Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.785.898
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
F1-IVO kaže...

Jel netko probao ovo. Navodno radi na XP-u. Nesto kao Ready boost na Visti.

Baš ću probat na sinovoj kanti! Ako valja ću potražit na torrentu ili warezu.

I'm so tired...
16 godina
Za nespavalice

večer, baš bacia jednu na the last remnant... ide dobro... šta se radi, sidim da

dobro spamate večeras a nije ni 1...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav svima do sutra ode ja pogledat neki film.

Laku noc!CoolBelji se

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
anshika05 kaže...

ljudi moji,danas je Drakonu rođendan 

hepi brzej tu ju!!

tralalalala

O anci "Dama u Starkama" pa i ti si navratila kaj ima kod tebe novog, a Drakonu sretan roćkas normalno kaj drugo!Cool

kakva dama bokte...nisam stara babuskara xD

kod mene ima svega novog i nema ništa...bla,bitno da je škola završila

i svima koji trenutno piju bavariju - cheersSmijeh

dark side of the moon
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Laku noc svima koji su spamersko dupe odvukli u krevet.Belji se

O Anchy vecer!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 0:27 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobro večer svima, malo da se i ja uključim u razgovor :P

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Alo ljudi ima tko ovdje iskusstva s laptopima? Ova 2 su mi zapela za oko, da li šta valjaju?

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=0131&id_artikl=013.100.216

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011393

Da li će biti dovoljni za koju noviju igru na nižim detaljima i HD reprodukciju?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

E ljudi odoh ja u krpe sad ce mi bracne vode na Fox Life :D hihihi

Laku noc svima!!!

16 godina
neaktivan

ljudi zna li netko program da umanjim velicinu muzickog fajla (mp3,itd).....pjesme su po 8 MB ali ja zelim da budu manje velicine (4 MB ili manje).....neki konvertor ili sta vec

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

vau,ima par novih ljudovaPoljubac

dark side of the moon
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

taman uploadam video na youtube od 425 MB,ukupo traje 3 i po sata,sljedeći mjesec se prebacivam na Flat,danas ponovo bila kiša,šta vi ostali radite,Oly jesi napravio onaj CF da radi na Raptoxx-u??

written by pod009---------------------------------------------------------------------------------- Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep.
17 godina
Paolo2612 kaže...

Alo ljudi ima tko ovdje iskusstva s laptopima? Ova 2 su mi zapela za oko, da li šta valjaju?

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=0131&id_artikl=013.100.216

Da li će biti dovoljni za koju noviju igru na nižim detaljima i HD reprodukciju?

Oce da itekak ovaj HP ti je bolji izbor sigurno ali to je 15 ekran izaberi si nekaj od 17 ima isto od HP 17 za 5000kn sa slicnim specifikacijama i to u Tehnomax Rijeka jucer sam ga stavio tu tj link na njega!Cool

16 godina
dogman kaže...

ljudi zna li netko program da umanjim velicinu muzickog fajla (mp3,itd).....pjesme su po 8 MB ali ja zelim da budu manje velicine (4 MB ili manje).....neki konvertor ili sta vec

možeš preko itunesa, bar san ja tako radia..

laku noć ... idem leć

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
Za nespavalice

Bem tI!

Patim se sa yebenim radio serverom vec sat vremena i nikak da ga osposobimVičeMršti se

Koga yebe idem gledat Star Trek!

Laku noc Makic!

otpor je uzaludan!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 1:07 (BORG).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Paolo2612 kaže...

Oce da itekak ovaj HP ti je bolji izbor sigurno ali to je 15 ekran izaberi si nekaj od 17 ima isto od HP 17 za 5000kn sa slicnim specifikacijama i to u Tehnomax Rijeka jucer sam ga stavio tu tj link na njega!Cool

Znam i vidio sam ga, ali imam desktop računalo tako da bi mi ovaj laptop bio sekundarni pa mi je više do prenosivosti. Ali provjerit ću kakva im je težina i osjećaj u rukama. Ako je dobar vjerojatno uzimam u obzir i tvoj prijedlog.

17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Bem tI!

Patim se sa yebenim radio serverom vec sat vremena i nikak da ga osposobimVičeMršti se

Laku noc Makic!

ShoutCast DNS ? :P

17 godina
makaweli kaže...
BORG kaže...

Bem tI!

Laku noc Makic!

Da bar, ovo je WHMSonic ShoutCast Admin Pro

otpor je uzaludan!
16 godina
neaktivan

idem gledat Star Trek!

kad je??

written by pod009---------------------------------------------------------------------------------- Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep.
17 godina
pod009 kaže...

idem gledat Star Trek!

kad je??

Kad hocu!

Sa harda gledam.

otpor je uzaludan!
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
makaweli kaže...
BORG kaže...

Bem tI!

Laku noc Makic!

Ajooj, pokušao sam i to, odusto nakon 10 min ;P

Previše posla za radio koji nitko neće slušat :)

ShoutCast plugin i listen2myradio.com majka

17 godina
makaweli kaže...
BORG kaže...
makaweli kaže...
BORG kaže...

Bem tI!

Laku noc Makic!

Ajooj, pokušao sam i to, odusto nakon 10 min ;P

Previše posla za radio koji nitko neće slušat :)

ShoutCast plugin i listen2myradio.com majka

Ma i ja koristim i ja listen2myradio ali ovo nije moje, ovo je od jednog lika i taj server se inace placa, sam neznam kak ga je on nabavio.

otpor je uzaludan!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 1:27 (BORG).
17 godina
Za nespavalice

Oooo... Nespavalice! Ima li vas još budnih? Pogledao sam Troju. Odličan film! Sad još malo klapati s vama i onda u krevetac!  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
cro_blue kaže...

Oooo... Nespavalice! Ima li vas još budnih? Pogledao sam Troju. Odličan film! Sad još malo klapati s vama i onda u krevetac!  Belji se

Jos smo tu da normalno kaj drugo sutra je neradni dan pa nema frke onda no ja ionak ne spavam puno!Cool

17 godina
rambox kaže...
cro_blue kaže...

Jos smo tu da normalno kaj drugo sutra je neradni dan pa nema frke onda no ja ionak ne spavam puno!Cool

Hehe... Što si i ti nedavno ostao bez posla kao ja pa ti je svaki dan neradni!? Belji se

A ni meni se ne drijema ali već je prilično kasno. Vidim da se tu obično ostane do 4-5h ujutro ali ja ne planiram večeras toliko... Namigiva

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja ostajem sigurno. Taman pogledao finale Voyagera (razočaran sam) i upalio prvu epizodu Enteprise-a (nikad nisam gledao niti jednu epku od njih). Držao se ko pijan plota stare garde, ali dosta ljudi mi je reklo da je dobra serija i non stop mi to tupili dugo vremena pa odlučih da pogledam.

17 godina
cro_blue kaže...
rambox kaže...
cro_blue kaže...

Hehe... Što si i ti nedavno ostao bez posla kao ja pa ti je svaki dan neradni!? Belji se

A ni meni se ne drijema ali već je prilično kasno. Vidim da se tu obično ostane do 4-5h ujutro ali ja ne planiram večeras toliko... Namigiva

Ma jok nisam osto bez posla pa sutra ti je praznik kod nas tj danas zato kazem da je neradni dan, a kak sam reko vec prije ne treba mi puno spavanja da bi se naspavo pa onda  i duze ostajem budan po noci obicno do 2 ili 3 dalje ne!Belji se

17 godina
Paolo2612 kaže...

Ja ostajem sigurno. Taman pogledao finale Voyagera (razočaran sam) i upalio prvu epizodu Enteprise-a (nikad nisam gledao niti jednu epku od njih). Držao se ko pijan plota stare garde, ali dosta ljudi mi je reklo da je dobra serija i non stop mi to tupili dugo vremena pa odlučih da pogledam.

Hehe... Ajde, nek su te nagovorili! Niš... Ipak ja idem pomalo! Nemam niš planirano za sutra pa se možda zaletim malo do Hercegovine. Imam nekakve ispite prekosutra pa možda i ostanem. Uglavnom, vidimo se! Uživajte! Cool

17 godina
Paolo2612 kaže...

Enterprise je meni najbolji serijal iza Star Trek - Generations i serijal je odlican nema kaj na svakom polju a pogotovo vizualno kak to izgleda tj kak su to napravili sam izgled. Ali nazalost serijal je prekinut nabijem ih a bas je bilo zanimlivo i bilo bi jos bolje jer postalo je sve zanimljivije s obzirom na razvoj price ali su sve zeznuli s ukidanjem serije da bog da im grom kucu pokrivo bil sam ljut ko ris!VičeNevinašce

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobro jutro ljudi. Evo kupio netbook pa cu napokon malo dulje ostati na forumu.

Edit: jel mi moze netko pomoci oko ovoga?   http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/najbolji-operativni-sistem-netbook/27206.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 2:41 (Dodge_167).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

e ljudi crko sam gledajte ovo

zaustavite na 1:11

https://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc&fmt=18

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice