Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.701.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Koji spameri, prosli 5000 odavno... :D

17 godina
Za nespavalice

Ko voli dobru gitaristicku svirku nek slobodno poslusa i pogleda ovog luđaka covjek je totalno poludio nije mu dobro!!!Nevinašce

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
rambox kaže...

Ko voli dobru gitaristicku svirku nek slobodno poslusa i pogleda ovog luđaka covjek je totalno poludio nije mu dobro!!!Nevinašce

Bemti sve, kada će taj više doći u hrvatsku ili bližu okolicu da mogu na koncertu doživiti orgazam od njegove svirkeSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Za nespavalice

Ne znam mozda i dođu kod nas ko zna vidit cemo no ja sam imao tu srecu i privileguju gledat Van Halen dva puta uzivo 1993 pa 1995 u njemackoj oba puta a radilo se je o njihovim evropskim turnejama u oba slucaja!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Van Halen?

di,šta?

obožavam ihhh

kak Eddie svira Eruption...orgazmično!! ^.^

nothing lasts forever, even cold November rain
17 godina
Za nespavalice

anshika05 o pa i ti volis Van Halen nisam znao super e sad pogledaj i poslusaj ovo Eruption ali naopacke pusten, iako naopacke pusten zvuci svemirski i dobro ko da i nije iskrivljen odlicno!!!Cool

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 2:47 (rambox).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

gdje ste nespavalice?

šta ste se stisli?

popu Šimi ukrali bicikli :)
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

gdje ste nespavalice?

šta ste se stisli?

Mudro se suti! :D
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nismo baš. Još smo ovdje.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Odoh napokon u krpe. Laku noć ekipa.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

i šta se radi?
17 godina
Za nespavalice

Bogme i ja odoh na hrkanje vec jedva drzim sa stapom ocne kapke padaju sami od sebe laku noc svima!!!Cool

17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
Paolo2612 kaže...

i šta se radi?
 Traži prijevode za seije, prži dvde i oslobađa se mjesto na HDD-u. Uglavnom dosadno za poludit. Šta ima kod tebe?
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Drakon kaže...
Paolo2612 kaže...

i šta se radi?
 Traži prijevode za seije, prži dvde i oslobađa se mjesto na HDD-u. Uglavnom dosadno za poludit. Šta ima kod tebe?
 ma evo ništa.dopisujem se s jednom mladom damom,i tak surfam bezveze
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

spavalice šugave :D

17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

spavalice šugave :D

Ma kako te nije sram. Takve riječi iz ustiju dame. Sada odoh spavat jer sam ostao zatečen i uvrijeđen tvojim prostačkim jezikomBelji seSmijeh
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi ako vas ima (ili nema) laku noć. Ja odoh u krpe.

17 godina
protjeran
anshika05 kaže...

draga nacijo...ja sam vam došla

btw.imam 2 kartona

:(

ma nije to ništa ako se uspoređuješ sa kinezom koji svaki tjedan ima suspenziju... heh nekom se zamjerio.
EDIT: prekršio sam pravilo foruma- pišem post, a nije još 22:00h.

92% tinejđera sluša turbo-folk, a ako si jedan od onih koji slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis (fable 2)
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 21:13 (jack_of_blades).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo ljudi svih vas pozdravljam, šta ima novog večeras kod vas?

17 godina
Za nespavalice

di ste nespanci!

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
ev i mene. ništa novo. sve po starom
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer

Danas su čak probali u 21:13 otvoriti, al nije išlo

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ahoooj

16 godina
Za nespavalice

O ekipa, skupljamo se pomalo Smijeh he he

Vecer ljudi.

16 godina
Za nespavalice

Dobra večer svima koliko Vas imaCool

Zeza me grafa,ne da se clocknut iz CCC.

Čak i na manjem taktu dela nego što je tvornički.

Sad ću probat instal ATT,pa ću vidjet kaj se da

složit.I nije to jedini problem,već par dana

se pojavljuju artefakti pri običnom pregledu wallpapera.

A i driver mi se zna srušit.

S Catalyst 9.1. prvo nije bilo problema.

Kad se prvi puta srušio driver,install sam C 9.2.

no bez uspjeha. Sad 9.3. je stabilan,no osjetim da nešto nije u redu.

Čak mi se u Crysis-u pojavilo tako puno artefacta,da je to izgledalo

grozno.Kao da je netko uzeo platnene trake i razvukao između

drveća. Ima tko kakav prijedlog glede ovoga????

P.S. Ne bih htio odnijet grafu na reklamaciju,

jer kakve sreće jesam,budem čekao 45 dana da mi to urade ili da ju zamijene.Belji seMršti se

Raziel666
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

još samo 5 poruka i moljac sam....to mora bit danas,inače sve ok vista radi super sad kad sam sve naštelo...

i po meni previše podcijenjena.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

žž ljudi nabijam postove treba mi jos 4 do stotke :)

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) Xfire: inferno2912
17 godina
neaktivan
StormZg kaže...

još samo 5 poruka i moljac sam....to mora bit danas,inače sve ok vista radi super sad kad sam sve naštelo...

i po meni previše podcijenjena.

Ja osobno doma imam više original Visti - ali nikad je nisam instalirao i koristio. XP me savršeno služi, a zašto da mijenjam ono što valja i na šta nemam nikakve zamijerke? Da nije ukinuta podrška za XP možda bi i odugovlačio sa prelaskom na win7. Ali sam je testirao i moram reći da će to biti dostojna zamijena mojeg XP-a.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozz svim nespavalicama

popu Šimi ukrali bicikl :)
16 godina
Za nespavalice

Ej,Paolo....a,kako bi bilo da prodaš jednu Vistu Ultimate ako imaš????

Ono,ljudi smo....dogovorit ćemo seCool

Pozz GhandiCool

Raziel666
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 22:33 (fromcelltohell).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice