moze help?
najjaca mbo od asusa za am3 je formula 3 ili tako nesto,dali toga opce ima u nasoj dragoj hrvatskoj?
moze help?
najjaca mbo od asusa za am3 je formula 3 ili tako nesto,dali toga opce ima u nasoj dragoj hrvatskoj?
vecer daj pojasni...
Dobra večer ekipa,vidim da nam ponovo ovaj mate ivanovac pametuje
najjaca je delluxe sta san nasa...
što je bilo...?
večer btw svima
Pozdrav društvo. Što se radi? Ja tek stigao iz šetnje gradom pa se malo grijem uz računalo.
što je bilo...?
večer btw svima
Ma ništa on i njegovo pametovanje,stalno se on umješa u neku temu i onda odjednom on zna najbolje ,a prije toga otvori 100 tema kako da rješi taj problem,neću da se spuštam na njegovu razinu,btw stipica šta se radi kod tebe
Ma ništa on i njegovo pametovanje,stalno se on umješa u neku temu i onda odjednom on zna najbolje ,a prije toga otvori 100 tema kako da rješi taj problem,neću da se spuštam na njegovu razinu,btw stipica šta se radi kod tebe
a pročitao sam maloprije ono o gta4, od tolikog pustog mudrovanja nisam vidio skoro niti jednu pametnu poruku koja bi autoru teme pomogla, ostalo su sve rasprave o broju i kvaliteti patcha...
a ništa ja se dosađujem, slušam muziku, laganica...
ti?
Pozdrav društvo. Što se radi? Ja tek stigao iz šetnje gradom pa se malo grijem uz računalo.
jeli ishlapio alkohol od rođendana...?
Kaj e ?? Sad kad ja postam rjesenje za blokanje web stranica u 7-ici niko niti hvala... Sto vam vragov
a pročitao sam maloprije ono o gta4, od tolikog pustog mudrovanja nisam vidio skoro niti jednu pametnu poruku koja bi autoru teme pomogla, ostalo su sve rasprave o broju i kvaliteti patcha...
a ništa ja se dosađujem, slušam muziku, laganica...
ti?
Ma evo tek se sad vratio iz zadra ,pa instaliram win 7 na laptopu
a što u Zadru..?
jeli ishlapio alkohol od rođendana...?
Haha... Jedva! Mislio sam jučer da sam gotov!
a što u Zadru..?
Ma ja imam rođaka u Zadru pa svakog raspusta provedem sedmicu -dvi kod njih razgledam grad ,upoznam svakakvi ljudi i eto tako
a što u Zadru..?
Ma ja imam rođaka u Zadru pa svakog raspusta provedem sedmicu -dvi kod njih razgledam grad ,upoznam svakakvi ljudi i eto tako
di u Zadru točno ako znaš..?
nikog od spamera,samo stipica i rider,šefa ne računam jer mu ne gori lampica
Pa nisam znao , a sljedeće subote cu ponovo u zadar
a što u Zadru..?
di u Zadru točno ako znaš..?
Stipica blizu gradske tržnice sam bio ,a tačan naziv ulice neznam
a sta mene ne kontas 1110000 1101001 1111010 1100100 1110101 1110010 100111 1101110 1100001 100000 1110100 1101001 100000 1101101 1100001 1110100 1100101 1110010 100111 1101110 1100001 100000 1101100 1101111 1101100 ????
Jel se ja racunam?
Vecer svima!
che je boring....aaaaaaa
jel ima iko ideu kako da dekod mob al da ne odem u servis jer mi se bas neda davat 100kn za to... ??? plzzz helpp
Odavno je zaključeno da si TI najveći spamer na forumu,a mi se možemo samo pokloniti...
Jel se ja racunam?
Vecer svima!
Večer IVO.Zakaj te zanimalo Skaleo 400?
che je boring....aaaaaaa
jel ima iko ideu kako da dekod mob al da ne odem u servis jer mi se bas neda davat 100kn za to... ??? plzzz helpp
Koji je telefon
Ej IVO, rjesil sam problem s blockanjem web stranica... :) Bas malo gledam, ovo je invazija tema o sklapanju konfiguracija... Vele - recesija...
ispričavam se dečki,mislio sam da spavate
vecer, evo gledam tekmu... sudac rulez...
che je boring....aaaaaaa
Koji je telefon
Nokia 6234 ili sony ericsson w910i... svejedno koega...
Večer IVO.Zakaj te zanimalo Skaleo 400?
Imao sam ga davno i vuce me nostalgija:(
Ej IVO, rjesil sam problem s blockanjem web stranica... :) Bas malo gledam, ovo je invazija tema o sklapanju konfiguracija... Vele - recesija...
Ma kakva recesija. Ja neki dan tipu naplatim 400 kn radove a on mi da 600 kn:)
ispričavam se dečki,mislio sam da spavate
I bolje ti je. Dobio bi ban:)