Kilo prsuta za kilo snijega
Može i 1 :10.
govana i milokliza :)
To su delikatese....
Kilo prsuta za kilo snijega
Može i 1 :10.
govana i milokliza :)
To su delikatese....
evning..tu je kiša,sijeva i grmi,pa neznam kom je gore,snjeg ne volim a grmljavine se bojim pa vi vidite :)))
Stisni se uz muža pa će za 9 mjeseci biti grmljavina trećeg košarkaša.
ma joj...pa nisam ja napredna ko ti :))
moze on jest sniga koliko hoce ali stvar je u tome da ge u zagrebu cila zimska sluzba ili nesposobna ili maloumna. meteorolozi zovu snig ima 5-6 dana i oni opet zakazu. tako je bilo i prosli put.
i kažui preko 200 ekipa je na terenu...
kojem terenu turmem im ga m....
200 ralica ima da pojede snijeg u gradu a ne ovo...
Ali tvoja bolja polovica je. I nikad neznaš možda bi mogli biti duplići ili trojčeki.
Jos kad vam se sav taj snijeg lijepo izgazi pa zaledi i eto srahnja.
Ne srede li to biti ce veselo.
moze on jest sniga koliko hoce ali stvar je u tome da ge u zagrebu cila zimska sluzba ili nesposobna ili maloumna. meteorolozi zovu snig ima 5-6 dana i oni opet zakazu. tako je bilo i prosli put.
i kažui preko 200 ekipa je na terenu...
kojem terenu turmem im ga m....
200 ralica ima da pojede snijeg u gradu a ne ovo...
Nemoj me hebat, danas sam na zagrebačkoj cesti vidio samo jednu ralicu. U španskom je ralica misaon imenica...
Ali tvoja bolja polovica je. I nikad neznaš možda bi mogli biti duplići ili trojčeki.
po genima nevjerujem..ja sam htjela 3 i imam ih sad je to to,a on može svoje gene negdi dalje ugrađivati.. :))
Nemoj me hebat, danas sam na zagrebačkoj cesti vidio samo jednu ralicu. U španskom je ralica misaon imenica...
vidio si jednu? pa to je ko da si vidio jednoroga ili big foota
Otvoreno....
Odlučim prepustiti susjedim zadovoljstvo lopatanja i kad se vratim doma nitko ništa nije dirnuo. 3 i pol hebena sata sam lopatao i izbacao ni sam neznam koliko snijega od hrpe ljudi pridružilo mi ih se samo dvoja i to cca 1 sat. hebeš mu sreću nisu zimske radosti za svakoga.
BTW: Dobra večer svima....
Bok svim nehrkalicama, a čuj za nekog radosti a za druge zimske gadosti no ima i onih fetišista koji se pale na lopatarenje jel.
Kod nas ovdje snijega nema. Blago nama.
Budete vi dole u slavoniji vrlo skoro dobili prisilan uvoz sniga pa da vidiš lopatarenja taj čas.
evning..tu je kiša,sijeva i grmi,pa neznam kom je gore,snjeg ne volim a grmljavine se bojim pa vi vidite :)))
Zavuci se pod stol ili krevet, i bude ok samo pazi da ne naletiš na kojeg miša pod krevetom.
Zavuci se pod stol ili krevet, i bude ok samo pazi da ne naletiš na kojeg miša pod krevetom.
ma jok...neki dan kad je grmilo sam ih pobrala..nebi ih još tribalo biti..
po genima nevjerujem..ja sam htjela 3 i imam ih sad je to to,a on može svoje gene negdi dalje ugrađivati.. :))
Pazi se kad krene s kuhanim vinom, i takvim stvarima, vjerojatno mu je neka opačina na pameti....
vidio si jednu? pa to je ko da si vidio jednoroga ili big foota
A hebi ga, najbolje da odigram loto možda dobijem 7-cu...
Stisni se uz muža pa će za 9 mjeseci biti grmljavina trećeg košarkaša.
A ti si udanaa.. Zato ti je bilo smješno jučer kad sam te nazvao djevojkom......
A ti si udanaa.. Zato ti je bilo smješno jučer kad sam te nazvao djevojkom......
pomalo..hehe
Dobro, da pazim što pričam... xD
Beš tramvaj a mogo si iči pječice a to nije daleko. Ima kilometar
Pa i iso sam pjesice, napiso sam da ne vozi
Dobro, da pazim što pričam... xD
ooo bože...neboj se ti mene ja samo maria plašim,ispod oka..
Nema žive duše o_O
Nema žive duše o_O
Ma ima kak nema evo dokaza črno ne belo.
Momci, ima li ikog da je budan?
Treba mi kratka pomoć oko jednostavnog matematičkog zadatka,
preračunavanje potrošnje automobila po kilometrima mjesečno u kn.
Kids stuff but I'm useless @ math so...
Nothing to do here.. /flies off/
Vau, ima li budnih ili svi otišli na spavanje? Umorilo lopatanje?
Nocne pticice, jeste budne ?
OPEN..večer..umorila lopata haaa
Jeste gledali utakmicu?
Jeste gledali utakmicu?
jok, lopata u rukama :S
dobili smo a
Yeap, 30:21
večer..šta mai?