Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.746.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

isto gledam noćnu moru...

ajd ako neko ima para na mobitelu neka njima pošalje poruku, i pozdravi Bugov forum i nespavalice :))

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
Za nespavalice

surfam na suhom, surfam na suhom, surfam na suhom did I mentioned that I'm "surfam na suhom"?

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
17 godina
Za nespavalice

e da i gledam ovog kunolovca i smijem se kako su neorganizirani...

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

od nove godine ne mogu zaspati prije 3-4h, u pm

pa evo gledam Top Gear Vietnam Special po petnaesti put

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 1:32 (ZC_Someone).
16 godina
odjavljen
RE: Za nespavalice
leo_819 kaže...

e da i gledam ovog kunolovca i smijem se kako su neorganizirani...

Taj kunolovac je najveci lopovluk od kviza...
Najbolji su mi bili kada je dosla 'sefica' i kaze da prebacuje na drugi 'kviz', svadjajuci se sa 'voditeljicom', jer nitko kao ne zna odgovor, a odgovora imas bar 10 vidljivih.
I sada se one svadjaju 20 minuta, a nikoga u sat i pol nisu pustili...
Ili jos mi je bolje kada se neka tetka 'muslimanka' (nije da imam nesto protiv muslimana, ali ne sjecam se imena, ali je bilo njihovo) javi treci puta u noci i pokupi sve nagrade.

17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Također - samo što ja ne mogu uopće zaspati, pogledao sam sve LOTR directors cut koji su sveukupno negdje 3 sata dulji od originalne trilogije, uhvatio me gušt pa sam počeo tražiti LOTR: BFME 1 i 2, ali ih nisam našaoPlač  Ali zato sam našao sve James Bond filmove i sve Star Trek filmove - barem sam miran slijedeće 2 ili 3 noći
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 1:45 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

E kako se je JAREMY raskelio dok je počeo uživat u vožnji svog skuteraOsmijeh!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

aahhh, prošlu noć nisam spavao,   dočekao sam jutro...

malo sam po CODu rokao, pa sam našao torrent za Flight Simulatora X, ipak sam ja avijatičar po struci (još malo, maturant, zrakoplovna tehnička škola) Namigiva

aahh, još sutra zezancija, pa od ponedjeljka bi bilo pametno počet pisat završni rad, eh, al ajd vi nešto nađite o : pregled i održavanje komandi leta i mehanizacije krila Canadair-a CL-415, iliti popularno (ali netočno) kanadera

uglavnom, opet nemogu spavat, a sve je počelo na ovim zimskim ferijama, prvo sam išel u 2 spat, pa u 3, pa 5, a sad nemrem nikako :s

16 godina
protjeran
Za nespavalice

meni po proračunima treba još oko 2h da se skine GTA 4....

a skida se od 8.12, vjerovali ili ne, rofl.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

meni po proračunima treba još oko 2h da se skine GTA 4....

a skida se od 8.12, vjerovali ili ne, rofl.

pa kolika ti je brzina?
10 kbps?!?!
16 godina
protjeran
Za nespavalice

obično do 10....   a u sretnim vremenima se popne čak i do 60

tako da nadam se da će bit do jutra gotovo

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
ZC_Someone kaže...

E kako se je JAREMY raskelio dok je počeo uživat u vožnji svog skuteraOsmijeh!
 kad vidim njega i Maya s onim debilnim kacigama (kantom i onim nečim za cijediti sir) svaki put se strgam, najbolja komedija svih vremena, uopće nije bitno da li volite emisije o autima ili ne, jednostavno fenomenalna komedija
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
Za nespavalice

Sad je dosta cod-a 4 za danas, igrao sam vec 4-5h bez prestanka... Kak je to ovisno!

Sad idem spat i dizem se u 8h-9h i moram citat "zlocin i kaznu"Plač, i moram do 12.1 procitat zlocin i kaznu i čića goriot = ukupno 750str. za 7 dana.

Hebemu onda po danu moram citat prosjecno 107 str. za sto treba 4h da procitam ,ak ne i više. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Sad je dosta cod-a 4 za danas, igrao sam vec 4-5h bez prestanka... Kak je to ovisno!

Sad idem spat i dizem se u 8h-9h i moram citat "zlocin i kaznu"Plač, i moram do 12.1 procitat zlocin i kaznu i čića goriot = ukupno 750str. za 7 dana.

Hebemu onda po danu moram citat prosjecno 107 str. za sto treba 4h da procitam ,ak ne i više. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uzmi vodić kroz lektiru i pročitat ćeš za 5min
tako sam ja
inaće...knjiga je jako zamorna
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 3:54 (Drakon).
17 godina
Drakon kaže...
Hyperion kaže...

uzmi vodić kroz lektiru i pročitat ćeš za 5min
tako sam ja
inaće...knjiga je jako zamorna
 E al zato profa pita 15min i to detaljno. Najgore je ovaj novi nacin: otvori neku stranicu u knjizi i ja sad trebam reci sta se dogada na toj stranici LOL.
A starci su najbolji:"to ti je jedna od najboljih knjiga, moraš je pročitati"
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma sve što trebaš znati da je Rodion(bar mislim da se tako zove)puko,ubio staru lihvarku i misli da je otišao u zatvor(a se nevaram).

i ja sam mislio da je dobra knjiga o ono Izlanuo se

17 godina
Drakon kaže...

ma sve što trebaš znati da je Rodion(bar mislim da se tako zove)puko,ubio staru lihvarku i misli da je otišao u zatvor(a se nevaram).

i ja sam mislio da je dobra knjiga o ono Izlanuo se

Raskoljnikov. Ma citao sam ja vodič kroz lektiru, uglavnom on prvo razmislja oce ubit babu ili ne, pa ju ubije, pa opet razmislja, i onda ga pocne peči savjest i preda se policiji i za nagradu dobiva 10god crnčenja u sibiru...

Procitao sam 30-40str. i glava mi puca od te knjige, samo mi se spava....

Pozz do sljedeceg ranog jutra...
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja ih pročitah obje i dobre su, zapravo jedne od boljih lektira općenito.

17 godina
Za nespavalice

...manite ljudi lektire...ja se vratio iz još jednog u nizu subotnjih noćnih izlazaka...ubija u pojam što svaki put dođem doma između 5 i 6 sati...i tada svaki put provjerim BUG forum i poslije toga odem pajkiti i taman se probudim fino na nedjeljni ručak (inače bude oko 2 sata popodne)...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

e čini se da danas nema spavanjaSmijeh

17 godina
Za nespavalice

dobra vecer,evo stavio skidat par filmova,sacred 2 ima 19GB pa odustao.

Only God will judge me
17 godina
Za nespavalice

evo danas nema ni za mane spavanja, malo surf, slušanje Internet mjuze (obavezno) i tako to. Ostajem budan do..... ma dok ne odem spavati.

هردسري & سبيدسري
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

dobra vecer,evo stavio skidat par filmova,sacred 2 ima 19GB pa odustao.

Ja sam se uhvatio gledat westerne, baš me puklo.

P.S. Ja sam skinuo sacred 2 i ima 12.3 GB
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Za nespavalice

Evo ja bas pogledo Zodiac-a i The Orphanage (odlicni filmovi) i jos mi ima 5 min za skinut Bourne Ultimatum, pa pogledat i hrk....

17 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Evo ja bas pogledo Zodiac-a i The Orphanage (odlicni filmovi) i jos mi ima 5 min za skinut Bourne Ultimatum, pa pogledat i hrk....

auuu
Zodiac predobar film...
poslije njega cura mi više se u auto nije dala.... ( pa sma morao kupit nov ikrevet :P)

ja kupio novu pržilicu danas pošto prepremutavi Asus je zakazao ... pa pržim sve kaj sam skinuo ... na kraju vistu pržim pa ajmo format C
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
17 godina
Za nespavalice

A trebo bi i ja malo poprzit filmova, ali mi se neda jer ih imam oko120 na disku pa treba malo vise vremena potrosit. (Jos ih prebacit oz DIvix-a u DVD) Uf muka mi je.

17 godina
protjeran
Za nespavalice

imaš cijelu noć...

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
17 godina
Za nespavalice

Ma sada cu jos pogledat Bourne Ultimatum i  In The Valey Of Elah (sutra se ipak ne radi), a sve se mislim posto mi dolazi eksterni Hard to pobacat po njemu pa kada zatreba se snimi i mirna bosna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 0:01 (doktor1).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

malo me umor očinje hvatat- znači još imam 2 sata surfanja

a ubija me ovaj ritam ovaj čitav prošli tjedan sam konstantno budan do 4-5 sati a dizat se treba u 10-9 joj

16 godina
protjeran
Za nespavalice

evo malo igra mass efekt nije tako loše kako kazu e je neko zna di mogu nač hello 3 za pc

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice