Inace, kako je ljudi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inace, kako je ljudi?
Ide gura se pomalo jel, a ti bi onak usput sutra mogel jednu rundu u Bircu okrenut kaj ne.
Kasno je za rundu, rano se budis
i ja misli da bi mogao , cisto reda radi .. ja sam na cistom kakaovcu,moze i na bocicu ..
samo ramboxu ne dajte pivo u sred tjedna da nebi bilo ,njemu cajevac :)
posto sam teska spavalica pozdravljam vas do jutarnje kave ..
ćuskija momčići

Svi se razbjezali kad sam stigao

A E...ma spavanje je ionako gubljenje vrimena... nego reci ti meni Mate kolike su ti temp. na tom proc. u loadu i idleu? Meni u idle je o.k, cca 37C ali u loadu je sa occt-om do 65C na 4.0ghz što mi se čini puno...što ti kažeš?
Večer ljudi.
Dobra večer svima....
večer...kak ste?
večer...kak ste?
Super, mjenjaj avatara (prijedlog Štrumfeta) jer dok nas gledaš ispod oka odmah mislimo da smo nešto skrivili.
večer...kak ste?
Super, mjenjaj avatara (prijedlog Štrumfeta) jer dok nas gledaš ispod oka odmah mislimo da smo nešto skrivili.
ihhh.. ovo nije ispod oka,kad bude zat ćeš..
Večer ljudi, počeo me laptop zabrinjavati, jučer sam skužio da mi u vlc-u kasni slika za zvukom i mislio da je problem u programu, danas idem provjeravat i skužim da mi je svugdje tako, već sam pomalo očajan, ima netko ideju šta bi mu moglo bit?
Imam dvije lopate za prodati, jesi zainteresirana. Obe su clockane na 5 GHz-a i imaju dodatno zračno hlađenje. Priča se da će vas za vikend zatrpati snijeg pa da ti se nađu pri ruci.
Imam dvije lopate za prodati, jesi zainteresirana. Obe su clockane na 5 GHz-a i imaju dodatno zračno hlađenje. Priča se da će vas za vikend zatrpati snijeg pa da ti se nađu pri ruci.
ma nek pada..hihi,ja iz kuće ne gren van...radije ak imaš metlu clockanu onda može..što će mi lopata..
ma nek pada..hihi,ja iz kuće ne gren van...radije ak imaš metlu clockanu onda može..što će mi lopata..
Metle se teško klokaju jer su dosta mušičave.
braco i sestre
obespravljeni i napaćeni puče
mogu vam reci da je ova bijela domacica njasre
slažem se al je zato ona original njami...nevalja ti ni ona intergralna ,sam pitaj mene prije nego drugi put kupiš..ja sam dobrovoljac u testiranju svega jestivoga
EDIT: mario nećem metlu koja nije nabrijana..nije fora..ja sam fancy..kuiš??
vecer zene i djecaci i ostali
ovako meni treba jedna tipkovnica koja svijetli u mraku (tj tipke) standarna obicna nista g15 i ta kompanija
hvala kyssy kyssy
vecer zene i djecaci i ostali
ovako meni treba jedna tipkovnica koja svijetli u mraku (tj tipke) standarna obicna nista g15 i ta kompanija
hvala kyssy kyssy
Ovako nesto ?
http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/svjetleca-tipkovnica-oglas-4963672
Ako mislis na takvu, bilo ih je u Kauflandu po 199kn, slicno ovoj i 3 godine jamstva.
Bok svim nehrkalicama, u Zagrebu opet eksplozije i to čak nekoliko njih otprilike opet na približno istom području fučkaj ga.
Vratio se iz NYC u NJ :)
Bok svim nehrkalicama, u Zagrebu opet eksplozije i to čak nekoliko njih otprilike opet na približno istom području fučkaj ga.
http://www.vecernji.hr/vijesti/foto-niz-eksplozija-podrucju-stenjevca-jedna-osoba-ozlijedena-clanak-496427
To je vec 4. bomba ili ?
http://www.vecernji.hr/vijesti/foto-niz-eksplozija-podrucju-stenjevca-jedna-osoba-ozlijedena-clanak-496427
To je vec 4. bomba ili ?
A ko če ga znat sad, ljudi su pobrojali četri eksplozije u različitim vremenskim razmacima. Uglavnom nakon svega šta reč stigla je nesigurnost te nemir, to je terorizam bez greške e sad ko to radi i zakaj hm ima više mogučnosti itekak kaj drugo.
heh, ljubav prema domovini funkcionira samo kad je hdz na vlasti, dobro, možda je prerano...idem spavati (-:
heh, ljubav prema domovini funkcionira samo kad je hdz na vlasti, dobro, možda je prerano...idem spavati (-:
...a jesi čuo za onu : domoljublje je posljednje utočište hulja ?
...a jesi čuo za onu : domoljublje je posljednje utočište hulja ?
Jutroo,omg kad glavu neslupam jednom nema svijetla u kuci mrak svi spavaju a ja sam udaram ormar,štok(od vrata) u sve >.<
šta sad..nek idem spavat sam da velim OPEN sam došla..ostalo će rambox :)))
šta sad..nek idem spavat sam da velim OPEN sam došla..ostalo će rambox :)))
Bok svim nehrkalicama, a jok ono ostalo ja ne bum radil pa kaj bude bit če.