da tacno!postavi pitajne!
Kojem je nasem dragom clanu danas rodjendan??
Ovo bi trebali svi znati...xD
tebi???
da tacno!postavi pitajne!
Kojem je nasem dragom clanu danas rodjendan??
Ovo bi trebali svi znati...xD
tebi???
Paolo2612 Sretan mu rođendan!
Paolo2612 Sretan mu rođendan!
ajde nastavi;)
Ajde neka neko nastavi!
Jedan čovjek je imao 2 sina, i taj čovjek je bio bolestan i znao je da mu smrt ne gine. Pošto je imao 2 sina, htio je svoje imanje dati samo jednom, ali nije znao kojem bi sinu dao. Zatim im je rekao, sjednite na konje, i jurite prema onom stablu i natrag, čiji konj prvi stigne,taj je izgubio i ne dobiva moje imanje. Oni su se u čudu gledali i nisu znali što bi radili. Prišao im je jedan starac i nešto rekao. U trenu, oni su pojurili prema stablu i natrag! Što im je starac rekao?
Jedan čovjek je imao 2 sina, i taj čovjek je bio bolestan i znao je da mu smrt ne gine. Imao je 2 sina, a htio je svoje imanje dati samo jednom, ali nije znao kojem bi dao. Zatim im je rekao, sjednite na konje, i jurite prema onom stablu i natrag, čiji konj prvi stigne,taj je izgubio i ne dobiva moje imanje. Oni su se u čudu gledali i nisu znali što bi radili. Prišao im je jedan starac i nešto rekao. U trenu, oni su pojurili prema stablu i natrag! Što im je starac rekao?
Starac im reče:Tko prvi Drek Mrvi,ko Drugi Boga Ljubi..
Jedan čovjek je imao 2 sina, i taj čovjek je bio bolestan i znao je da mu smrt ne gine. Imao je 2 sina, a htio je svoje imanje dati samo jednom, ali nije znao kojem bi dao. Zatim im je rekao, sjednite na konje, i jurite prema onom stablu i natrag, čiji konj prvi stigne,taj je izgubio i ne dobiva moje imanje. Oni su se u čudu gledali i nisu znali što bi radili. Prišao im je jedan starac i nešto rekao. U trenu, oni su pojurili prema stablu i natrag! Što im je starac rekao?
Starac im reče:Tko prvi Drek Mrvi,ko Drugi Boga Ljubi..
Jako zanimljiv odgovor....ali nažalost netočan
hmmmmm...pojma nemam
...Što im je starac rekao?
rekao im je: zamjenite konje!
...Što im je starac rekao?
rekao im je: zamjenite konje!
Tako je! Nastavi dalje
Tako je! Nastavi dalje
nek pitanje postavi tko prvi naiđe!
Tako je! Nastavi dalje
nek pitanje postavi tko prvi naiđe!
Nije fora onda,ti si pogodio,ti postavi pitanje.
ma znam, al ništa mi ne pada na pamet... ajd postavi ti
ma znam, al ništa mi ne pada na pamet... ajd postavi ti
Ne moras isti cas smisliti pitanje.
Ako hoces postavi ga sutra Meni je svejedno...
ma postavi ti ili bilo tko drugi odma sad. tko će čekat do sutra?
mogu li?
mogu li?
Pucaj...
ne pada mi ništa specijalno na pamet..
Tko je osnivač moderne psihologije u Hrvatskoj i gdje je nastao taj laboratorij?
Tko je osnivač moderne psihologije u Hrvatskoj i gdje je nastao taj laboratorij?
u zagrebu Ramiro Bujas 1920. ucio ove godine, psihologija mi je 5
istina, i ja sam to učio nedavno pa se sjetio!
nastavi...
istina, i ja sam to učio nedavno pa se sjetio!
nastavi...
evo jos jedno iz tog područja: sto se izlucuje tijekom tjelesnih napora, zbog cega vecina sportasa zna postat ovisna o trcanju, plivanju i ostalim tjelesnim naporima
evo jos jedno iz tog područja: sto se izlucuje tijekom tjelesnih napora, zbog cega vecina sportasa zna postat ovisna o trcanju, plivanju i ostalim tjelesnim naporima
znam odgovor, ali neću da nebi ispalo da samo ja i ti odgovaramo...
ako nitko ne bude znao, mogao bih ja...
Adrenalin možda?
Adrenalin možda?
ne to je u opasnosti
Adrenalin možda?
ne to je u opasnosti
Zvučat će glupo...Znoj?
Adrenalin možda?
ne to je u opasnosti
Zvučat će glupo...Znoj?
je tokom tjel. napora, ali zbog njega ne postaju ovisni, nesto drugo
stipica_zd ajde reci pa da mozemo nastavit dalje
možda endorfin?
možda endorfin?
bravo aj stavljaj dalje
Pitam se što se izlučuje prilikom buljenja u ekran da postanemo toliko ovisni o računalu?