Večer ljudi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer ljudi.
Vece Mel...opet nova slika ?
čerVe
Hitno trebam da mi kazete koja je od ove 2 konfiguracije bolja za igranje igara?
1. konfa
Intel Pentium Dual-Core e6600 3,06ghz
Ati Radeon HD 4670 512MB
2GB ddr2 ram-a
2. konfa
AMD Phenom 8450 x3 (Triple Core) 2.1ghz
ATI EAH 3650
2GB ddr2 ram-a
i koja je onda bolja?
Bok svim nehrkalicama prvi komp normalno bez dileme, samo drži fige da je sve ispravno i da ti neko nekaj ne uvali jer stari komp nema garancije kaj drugo.
28.8. sam podnio zahtjev za osobnom, a zahtjev vrijedi 30 dana. Zbog nekih okolnosti nisam mogao podignuti osobnu ranije (a gotova je tek nakon 3 tjedna), a sad kad mogu, već je isteklo 30 dana. Hoće li mi je predati ili moram opet podnositi zahtjev (i davati 50 kn)?
28.8. sam podnio zahtjev za osobnom, a zahtjev vrijedi 30 dana. Zbog nekih okolnosti nisam mogao podignuti osobnu ranije (a gotova je tek nakon 3 tjedna), a sad kad mogu, već je isteklo 30 dana. Hoće li mi je predati ili moram opet podnositi zahtjev (i davati 50 kn)?
Sukladno zakonu o osobnim dokumentima, čeka te 30 dana zatvora.
Dobra večer svima....
Dobro večer.
Laku noć.
Sukladno zakonu o osobnim dokumentima, čeka te 30 dana zatvora.
Dobra večer svima....
Super, izbjeći ću ispit o "Kompleksnim brojevima".
Nabavi kakvu kremicu i hladne obloge, trebat će ti.
Nabavi kakvu kremicu i hladne obloge, trebat će ti.
KY Jelly ili Vazelin?
KY Jelly ili Vazelin?
Dobar stari Karamazov će biti dovoljan.
Večer ljudi, šta ima?
Večer narode.
Večer ljudi.
Kaj ima novog?
Izgleda da prije Uskrsa idem u Švabiju na 3 dana
Večer ljudi.
Kaj ima novog?
Novi parcov udomljen.
Darkglider.
Btw. večer.
Večer svima.
Novi parcov udomljen.
Darkglider.
Dojmovi?
Večer svima.
Novi parcov udomljen.
Darkglider.
Dojmovi?
sve što je napisano u reviewu, tako i meni.
Novi pacov udomljen.
Sudy, nisam znal da skupljaš štakore?!
Vecer ekipo!
Di ste svi?
Di ste svi?
Seksamo se do iznemoglosti, kao i polovica ispitanika

Laku noć.
Bok svim nehrkalicama, opet ti sa prostotama i bezobraštinama jel lakše malo odi pa pročitaj jedan Komandant Mark i odma naviru sjećanja iz prošlosti jel.
Pa neš čitat na Jubitu to sam dal samo iz fore, a kaj si ti čital u mladim danima dane da nije Blek Stena možda ili Zagor jel.
Pa neš čitat na Jubitu to sam dal samo iz fore, a kaj si ti čital u mladim danima dane da nije Blek Stena možda ili Zagor jel.
Alan Ford,Stripoteka......