ima li kakav program da nađe samo slike određene i vece velicine
ima li kakav program da nađe samo slike određene i vece velicine
Dobra večer ljudi. Što ima kod vas?
Laku noć ljudi...
Sutra se radi. :)
Dobra večer ljudi. Što ima kod vas?
ma gledam par tema na forumu, pa se krstim...
Uz najbolju volju nisam uspio zaspati.
Evo me nazad...
Eto Seneke,eto tebe,eto i mene.Ja se idem tek sad spremat,malo sam se izgubio na netu i zaboravio na vrijeme...
Eto Seneke,eto tebe,eto i mene.Ja se idem tek sad spremat,malo sam se izgubio na netu i zaboravio na vrijeme...
I ja ću još kratko... Ovdje je hladno za popiz... Zato mi se i ne mili na spavanje.
Heh,meni žena ugrijala krevet.To kaj veliš malo zaladilo,pogotovo tu kraj prozora,a grijanje isključili nisam ni primjetio do sad.Ode ja...
I ja ću još kratko... Ovdje je hladno za popiz... Zato mi se i ne mili na spavanje.
Ljudovi moji laku noc...ovde je ladno ne za popizd*t ali je ladno...zato mi se i mili na spavanje, lipo ispod deke
večer ljudi..šta se radi?
evo ja taman barim jednu 'prijateljicu' preko msna.... xD
daj koju i meni...ma ovi laptop je spas... u krevet i laganini..
sutra kolokvij tribalo bi jos malo naucit samo kad cu lec pitanje je...
evo sta procitah maloprije....
Savršen sex s djevicom traje 7 sati i 1 minutu...4 sata je nagovaraš...1 minutu jebeš...3 sata se ispričavaš...a sa iskusnom ženom 3,5 sata...30 minuta predigre...1 sat sexa 2 sata dolaziš k sebi...:)))fala ti ga bože, napokon san se rješija one ženske... ubi mee..... dosadno je a šta ću govorit više..
p.s. trebao bi se ustati u 6 zbog škole.. mislim da neću ni spavati kako je krenulo..
fala ti ga bože, napokon san se rješija one ženske... ubi mee..... dosadno je a šta ću govorit više..
p.s. trebao bi se ustati u 6 zbog škole.. mislim da neću ni spavati kako je krenulo..
a to ti je zivot iden ja bar 2 ure...
Idem i ja... Laka vam noć!
...po drugi put!
pozdrav!Tko zna kada je čilić noćas?
Večer
Večer svima.
Što je brzina?
Brzina je otvoriti nespavalice točno u 22:00
Večer...
Hvala,što si me podsjetio.
Takvih ovdje nema Za jedan post vam treba 10 min
Danas u 3 ujutro na torrentTV :)
Dobra večer ljudi
Dobra vecer smogavci :) Gdje bi se covjek mogel naucit jodlat ?
Batista zašto sad hoćeš naučiti jodlati,pa jesil vidio da nema kakav privatni instruktor jodlanja
Batista zašto sad hoćeš naučiti jodlati,pa jesil vidio da nema kakav privatni instruktor jodlanja
Ddd, ako mislis na F1-IVU, ne trebam ja privatne isntruktore i servisere . Pa to me bas zaintigriralo...