Neslažem se nimalo s DR.Nasty, jer itekako je važan broj poruka, i prijašnji status bubamara, moljac i sl.
TO možete vidjeti, jer neki su samo pričali u ovoj temi i nigdje drugo, i imaju kao i ja sad zvjezdica, kao naša ljepa Ana!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i mene - nakon nemogućnosi dizanja windowsa pa 2 dana testiranja diskova, svih mogućih dijagnostika, backupa i spašavanja windowsa preko acronisa i Live CD-a ubuntua on proradio iz čista mira i još mi je brži (odokativno) nego što je prije bio a da ništa nisam ni dirnuo
Valjda se usrao i proradio čim stavio linux jer shvatio da ima konkurenciju
Ovo su mi bila možda 2 najgora dana u životu: konstantno zezanje s kompom i odgonetavanjem problema da bi mi na kraju izveo deus ex machimu koju tako mrzim. Išao u jučer u kino i grad da se zabavim, a ono najnoviji terminator čisto smeće od filma i u gradu živa trulež

Laku noć onima na odlasku.I ajmo se malo uozbiljit.....dosta palčevanja na ovoj temi.
Bit će s razlogom povik na Nespavalice(kao što su onih dana govorili dok se je promjenio način rankinga).
Jel netko ovdi krize na Star Wars: Old Republic?
Meni se za sada (debelo u razvoju) čini čist pristojnim MMOom. Sama da ne bude tipa AoC - tresla se brda, rodio se miš.
Pozdrav dječaci i djevojčice(ako ih ima)!
Pozz VirtUoso I gggrrrrrrrrrrrrr(ne tebi)....kaj sam ja maloprije govorio za thumbove.Meni ovdje nemojte davat,molim lijepo.
Pozz Drakon.Kako je????
I gggrrrrrrrrrrrrr(ne tebi)....kaj sam ja maloprije govorio za thumbove.Meni ovdje nemojte davat,molim lijepo.

Ajde ljudi sto mislite da konfu: Abit iP35, C2D 2,66 GHz, 4 Gb ram, HD3850, 500 w chieftec nadogradim sa HD4890 i quadom (izabrat cu model, a mozete i vi LGA775)?
Laku noć Ivan M. (Da,tebe je išlolololololol)
A vidim da se ovdi svi kolektivno povlače na spavanje, pa ću i ja. Usotalom, ne bi bilo loše ujutro se rano probuditi pa malo otići na Jarun rastrčati se
Cuo sam to.
BORG je linko na xFire Presmijesno!
Ajde ljudi sto mislite da konfu: Abit iP35, C2D 2,66 GHz, 4 Gb ram, HD3850, 500 w chieftec nadogradim sa HD4890 i quadom (izabrat cu model, a mozete i vi LGA775)?
Evo i mene - nakon nemogućnosi dizanja windowsa pa 2 dana testiranja diskova, svih mogućih dijagnostika, backupa i spašavanja windowsa preko acronisa i Live CD-a ubuntua on proradio iz čista mira i još mi je brži (odokativno) nego što je prije bio a da ništa nisam ni dirnuo Valjda se usrao i proradio čim stavio linux jer shvatio da ima konkurenciju
Ovo su mi bila možda 2 najgora dana u životu: konstantno zezanje s kompom i odgonetavanjem problema da bi mi na kraju izveo deus ex machimu koju tako mrzim. Išao u jučer u kino i grad da se zabavim, a ono najnoviji terminator čisto smeće od filma i u gradu živa trulež

Večer svima. Kako ste?
nova osjecka piva :) za birtiju
Jel itko probao Niksicko pivo? ;)
fromcelltohell evo ide nekako...ovaj tjedan je bio jeb.en radila se treća smjena
krle kakav avatar ovdje takav sam i u stvarnom životu samo sa malo više kose