti pitanje.
Za koliko je miliona evra Buffon 2001.godine presao iz Parme u Juventus?
48,5 milijuna eura