Samo je pitanje da li će se moći dobro clockati... ali na vale će i non clock verzija bit ok
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ja pisem za sebe..
jednostavno kada mi dodes stavim na papir..
zapravo kakav papir..
notepad..
a ove za bend mi iskreno nisu bas nesto

ja pisem za sebe..
jednostavno kada mi dodes stavim na papir..
zapravo kakav papir..
notepad..
a ove za bend mi iskreno nisu bas nesto

Oho vidim da nisam jedini koji piše pjesme za bend ovdje. Evo ako vas zanima pogledajte par videa od mog benda. 3 stvari koje sam ja napisao i uglazbio. Tekst pjesama imate ako kliknete na "More info"
SHADOWS -
DEAD END -
NOTHING AT ALL -
A ovo se dogodi kad nas pjevač zajebe pa ja moram pjevati pjesme koje sam prilagodio njegovom glasu
-
Inače, ja sam gitarist. Aj komentirajte malo da čujem mišljenja.
evo i mene malo kasnim a što sam propustio
U kasne noćne sate radim dvije stvari, ili surfam netom ili gledam MaxTV, uglavnom Zone Reality ili Nat.Geogr. Kad legnem, mp4 u uši i lagani (smooth) jazz. Često zaspim sa slušalicama u ušima, jer me nakon laganog jazza probudi muzika iz iduće mape pod nazivom ''Heavy Metal''.
Onda obično player zviznem negdje u drugi kraj sobe i nastavim spavati. Onda sanjam govna. Onda ujutro potražim u knjizi Sanjarica što to znači, kad tamo piše lova. A od love ni traga ni glasa. Više ni astrolozima nemoreš beliveti. A kad sanjam da vodim ljubav s najljepšom ženom na svijetu, taman da istjeram iz nje zlo i utjeram dobro, zvoni sat. Koje li sam ku.ra.te sreće.
Oho vidim da nisam jedini koji piše pjesme za bend ovdje. Evo ako vas zanima pogledajte par videa od mog benda. 3 stvari koje sam ja napisao i uglazbio. Tekst pjesama imate ako kliknete na "More info"
SHADOWS -
DEAD END -
NOTHING AT ALL -
A ovo se dogodi kad nas pjevač zajebe pa ja moram pjevati pjesme koje sam prilagodio njegovom glasu
-

SHADOWS -
DEAD END -
NOTHING AT ALL -
-
U kasne noćne sate radim dvije stvari, ili surfam netom ili gledam MaxTV, uglavnom Zone Reality ili Nat.Geogr. Kad legnem, mp4 u uši i lagani (smooth) jazz. Često zaspim sa slušalicama u ušima, jer me nakon laganog jazza probudi muzika iz iduće mape pod nazivom ''Heavy Metal''.
Onda obično player zviznem negdje u drugi kraj sobe i nastavim spavati. Onda sanjam govna. Onda ujutro potražim u knjizi Sanjarica što to znači, kad tamo piše lova. A od love ni traga ni glasa. Više ni astolozima nemoreš beliveti. A kad sanjam da vodim ljubav s najljepšom ženom na svijetu, taman da istjeram iz nje zlo i utjeram dobro, zvoni sat. Koje li sam ku.ra.te sreće.

vidim da tu skoro svake sekunde neki post što ja danas vama

vidim da tu skoro svake sekunde neki post što ja danas vama
SHADOWS -
DEAD END -
NOTHING AT ALL -
-