Bijeli karton? nisam upućen može netko objasnit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pomoc-kartoni/325.aspx
hvala...moze odgovor na pp?
to ti je ono kad vidis poruku od xxx-a pa se sasereš da neces vise foruma vidit,a na kraju-ćorak
To ti ne šteti na zvjezdurine nego samo sugestija da uzmes chill pill.
hvala...moze odgovor na pp?
Sad će, imam pedesetak nepročitanih poruka pa dok dođe na red...
Jel šteti žuti i crveni?
Jel se moze nekako vidjet kol k o sam kartona imao?
Najbolje je da saznaš sam. Kad već trolaš mogao bi i još jednog žutog pobrati, pa onda jednog crvenog.
Svrzic- sad ce ti XXX reci.
Mogu ti ja reć ako hoćeš
Mogu ti ja reć ako hoćeš
Napisi javno :3
6 žutih, 10 bijelih
Jel šteti žuti i crveni?
Bok svim nehrkalicama, ako je žuti ili crveni karton pun bakterija i ostalih napasti normalno da šteti u suprotnom nema frke.
Jojjj Rambox legendo kako si kako se kaže Fučkaj ga
6 žutih, 10 bijelih
Ja sam dobro dijete :3
Za XXX-man-a. Večer dobro, sad ti meni koliko sam pobral kartončeka . Baš me zanima.
Jel me netko tražio?
Za XXX-man-a. Večer dobro, sad ti meni koliko sam pobral kartončeka . Baš me zanima.
Mislim da ih nemaš
Jel me netko tražio?
Nikad :)
Evo http://www.amazon.com/s/ref=nav_sap_mas_13_08_30?_encoding=UTF8&hidden-keywords=B004TTZHBK%7CB004WGGQPQ%7CB004SBQGHS%7CB00A757J0W%7CB009MCRHH6%7CB004SKHJF2%7CB005D9MUWY%7CB004T4LUPW%7CB00846WWVM%7CB005J0VPNC&rh=i%3Amobile-apps%2Cn%3A2350149011
ako je nekome dosadno u životu pa si želi začiniti život papirnatom kamerom.
Decki/cure gledo netko tekmu?
Bayern <3
Yeap gledala...nečem komentirat. Mislila sam da ću gledat Bayern - Chelsea a ne Brcelona2- Chelsea

Yeap gledala...nečem komentirat. Mislila sam da ću gledat Bayern - Chelsea a ne Brcelona2- Chelsea
hmm... neznam zasto barcelona2 al ok
nisu danas bili na razini, pogotovo ono kad se igrao nojer sa driblanjem u 16ercu, ali sreca i iskustvo je pokazalo, ovu sezonu su rasturili
upravo zato jer su ovu sezonu razvalili. Osvojili su sve šta se moglo SVOJOM igrom i sad dozuji Pep i promijeni sve šta se moglo. I opet inzistira na 150 paseva prije nego počnu akciju. Manđukić trčka simo-tamo po cijelom terenu. Krila ne postoje samo stoje tamo za ukras. Ribery ok zabije ali toliko lopti potroši da je to strašno. Hoću onu staru Bayernovu igru a ne ovu lošu kopiju tika-take
upravo zato jer su ovu sezonu razvalili. Osvojili su sve šta se moglo SVOJOM igrom i sad dozuji Pep i promijeni sve šta se moglo. I opet inzistira na 150 paseva prije nego počnu akciju. Manđukić trčka simo-tamo po cijelom terenu. Krila ne postoje samo stoje tamo za ukras. Ribery ok zabije ali toliko lopti potroši da je to strašno. Hoću onu staru Bayernovu igru a ne ovu lošu kopiju tika-take
Marry me ?
Večer :)
Isprika ipak je onaj mali kriv za sve.
Kad oboje imate neke ženske na avataru...
Kaj mu budem vleha navlekel (koji normalni muški ima žensku na avataru?)
Ja :D
Dobra večer svima...
Šta ova Aliser opet glumi da je muško?