- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
fromcelltohell evo ide nekako...ovaj tjedan je bio jeb.en radila se treća smjena
krle kakav avatar ovdje takav sam i u stvarnom životu samo sa malo više kose

doxy hahaha ove rukavice su veće od njih
E ljudi odo ja leć, moram sutra učit!
Kaj je ovo svi utekli?
Nego ja moram ic lec jer imam ujutro skolu, inace bi bio tu jos s vama.
Veliki pozdrav i laku noc.
P.S. racunajte uvijek na ''palac gore'' od mene za svaki dobar post,
a ni ovo ''hvala'' necu stedjeti
EDIT: laku noc Markoal
laku noć svima
odo ja malo na ikariam
Laku noć svima koji su otišli ili su na odlasku.
Laku noc i od mene isto svima koji su presli hrkat!
Pa kakve su ovo nespavalice svi odose spavat.
ma kakvo spavanje
nemogu spavati
uužas
ikariam ftw!?!?!?!?
a ujutro moram na "grupno savjetovanje za pronalazak novog radnog mjesta", pošto sma nezaposlen
ovi iz hzz-a kompliciraju previše, ak im je do toga zakaj jednostanvo ne nađu posao
Pa kakve su ovo nespavalice svi odose spavat.

dajte znali netko link da skinem cyberlink ali da mi traje stalno....da nije probna verzija na 30 dana...nije vazno koja verzija ,moze biti 7,8,9 verzija
powerdvd?
dajte znali netko link da skinem cyberlink ali da mi traje stalno....da nije probna verzija na 30 dana...nije vazno koja verzija ,moze biti 7,8,9 verzija

Zadnju verziju tog programa sam imao prije mislim 2-3 g.
hi...
tražim jedan film al nikako da nađem da mu mogu uvalit dobre titlove zove
se yamakasi 2, kad bi neko moga pomoć

pa wmp reproducira dvd, pa bs player (ako hoces druge titlove), media player classic, vlc
pa wmp reproducira dvd, pa bs player (ako hoces druge titlove), media player classic, vlc
Taj nesretni Pover DVD ima 130 MB cak a ne moze prikazat MKV recimo i jos neke formate i jos uz to koristi puno procesorske snage ako ne koristi graficki procesor kod prokazivanja HD videa. Kaj da covjek kaze kad jedan Media Player Clasic Home Cinema od 17MB moze otvorit bilo koji video i ima puno naprednije prikazivanje videa kaj se tice prikazivanja HD videa i bez da koristi video procesor na grafickim karticama tj puno je napredniji video player od tog nesretnog Pover DVD. Zapravo usporedba ta dva programa s obzirom na mogucnosti prikazivanja videa je smjesna u korist Media Player Clasic Home Cinema koji je odlican a tako malih dimenzija pa ti njega i preporucujem upravo a imas na tom linku kak se koristi i tak to o njemu nekaj pa pogledaj i isprobaj!
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/playeri-koji-citaju-mkv/26161.aspx
Ajd' laka vam noć....odoh u krpice:)
dobra večer! ima koga?
kod mene danas kirvaj pa me nema cijeli dan online
i ja odoh.. laku noć.....
slabi ste mi slabi....pa gdje vam je mladost?
slabi ste mi slabi....pa gdje vam je mladost?