Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.146.434
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Inace, kako je ljudi?

iclock2much
17 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
zoharbizo kaže...

Inace, kako je ljudi?

Ide gura se pomalo jel, a ti bi onak usput sutra mogel jednu rundu u Bircu okrenut kaj ne.Smijeh

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina

Kasno je za rundu, rano se budis {#}

iclock2much
14 godina
neaktivan

i ja misli da bi mogao , cisto reda radi .. ja sam na cistom kakaovcu,moze i na bocicu ..

samo ramboxu ne dajte pivo u sred tjedna da nebi bilo ,njemu cajevac :) 

posto sam teska spavalica pozdravljam vas do jutarnje kave ..

ćuskija momčići

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
14 godina

Svi se razbjezali kad sam stigao {#}

iclock2much
14 godina
poz..još jedna besana noć.
17 godina
konacno stigli kablovi s ebaya danas i konacno malo uredio kablove u kucistu. sutra slike.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
mate213 kaže...
poz..još jedna besana noć.

A E...ma spavanje je ionako gubljenje vrimena{#}... nego reci ti meni Mate kolike su ti temp. na tom proc. u loadu i idleu? Meni u idle je o.k,  cca 37C ali u loadu je sa occt-om do 65C na 4.0ghz što mi se čini puno...što ti kažeš?

Zadar živi vječno!
15 godina
neaktivan

Večer ljudi.

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
15 godina

Dobra večer svima....

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan

večer...kak ste?

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
15 godina
whisper2311 kaže...

večer...kak ste?

Super, mjenjaj avatara (prijedlog Štrumfeta) jer dok nas gledaš ispod oka odmah mislimo da smo nešto skrivili.

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
whisper2311 kaže...

večer...kak ste?

Super, mjenjaj avatara (prijedlog Štrumfeta) jer dok nas gledaš ispod oka odmah mislimo da smo nešto skrivili.

ihhh.. ovo nije ispod oka,kad bude zat ćeš..{#}{#}

17 godina

Večer ljudi, počeo me laptop zabrinjavati, jučer sam skužio da mi u vlc-u kasni slika za zvukom i mislio da je problem u programu, danas idem provjeravat i skužim da mi je svugdje tako, već sam pomalo očajan, ima netko ideju šta bi mu moglo bit? {#}

15 godina
whisper2311 kaže...

Imam dvije lopate za prodati, jesi zainteresirana. Obe su clockane na 5 GHz-a i imaju dodatno zračno hlađenje. Priča se da će vas za vikend zatrpati snijeg pa da ti se nađu pri ruci.

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
whisper2311 kaže...

Imam dvije lopate za prodati, jesi zainteresirana. Obe su clockane na 5 GHz-a i imaju dodatno zračno hlađenje. Priča se da će vas za vikend zatrpati snijeg pa da ti se nađu pri ruci.

ma nek pada..hihi,ja iz kuće ne gren van...radije ak imaš metlu clockanu onda može..što će mi lopata..

15 godina
whisper2311 kaže...

ma nek pada..hihi,ja iz kuće ne gren van...radije ak imaš metlu clockanu onda može..što će mi lopata..

Metle se teško klokaju jer su dosta mušičave.

17 godina

braco i sestre

obespravljeni i napaćeni puče

mogu vam reci da je ova bijela domacica njasre

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina
neaktivan
torrente kaže...

braco i sestre

obespravljeni i napaćeni puče

mogu vam reci da je ova bijela domacica njasre

{#} slažem se al je zato ona original njami...nevalja ti ni ona intergralna ,sam pitaj mene prije nego drugi put kupiš..ja sam dobrovoljac u testiranju svega jestivoga{#}

EDIT: mario nećem metlu koja nije nabrijana..nije fora..ja sam fancy..kuiš??

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 23:49 (whisper2311).
15 godina
neaktivan

vecer zene i djecaci i ostali {#}

ovako meni treba jedna tipkovnica koja svijetli u mraku (tj tipke) standarna obicna nista g15 i ta kompanija

hvala kyssy kyssy

http://smokingifs.com/uploads/Sexy-redheads-grab-each-others-ass.gif
14 godina
neaktivan
zadnja-kocnica kaže...

vecer zene i djecaci i ostali {#}

ovako meni treba jedna tipkovnica koja svijetli u mraku (tj tipke) standarna obicna nista g15 i ta kompanija

hvala kyssy kyssy

Ovako nesto ?

http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/svjetleca-tipkovnica-oglas-4963672

Ako mislis na takvu, bilo ih je u Kauflandu po 199kn, slicno ovoj i 3 godine jamstva.

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
17 godina

Bok svim nehrkalicama, u Zagrebu opet eksplozije i to čak nekoliko njih otprilike opet na približno istom području fučkaj ga.Nevinašce{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/foto-niz-eksplozija-podrucju-stenjevca-jedna-osoba-ozlijedena-clanak-496427

16 godina
Whatsup

Vratio se iz NYC u NJ :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, u Zagrebu opet eksplozije i to čak nekoliko njih otprilike opet na približno istom području fučkaj ga.Nevinašce{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/foto-niz-eksplozija-podrucju-stenjevca-jedna-osoba-ozlijedena-clanak-496427

To je vec 4. bomba ili ? 

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
17 godina
Karlovac_047 kaže...
rambox kaže...

To je vec 4. bomba ili ? 

A ko če ga znat sad, ljudi su pobrojali četri eksplozije u različitim vremenskim razmacima. Uglavnom nakon svega šta reč stigla je nesigurnost te nemir, to je terorizam bez greške e sad ko to radi i zakaj hm ima više mogučnosti itekak kaj drugo.{#}

16 godina
neaktivan

heh, ljubav prema domovini funkcionira samo kad je hdz na vlasti, dobro, možda je prerano...idem spavati (-:

kaos
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

heh, ljubav prema domovini funkcionira samo kad je hdz na vlasti, dobro, možda je prerano...idem spavati (-:

...a jesi čuo za onu : domoljublje je posljednje utočište hulja ?

15 godina
neaktivan
seneka kaže...
Jurra kaže...

...a jesi čuo za onu : domoljublje je posljednje utočište hulja ?

Jutroo,omg kad glavu neslupam jednom nema svijetla u kuci mrak svi spavaju a ja sam udaram ormar,štok(od vrata) u sve >.<

Zan klo van dam
14 godina
neaktivan

šta sad..nek idem spavat sam da velim  OPEN  sam došla..ostalo će rambox :)))

17 godina
whisper2311 kaže...

šta sad..nek idem spavat sam da velim  OPEN  sam došla..ostalo će rambox :)))

Bok svim nehrkalicama, a jok ono ostalo ja ne bum radil pa kaj bude bit če.{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice