Ok, isto pitanje i za tebe, da li želiš da ti netko degradira ugled žene, omalovaža njen izgled i da je se uspoređuje sa online kurvama na onlifans i da je "prizemlji i da dobije prizemljenje" . Odgovoriš li sa NE, case closed, odgovoriš li sa DA, onda ti nije stalo do obitelji i podržavaš da apsolutno ko hoće da ti tako tretira ženu. Evo simple DA ili NE.
Zašto misliš da su na OF samo kurve? Nije li to degradiranje i omalovažavanje žena sa OF? Ne razumijem zašto s jedne strane radiš dramu tamo gdje je nema, a u isto vrijeme si i sam sklon omalovažavanju i uvredama. Daj se prizemlji malo, ne možeš imati dvostuka mjerila samo zato da navučeš vodu na svoj mlin. Moja žena je sposobna sama se obraniti od gluposti na poslu i moje pojavljivanje na njenom poslu zato da je "branim" ili "štititm" imalo bi kontraefekt jer osoba pod takvom vrstom napada treba sama pružati otpor, stvoriti sliku da je nepokolobljiva, da se može argumentirano obraniti i da se ne da mealtretirati. Ja mogu poduzeti jedino pravne korake kao pomoć, sve drugo bi moglo biti svrstano u sferu prijetnji, fizičkog napada i ostalih nezakonitih radnji. Zato i učim sina da radi ispravno i savjesno i da bude dovoljno sposoban samostalno ući u argumentiranu raspravu. Ne znam vidiš li i sam da ideš u dvije krajnosti koje mi se ne čine spojivima, ali eto, tvoj izbor je što ćeš pisati ovdje.
Dali želiš da ti netko degradira i vrijeđa ženu na poslu uspoređujući je sa online kurvanjem i da dobije "prizemljenje", koprcaš se ko stric_jura i veliki brat, DA ili NE.