Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.763.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

već tri dana svo slobodno vrijeme trošim na podešavanje onog emulatora za plejku 2, zove se PCSX2, hoću igrat onaj DBZ: Budokai Tenkaichi, i nikako da sredim postavke, nove pluginove skidam, gledan na netu, i na kraju skontam da s novim pluginovima ne radi, al sa starim radi ko urica, i niš, sad to halam.

Baš čitam neki dan, kaže da će imati za par mjeseci verziju sposobnu za 100 % emulaciju igara s dvojke.

Da se nadovežem na Garfielda.

Pa pročitao sam valjda sve brojeve što imam (nekih 30 magazina)   po 50 puta, znam svaku pasicu napamet, al i dalje mi je carski :D, najjači strip

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ne izgleda loše, ali Star trek se nikada nije bazirao na akciji, nego na avanturizmu, putovanjima, priči i inovativnosti. A ovdje nije prikazano ni p od putovanja ni od priče. Samo pljušti akcija. Ovo mi debelo smrdi na neki prequel sa light dozom star treka da se dovedu novi fanovi i opet pokrene franšiza. Ja hoću die-hard old-school trekkie filmPlač

Inače ovih proteklih 30-tak dana je stvarno tužan dan za sve star trek fanove. Prije manje od mjesec dana umrla je Majel Bearret -Gene Rodenbery-eva udovica i glas enterprise kompjutera. A prije tjedan dana umro je Ricardo Montalban - nepnovljivi Khan Noonien Singh

R.I.P.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Archer je kralj nema epizode kad ne popije batine...

T'pol.....sta rec vise!!

17 godina
Za nespavalice

Se razme Star trek se temelji na dobroj prici no kaj je tu je imamo kaj imamo nemremo si pomoc kakav god film bude ja ga bum gledal!!!Neodlučan

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Ad4pt3r kaže...

Ja ak nemrem spavati upalim komp i počnem učiti photoshop sa photoshop top secret i nekih knjiga u PDF-u Belji se

daj linkove za pdfove
17 godina
Za nespavalice

Ljudi pa kaj je ovo sad kakav pdf i ucenje photoshopa razbio si sklad rasprave o Zvjezdanim Stazama a to je svetogrdje molim moderatora da dodje s kantom zutih kartona!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Bando jedna, šta nam učiniViče

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Se razme Star trek se temelji na dobroj prici no kaj je tu je imamo kaj imamo nemremo si pomoc kakav god film bude ja ga bum gledal!!!Neodlučan

E tu si u pravu. Kakav god da bio pogledat ću ga. Super trailer izgleda u HD al ni trunke avanturističkog duha nema u traileru. Ajd bar Stargate Filmove nisu zasrali.  The Ark Of Truth i Continuum su mi bili odlični. Ako ništa držali su se Stargatea onakav kakav jest. Uh...pokušaju li pretvoriti Star Trek u nekakav više akcijski orijentiran film (i još ako se usude po tome napravit seriju) neka me se čuvaju jer bi to okaljalo sve što Star Trek čini tako neodoljivo privlačnim. Jednostavno nema serije, niti filma koji me mogu više uvući u svoj svijet i natjerati me da se u potpunosti uživim kao što to čini Star Trek.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
Za nespavalice

Meni se osobno jako svidio film Bezdan iz 1989 o vanzemaljcima u moru to su ljudi valjda gledali em kaj je odlicno tehnicki izveden tj vrhunski za ono vrijeme  a i prica je dobra barem meni!!!Cool

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Meni se osobno jako svidio film Bezdan iz 1989 o vanzemaljcima u moru to su ljudi valjda gledali em kaj je odlicno tehnicki izveden tj vrhunski za ono vrijeme  a i prica je dobra barem meni!!!Cool

Uh, odličan film. Još jedan dobar podvodni SF bio je Sphere. Neznam jesi gledao. Šteta što nije bilo nastavka jer priča se mogla razviti u nešto doista maestralno (brod iz budućnosti itd.).
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
Za nespavalice

Je taj Sphere nije los ali cim sam ga poceo gledat odmah mi je dosla asocijacija na Bezdan pokrali su situaciju prica je drukcija no vec vidjeno u neusporedivo boljem Bezdanu najboljem filmu pod vodom ikad definitivno i jedan od najboljih filmova uopce sigurno!!!Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2009 3:03 (rambox).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Je taj Sphere nije los ali cim sam ga poceo gledat odmah mi je dosla asocijacija na Bezdan pokrali su situaciju prica je drukcija no vec vidjeno u neusporedivo boljem Bezdanu najboljem filmu pod vodom ikad definitivno!!!Cool

Ti si znači neki teški ljubitelj SF-a, kao ja. Aj nek nas ima.Cool. Evo još par preporuka u slučaju da nisi gledao. Event Horizon, Minority Report, Twelve Monkeys, original Stargate, Titan AE (animirani ali odličan), Serenity, Sunshine (nije ni on za bacit - dobri efekti). Nisu kao Star Trek, al dobro za ubit vrijeme.
17 godina
Za nespavalice

Sve sam gledao koje si naveo osim Titan animiranog ne volim te animirane, no tu su jos i carpenterov Stvor jasno Predator i serijal Aliens a i Matrix serijal je sjajan nema kaj!!!Cool

17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Heh iako sam stari Star TrekkerSmijeh nekako mi se jako dopao ovaj Enterprise. I ja sam poludio kad sam čuo da su ukinuli. Nisam mogao vjerovati. Tko zna kakva će biti sljedeća ekipa i hoće li je uopće biti. Ma mora biti. Star Trek je tradicija, kultura, oslonac SF-a itd. itd. Živio Star Trek!!!

Slazen se 1000 000% sa tobom! Najnovije epizode Enterprisea su zakon! Steta sto vise nema serije...
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ljudi pa kaj je ovo sad kakav pdf i ucenje photoshopa razbio si sklad rasprave o Zvjezdanim Stazama a to je svetogrdje molim moderatora da dodje s kantom zutih kartona!!!Šutim

ma volim ij a denvej kirka zan luka datu i ekipu ali volim i fotosop.....Poljubac
16 godina
neaktivan

volim i ja sf, al za prave manijake evo oko 4 je počelo Ančić protiv Karlovića, link je

http://www.channelsurfing.net/

scrollat dolje na show court 2 link

pa ko zbilja ne spava nek izvoli  Neodlučan

ASUS G71G-A1 Intel Core 2 Duo T9400 (2.53GHz) Processor, 17" WUXGA (1920x1200) Display, 6GB DDR2 Memory, 500GB (2 x 250GB 7200RPM) Hard Drive, DVD Super Multi, NVIDIA GeForce 9800M GS 512MB DDR3
16 godina
neaktivan
peropivopija kaže...
rambox kaže...

ma volim ij a denvej kirka zan luka datu i ekipu ali volim i fotosop.....Poljubac
 a najvise sedmu od devet heheeheheh
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jel' ovo 4:27 ili 16:27 ?     Izlanuo se

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
16 godina
neaktivan

fotosop...je odlicna stvar bar meni mos radit sto god oces u njemu....naj veci gust mi je kad uzmes od nekog lika glavu i stavis je na neku tamo pi*** to mi je so program..ha ha
MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Di ste nespavalice? Ima li koga zivog? Evo ja se hebem malo s flashom, odnosno on mene hebe, ja gledam ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 2:26 (Maximus).
16 godina
neaktivan
ma evo nas
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ajde kad ima ekipe koja ne spava moze li mi molim vas netko reci kako cu blokirati stranicu?? da se vise na nju nemoze ici sa mog racunala?

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ajde kad ima ekipe koja ne spava moze li mi molim vas netko reci kako cu blokirati stranicu?? da se vise na nju nemoze ici sa mog racunala?

17 godina
neaktivan
el_magico kaže...

Baš je bila neki dan ta tema. Možeš preko programa namijernjenih tome (net nanny i sl.), možeš u postavkama routera namijestiti da blokira određenu stranicu, možeš sa adblock plus ako koristiš FF ...
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo ja taman gledan 3. sezonu dextera (jos jedna epizoda ostala) serija je zakon!

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo taman odgledo 19 epizoda LZN-a pa da se tuspasim....

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo pogledao Fringe, ali mi se ne spava - vjerojatno ću pogledati Lost pa u krpe. Zadnjih par dana spavam samo 3-4 sata dnevno.

17 godina
neaktivan

avavavaaaavavavav

sve ču vas izist

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan
gdje ste nespavalice!?
16 godina
protjeran
jurluk kaže...
gdje ste nespavalice!?
 evo tusmo adisi ti
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice