Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.775.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
F1-IVO kaže...
zoharbizo kaže...
Da si mi reka proda bi ti 4850 za 300 kn.Otisla je za 350.Ubuduce javi kao i sad pa se lako dogovorimo,ljudi smo.

A jbg šteta. Ja sam imao Safirku (dual slot) i ta mi je grafa bila odlična.

Ovakvu?Da sam zna otisla bi tebi.Otisla je jednom kolegi forumasu.

Errare humanum est.Errando discimus.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Kad već pričate o dijelovima...ima tko kakvu preporuku gdje kupiti plastiku za laptop? Napuklo je pa bi promijenila...ono oko ekrana.

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Ovakvu?Da sam zna otisla bi tebi.Otisla je jednom kolegi forumasu.

Jaoooooo daaaaaa:(

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Ne primjeti se jer je tepih, al se bogme osjeti pod nogama. Ok je Papaya i ima najbolje DJ-eve, al mi Aquarius nekako iznutra bolje izgleda i kažem ne volim takvu gužvu.

Inace ja uvjek pazim na granicu kad pijem, a i mogu dosta popiti pošto pijem, pa puno čagam, pa odem na WC i opet u krug. {#}

Ja pijem za zagrijavanje, pa se uvijek zrokam jer nemam granice...unutra coronu ili vodu i to je to. Triježnjenje poslije toga pol dana. {#}

14 godina

A prati malo moju prodaju ubuduce.Moga si proc ko bubrig u loju,al nema veze,nac ce zohar nesto.Iskombinirat cemo.{#}

17 godina
anshika05 kaže...

Kad već pričate o dijelovima...ima tko kakvu preporuku gdje kupiti plastiku za laptop? Napuklo je pa bi promijenila...ono oko ekrana.

Misliš onaj okvir oko Delj ekrana, hm cini mi se da se to racuna pod zamjenu kucišta ekrana a to ni baš jeftino e sad di tog ima hm vjerojatno u ovlaštenom Delj servisu.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

A prati malo moju prodaju ubuduce.Moga si proc ko bubrig u loju,al nema veze,nac ce zohar nesto.Iskombinirat cemo.{#}

Za Dell inspiron 1525...roza plastika? {#}

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
anshika05 kaže...

Misliš onaj okvir oko Delj ekrana, hm cini mi se da se to racuna pod zamjenu kucišta ekrana a to ni baš jeftino e sad di tog ima hm vjerojatno u ovlaštenom Delj servisu.{#}{#}

Neću kod njih...zato i pitam dal se da kaj jeftinijeg nać. 

14 godina

Anshika ako je kome riknia cijeli laptop moze se skinit sa njega.Udri oglas,zena si.Neko ce radi tebe i rabit latop samo da bi ti dao masku.{#}

16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Ja pijem za zagrijavanje, pa se uvijek zrokam jer nemam granice...unutra coronu ili vodu i to je to. Triježnjenje poslije toga pol dana. {#}

Ja pijem praktički sve osim Pive, od nje mi se vrti nakon dve boce.... Hehe isto tak{#}

I'll be back
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Bio sam uzeo prije nekog vremena od Kanta 4670 512ddr3 za isto jednog frenda i ta mi je grafa ok jer ne treba dodatno napajanje a na 2gb rama i Athlonux2 5200 se čak i Crysis 2 pristojno vrtio (na 1280x1024 rezi).

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
rambox kaže...
anshika05 kaže...

Neću kod njih...zato i pitam dal se da kaj jeftinijeg nać. 

U trgovini sigurno ne. Samo u ovlaštenom servisu koji ga dobro naplati

I'll be back
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Anshika ako je kome riknia cijeli laptop moze se skinit sa njega.Udri oglas,zena si.Neko ce radi tebe i rabit latop samo da bi ti dao masku.{#}

Ne znam baš kolko muških ima rozi laptop... {#}

16 godina
moderator

kad već pričate o grafama ima možda netko cooler koji paše na asus hd3650?

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
14 godina
F1-IVO kaže...
zoharbizo kaže...

Bio sam uzeo prije nekog vremena od Kanta 4670 512ddr3 za isto jednog frenda i ta mi je grafa ok jer ne treba dodatno napajanje a na 2gb rama i Athlonux2 5200 se čak i Crysis 2 pristojno vrtio (na 1280x1024 rezi).

Solidna je grafa,u frenda crysis 1 na dx 10 na 1920*1080 radi na max detaljima,aa off.Za te novce odlicna.

17 godina
neaktivan
microman kaže...

I ekran mi je riknuo... pa kupim novi laptop za te novce. {#}

14 godina
anshika05 kaže...
zoharbizo kaže...

Ne znam baš kolko muških ima rozi laptop... {#}

Mozda necija cura ili zena ima.{#}

17 godina
zoharbizo kaže...

Samo nemoj da taj Hardwer padne s nekog Kamiona onak usput ko u Mučkama.{#}

14 godina
rambox kaže...
zoharbizo kaže...

Samo nemoj da taj Hardwer padne s nekog Kamiona onak usput ko u Mučkama.{#}

U mene hardwera bilo,sve se rasprodalo i poklonilo.Najvise mi bilo zao moje stare 8600gts.Sve mi je radilo na njoj na 1280*1024.Ama bas sve.

16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
microman kaže...

I ekran mi je riknuo... pa kupim novi laptop za te novce. {#}

Jel ima garanciju? Ak ima probaj u servis odnjet, ak se namjeriš na dobrog servisera popravit će ti bez problema.

Ak ne mislim da ti ne gine novi laptop, jednostavno se ne isplati pošto je i ekran riknuo.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 0:55 (microman).
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
U mene hardwera bilo,sve se rasprodalo i poklonilo.Najvise mi bilo zao moje stare 8600gts.Sve mi je radilo na njoj na 1280*1024.Ama bas sve.

Ja sam nedavno rješio jednu 8800GT za 300 kn.

17 godina
neaktivan
microman kaže...

Jel ima garanciju? Ak ima probaj u servis odnjet, ak se namjeriš na dobrog servisera popravit će ti pez problema.

Ak ne mislim da t ne gine novi laptop, jednostavno se ne isplati pošto je i ekran riknuo.

Garancija je odavno istekla...ma ostavit ću im ga pa bar nek mi kažu kolko bi došlo,lako ja odustanem.

14 godina
F1-IVO kaže...
zoharbizo kaže...

Ja sam nedavno rješio jednu 8800GT za 300 kn.

Radije bi dao 50 kn vise za HD 4770,4830 ili 4850,sta je sigurno sigurno je.Btw Ivo ima neki oglas za 4770 na forumu ako se dobro sjecam,ona ti je u rangu sa 4850.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 0:59 (zoharbizo).
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Radije bi dao 50 kn vise za HD 4770,4830 ili 4850,sta je sigurno sigurno je.Btw Ivo ima neki oglas za 4770 na forumu ako se dobro sijecam,ona ti je u rangu sa 4850.

Ma bi i ja ali ove iz serije 48xx trebaju dodatno napajanje a on ima neku kramu Feel 400w:)

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Radije bi dao 50 kn vise za HD 4770,4830 ili 4850,sta je sigurno sigurno je.Btw Ivo ima neki oglas za 4770 na forumu ako se dobro sjecam,ona ti je u rangu sa 4850.

Kolko mogu dobiti za Sapphire 3870?

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Garancija je odavno istekla...ma ostavit ću im ga pa bar nek mi kažu kolko bi došlo,lako ja odustanem.

I to šta kažeš, al ispod 1000kn garant nije. Lako za plastiku, al ekran.uff

I'll be back
14 godina
Monopol kaže...
zoharbizo kaže...

Kolko mogu dobiti za Sapphire 3870?

Po meni oko 240 kn.Prodaj ju Ivi.XD

17 godina
anshika05 kaže...
microman kaže...

Jel ima garanciju? Ak ima probaj u servis odnjet, ak se namjeriš na dobrog servisera popravit će ti pez problema.

Ak ne mislim da t ne gine novi laptop, jednostavno se ne isplati pošto je i ekran riknuo.

To ce ti oni reč odma kolko košta, bez da ga tam ostaviš vjerojatno cim ga okvirno pregledaju jer več unaprjed znaju kolko vremena treba za popravat tj zamjenu a kak deru 120kn po satu pa onda i djelovi zna se.{#}{#}

16 godina
neaktivan

Di ste ekipa :)

Eto ja sad sebi tražim neku torbu (za laptop, ali i ne mora bit), nađem ovu, čini se savršena, ali nema dostave za Hrvatsku...

:(

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150634462230&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Trololololololo
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Eto ja sad sebi tražim neku torbu (za laptop, ali i ne mora bit), nađem ovu, čini se savršena, ali nema dostave za Hrvatsku...

Evo ko stvorena za tebe:

{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice