da. pa jel ne znaš za probleme što sam imao?
Ah danas nije moj dan. kiksam od jutra pa nemoj zamjerit. Mozak overloaded pa stekam naveliko.
da. pa jel ne znaš za probleme što sam imao?
Ah danas nije moj dan. kiksam od jutra pa nemoj zamjerit. Mozak overloaded pa stekam naveliko.
np. jel zna možda netko odgovor na pitanje? tamo sam postavio, al nitko nije odgovorio
koliko sms-ova se može poslati mjesečno ili kako već to ide sa onom VodafoneSMS aplikacijom?
Koliko se ja sjećam sa curinog laptopa, SMSanje se posebno naplaćivalo i bila je odvojena stavka na računu.
Koliko se ja sjećam sa curinog laptopa, SMSanje se posebno naplaćivalo i bila je odvojena stavka na računu.
ajoj. valjda nije puno... uff... nisam puno poslao, samo 10 poruka
Evo sad sam fino kuciste stavio u oglas da povratim koju kunu.
jooj otišao mi je cro_blue... jel ima netko tko se baš razumije u flashanje mobitela? trebam brzinski savjet!
Meni nije puno, mislim da 0,20 i nešto kn.
Loky4i4 je na mobu i kaže da vam kažem da ne idete na 1k bez njega! Doći će danas (subota) navečer.
jooj otišao mi je cro_blue... jel ima netko tko se baš razumije u flashanje mobitela? trebam brzinski savjet!
Pitaj. Mozda znam stogod. Naflashao sam se Nokija.
Evo pitat ću ju jutri za cijene poruka (ako je sad probudim mogu se jutri navečer oprostit od .......)
Aj pucaj, možda ti pomognemo. Ja sam se neš malo bavio sa time
Evo sad sam fino kuciste stavio u oglas da povratim koju kunu.
Ma napravi neki case mod. Napravi si nešto za dušu
Ma napravi neki case mod. Napravi si nešto za dušu
Ma nemam volje za takvo sto. To cu napravit kad nadjem neko prastaro bijelo kuciste pa cu sklepat neki Pentium 3 F1 edition u crvenoj boji.
Nazalost umor me polagano svladava, nisam vise u kondiciji kao nekad
jel zna kako se na faceboku prjavljiva osoba koja vas vrijeđa itd itd
Izvrijedjas ti njega i gotovo.
ne stvarno mi treba ide mi više na k... jedna osoba i poslala me u sve tri p... m...
i želim a mu zablokiraju profil
imam ono s chata sa mi je govorio sad samo nezznam kamo to treba i gdje slat
Postoji opcija report this person ili tako nešto, prokopaj, znam da ima jer mi je cura morala prijaviti nekog manijaka koji joj je hackao profil...
riješeno
poslo sam mail na abuse@facebook.com i valjda če poduzet nešto
Sada je idealno vrijeme za vježbanje.
NOW DROP AND GIVE ME FIFTY!!!
super. možete doć ovdje? zadnji post. možete odgovorit i ovdje i tamo. svejedno... jer sad sam napunio bateriju do kraja, pa imam sjajnu priliku
E to neznam. Zao mi je. Radio sam flash preko seus-a. Onaj drugi program nisam koristio.
Vježbam ali nije lako
Evo ti 5!
super. možete doć ovdje? zadnji post. možete odgovorit i ovdje i tamo. svejedno... jer sad sam napunio bateriju do kraja, pa imam sjajnu priliku
E to neznam. Zao mi je. Radio sam flash preko seus-a. Onaj drugi program nisam koristio.
Ista stvar. samo SEUS. Pa pričekaj malo dok firmware postane dostupan preko seusa... Nije valjda flashiranje toliko hitno?
Vježbam ali nije lako
Evo ti 5!
Nemoj da radiš 5 serija od 50
Ista stvar. samo SEUS. Pa pričekaj malo dok firmware postane dostupan preko seusa... Nije valjda flashiranje toliko hitno?
ma prebitno!!! softwer je dosta spor. katastrofa... a vidio sam da je onaj dobio R1FA035 i da je brz
Vježbam ali nije lako
Evo ti 5!
Nemoj da radiš 5 serija od 50
Znam osjećao bih dugo posljedice od bolova mišića :)
ljudi evo još jedne recimo to tako obljetnice
moj 4600. post, a uskoro ćemo napunit i 10000 postova u nespavalicama
edit:
zapravo 4700.
Evo sad cu se izvalit u krevet i ubacit dvd sa Renatom Sopek i bit cu u dobroj formi.
Evo sad cu se izvalit u krevet i ubacit dvd sa Renatom Sopek i bit cu u dobroj formi.
LOL!
Renata Dvopek :D
Sopek... (lako se vi zaje, da me ova moja čuje, nebi se dobro proveo)
evo onda povodom moje obljetnice
poslužite se. stiže još...
A di je rakija?
Oj rakijo ! ! !
evo onda povodom moje obljetnice
poslužite se. stiže još...
A di je rakija?
Oj rakijo ! ! !
Kakva sad rakija alkohola ima dosta jurluk pocasti malo ukrajinkama i cehinjama fuckaj ga!