Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.785.896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

Neslažem se nimalo s DR.Nasty, jer itekako je važan broj poruka, i prijašnji status bubamara, moljac i sl.
TO možete vidjeti, jer neki su samo pričali u ovoj temi i nigdje drugo, i imaju kao i ja sad zvjezdica, kao naša ljepa Ana!

I don't care...
16 godina
RE: Za nespavalice
Paolo2612 kaže...

Evo i mene - nakon nemogućnosi dizanja windowsa pa 2 dana testiranBelji seja diskova, svih mogućih dijagnostika, backupa i spašavanja windowsa preko acronisa i Live CD-a ubuntua on proradio iz čista mira i još mi je brži (odokativno) nego što je prije bio a da ništa nisam ni dirnuoViče Valjda se usrao i proradio čim stavio linux jer shvatio da ima konkurencijuNamigiva

Ovo su mi bila možda 2 najgora dana u životu: konstantno zezanje s kompom i odgonetavanjem problema da bi mi na kraju izveo deus ex machimu koju tako mrzim. Išao u jučer u kino i grad da se zabavim, a ono najnoviji terminator čisto smeće od filma i u gradu živa trulež

a desi se, tako ja kad sam uvalia hd 3650, pa izbacilo da nevelja cilu noć i dansam se j...a, 3-4 puta sve instalira, čista instalacija, skida
drivera čak sa poljskih stranica, dok nisam skužia, tj. pročita na par foruma da je to tako, tia san je polomit...Belji se
Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
Za nespavalice

Laku noć onima na odlasku.CoolI ajmo se malo uozbiljit.....dosta palčevanja na ovoj temi.

Bit će s razlogom povik na Nespavalice(kao što su onih dana govorili dok se je promjenio način rankinga).

bubamara...hehehehehe:)))
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

boK

!Smijeh

16 godina
Bukva kaže...

Jel netko ovdi krize na Star Wars: Old Republic?

Meni se za sada (debelo u razvoju) čini čist pristojnim MMOom. Sama da ne bude tipa AoC - tresla se brda, rodio se miš.

također se nadam, dobrom mmo-u, samo tako da ispadne, jbte kad sam prije igra jeda academy i druge star wars igre,
uspomene i to lipe, samo da bude dobro...
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav dječaci i djevojčice(ako ih ima)!

beži bre dabre idu kobre....ma ko bre idu?...ma kobre dabre....kobre?da bre
16 godina
Za nespavalice

Pozz VirtUosoCool I gggrrrrrrrrrrrrr(ne tebi)....kaj sam ja maloprije govorio za thumbove.Meni ovdje nemojte davat,molim lijepo.Nevinašce

16 godina
neaktivan
pozz drakon. kad ces maknuti gandija :D
16 godina
Za nespavalice

Pozz Drakon.CoolKako je????

16 godina
krle kaže...
pozz drakon. kad ces maknuti gandija :D
 gandi je već starosjedioc ovdje, tako da drakona nebi moga pripoznat s nekim sisatim avatarom..........
16 godina
fromcelltohell kaže...

I gggrrrrrrrrrrrrr(ne tebi)....kaj sam ja maloprije govorio za thumbove.Meni ovdje nemojte davat,molim lijepo.

Smijeh Cool
Laku noć odoja.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajde ljudi sto mislite da konfu: Abit iP35, C2D 2,66 GHz, 4 Gb ram, HD3850, 500 w chieftec nadogradim sa HD4890 i quadom (izabrat cu model, a mozete i vi LGA775)?

16 godina
Za nespavalice

Laku noć Ivan M.Cool (Da,tebe je išlolololololol)Belji se

17 godina
VirtUoso kaže...

boK

!Smijeh

e bog,  ako ti je ta pisma dobra slušajte sad svi ovu pjesmu:

<<========
I don't care...
16 godina

A vidim da se ovdi svi kolektivno povlače na spavanje, pa ću i ja. Usotalom, ne bi bilo loše ujutro se rano probuditi pa malo otići na Jarun rastrčati se Osmijeh

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Cuo sam to.

BORG je linko na xFireCool  Presmijesno!

17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Ajde ljudi sto mislite da konfu: Abit iP35, C2D 2,66 GHz, 4 Gb ram, HD3850, 500 w chieftec nadogradim sa HD4890 i quadom (izabrat cu model, a mozete i vi LGA775)?

Dajte, ljudi da ne stavljam u konfiguracije. ;)
17 godina
protjeran
Za nespavalice

stvar za razbit monotonu kišnu noć

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

stvar za razbit monotonu kišnu noć

Legendarna stvar.Obozavam dance 90-ih.Napravio sam si best of 90-ih pa to vrtim non stop.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
Za nespavalice

poslušajte

17 godina
Paolo2612 kaže...

Evo i mene - nakon nemogućnosi dizanja windowsa pa 2 dana testiranja diskova, svih mogućih dijagnostika, backupa i spašavanja windowsa preko acronisa i Live CD-a ubuntua on proradio iz čista mira i još mi je brži (odokativno) nego što je prije bio a da ništa nisam ni dirnuoViče Valjda se usrao i proradio čim stavio linux jer shvatio da ima konkurencijuNamigiva

Ovo su mi bila možda 2 najgora dana u životu: konstantno zezanje s kompom i odgonetavanjem problema da bi mi na kraju izveo deus ex machimu koju tako mrzim. Išao u jučer u kino i grad da se zabavim, a ono najnoviji terminator čisto smeće od filma i u gradu živa trulež

Bok svima kaj se dela moje saucesce za probleme s kompom da bogme to su muke isusove kad ti elektronski miljenik otkaze poslusnost nije to lako kaj bus, evo jedan video za tebe da ublazis muku i napor tj borbu s neposlusnim Windowsima!Cool

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

nova osjecka piva :) za birtiju

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer svima. Kako ste? Cool

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

interview.

Epic!Cool

16 godina
krle kaže...

nova osjecka piva :) za birtiju

ide osjeek, vidim da i vukovar ima svoju pivu čuja danas, al za ništa kad ne pijem...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jel itko probao Niksicko pivo? ;)

16 godina
neaktivan
lol kakvo je to
16 godina
Za nespavalice

evo malo kad smo počeli

16 godina
neaktivan

fromcelltohell evo ide nekako...ovaj tjedan je bio jeb.en radila se treća smjena

krle kakav avatar ovdje takav sam i u stvarnom životu Smijeh samo sa malo više kose

beži bre dabre idu kobre....ma ko bre idu?...ma kobre dabre....kobre?da bre
17 godina
neaktivan
krle kaže...
lol kakvo je to
 probaj pa ces vidjet. bitno je da 2 L kosta 8 knNamigiva
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice