šta sad..nek idem spavat sam da velim OPEN sam došla..ostalo će rambox :)))
Bok svim nehrkalicama, a jok ono ostalo ja ne bum radil pa kaj bude bit če.
ma trebal si sam reći FUČKAJ GA da mogu na miru spat ić
šta sad..nek idem spavat sam da velim OPEN sam došla..ostalo će rambox :)))
Bok svim nehrkalicama, a jok ono ostalo ja ne bum radil pa kaj bude bit če.
ma trebal si sam reći FUČKAJ GA da mogu na miru spat ić
Live s moje lokacije
ruuuumbleeee
ramboxove zvjezdice bodu...al..ove.....
Live s moje lokacije
ruuuumbleeee
Kojim dobrom u nespavalicama, generacijo?
Ništa je to za ovaj tvoj pogled ispod oka, mam se prestrašim...
BTW: Dobra večer svima....
mario budi muško i naj se mene metar i šumske jagode bojati...
Znaš u čemu se drži otrov? Više ništa ne treba dodati....
Znaš u čemu se drži otrov? Više ništa ne treba dodati....
plašiš raju..nisam ja takva..haha..ozbiljno...
umirovljeni general major, sutjeska, neretva, staljingrad, kursk,orden sj. korejskog nuklearnog programa... skupi se toga.
Kojim dobrom u nespavalicama, generacijo?
mirni vecernji trenuci pred pocinak. tv i tablet. dokumentarci na kabelskoj i listanje bookmarksa online. samo fali ona "lipo li je moj galebe, na krevetu finom lezat, iz posteje programe minjat". dobro je druze! ti? drzis li se? jesi poceo koristit color šampone?
Znam ja da nisi, sjećaš se da si me skoro izgurala u more kad sam onomad bio u Zadru.
mirni vecernji trenuci pred pocinak. tv i tablet. dokumentarci na kabelskoj i listanje bookmarksa online. samo fali ona "lipo li je moj galebe, na krevetu finom lezat, iz posteje programe minjat". dobro je druze! ti? drzis li se? jesi poceo koristit color šampone?
Samo tako naprijed.
Što se tiče šampona ja sam im doskočio šišanjem na kratko i boli me dupe šta ko misli.
Što se tiče šampona ja sam im doskočio šišanjem na kratko i boli me dupe šta ko misli.
morat cu i ja. periferija povise usiju mi je kriticna. ako stavim kanu, bit cu ko onaj nekadasnji cuvar drzavnog pecata... njemu je kana vristala iz ekrana. kupit cu zeni masinicu na poklon,pa neka vjezba kad budem na godisnjem.
morat cu i ja. periferija povise usiju mi je kriticna. ako stavim kanu, bit cu ko onaj nekadasnji cuvar drzavnog pecata... njemu je kana vristala iz ekrana. kupit cu zeni masinicu na poklon,pa neka vjezba kad budem na godisnjem.
Ostaviš duljinu samo par milimetara, ljeti šešir ili šilterica (malo ulja gore da ne pregoriš ko švabo vulgaris domesticus) a zimi vunena kapica.
Znam ja da nisi, sjećaš se da si me skoro izgurala u more kad sam onomad bio u Zadru.
haha ne lazi guzva je bila ko zna ki je tebe gura umore :))
@torre - idem te potraziti u bazi branitelja :D
haha ne lazi guzva je bila ko zna ki je tebe gura umore :))
@torre - idem te potraziti u bazi branitelja :D
Taj pogleda se ne zaboravlja (zato me sad i strašiš), čini mi se da je bilo i malo pjene u kutovima usana.
Ostaviš duljinu samo par milimetara, ljeti šešir ili šilterica (malo ulja gore da ne pregoriš ko švabo vulgaris domesticus) a zimi vunena kapica.
nosim siltericu,a za zimski period mogu ti reci da me nervira konacni look. nedavno bila zestoka bura, navucem debelu jaketu, imam dobre kozne gestapo rukavice i navucem onu vunenu kapu do ociju. originalni razbojnik sa fotorobota.
...eno bebač place... culo se prrrt-srać :) ciao
nosim siltericu,a za zimski period mogu ti reci da me nervira konacni look. nedavno bila zestoka bura, navucem debelu jaketu, imam dobre kozne gestapo rukavice i navucem onu vunenu kapu do ociju. originalni razbojnik sa fotorobota.
Mogu ti poslati svoju fantomku, original iz bivše vojske (točnije mornarice). Tek tada si pravi kandidat.
Večer svima...
Ima netko iskustva sa bas gitarama?
Moš malo skratit kosu, pa nabacit kokotaču da to ipak na nekaj izgleda jel kao stari čosavi Billy.
da je meni jedan vaki tata koji odma skoci cim se cuje to jel ... inace ja sisam sve sto pozelis uglavnom glavu a iz inata znam neka i po nogi povuc liniju istina jedva sam ziva ostala al koji je to gust ljudi moji ..
Večer svima...
Ima netko iskustva sa bas gitarama?
Ne, ovdje se raspravlja o ozbiljnim temema a ne o nekakvom tamburanju.
Di ćeš ravno u jaja....
da je meni jedan vaki tata koji odma skoci cim se cuje to jel ... inace ja sisam sve sto pozelis uglavnom glavu a iz inata znam neka i po nogi povuc liniju istina jedva sam ziva ostala al koji je to gust ljudi moji ..
Meni ovo zvuči, onako malo,.....
Di si ti bio ovih mjeseci, grudo stara?
aa nes mario nes dobro znas na sto sam mislila
Baš me zanima kako je završilo i kako ti je uzvratio....
Koji los dan, pritisak, problemi, ispiti, sve se skupilo i po sata prije kraja dana super-hot-awesome-totally-out-of-my-league 9/10 cura ti se javi i flerta sa tobom na fejsu i dogovara sastanak. Ma zivot je lijep.
Koji los dan, pritisak, problemi, ispiti, sve se skupilo i po sata prije kraja dana super-hot-awesome-totally-out-of-my-league 9/10 cura ti se javi i flerta sa tobom na fejsu i dogovara sastanak. Ma zivot je lijep.
Baš me zanima kako je završilo i kako ti je uzvratio....
nije me stigao pobjegla sam haha
nije me stigao pobjegla sam haha
Ne vjerujem, ali pošto ovdje ima maloljetnika neću reći što ja mislim da je bilo....
Ma ni piva bi ne bi popravila dan
Pazi se, možda je to zapravo svećenik.
Pazi se, možda je to zapravo svećenik.
Prije lzgr.