isto gledam noćnu moru...
ajd ako neko ima para na mobitelu neka njima pošalje poruku, i pozdravi Bugov forum i nespavalice :))
isto gledam noćnu moru...
ajd ako neko ima para na mobitelu neka njima pošalje poruku, i pozdravi Bugov forum i nespavalice :))
surfam na suhom, surfam na suhom, surfam na suhom did I mentioned that I'm "surfam na suhom"?
e da i gledam ovog kunolovca i smijem se kako su neorganizirani...
od nove godine ne mogu zaspati prije 3-4h, u pm
pa evo gledam Top Gear Vietnam Special po petnaesti put
e da i gledam ovog kunolovca i smijem se kako su neorganizirani...
aahhh, prošlu noć nisam spavao, dočekao sam jutro...
malo sam po CODu rokao, pa sam našao torrent za Flight Simulatora X, ipak sam ja avijatičar po struci (još malo, maturant, zrakoplovna tehnička škola)
aahh, još sutra zezancija, pa od ponedjeljka bi bilo pametno počet pisat završni rad, eh, al ajd vi nešto nađite o : pregled i održavanje komandi leta i mehanizacije krila Canadair-a CL-415, iliti popularno (ali netočno) kanadera
uglavnom, opet nemogu spavat, a sve je počelo na ovim zimskim ferijama, prvo sam išel u 2 spat, pa u 3, pa 5, a sad nemrem nikako :s
meni po proračunima treba još oko 2h da se skine GTA 4....
a skida se od 8.12, vjerovali ili ne, rofl.
meni po proračunima treba još oko 2h da se skine GTA 4....
a skida se od 8.12, vjerovali ili ne, rofl.
obično do 10.... a u sretnim vremenima se popne čak i do 60
tako da nadam se da će bit do jutra gotovo
Sad je dosta cod-a 4 za danas, igrao sam vec 4-5h bez prestanka... Kak je to ovisno!
Sad idem spat i dizem se u 8h-9h i moram citat "zlocin i kaznu", i moram do 12.1 procitat zlocin i kaznu i čića goriot = ukupno 750str. za 7 dana.
Hebemu onda po danu moram citat prosjecno 107 str. za sto treba 4h da procitam ,ak ne i više. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sad je dosta cod-a 4 za danas, igrao sam vec 4-5h bez prestanka... Kak je to ovisno!
Sad idem spat i dizem se u 8h-9h i moram citat "zlocin i kaznu", i moram do 12.1 procitat zlocin i kaznu i čića goriot = ukupno 750str. za 7 dana.
Hebemu onda po danu moram citat prosjecno 107 str. za sto treba 4h da procitam ,ak ne i više. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ma sve što trebaš znati da je Rodion(bar mislim da se tako zove)puko,ubio staru lihvarku i misli da je otišao u zatvor(a se nevaram).
i ja sam mislio da je dobra knjiga o ono
ma sve što trebaš znati da je Rodion(bar mislim da se tako zove)puko,ubio staru lihvarku i misli da je otišao u zatvor(a se nevaram).
i ja sam mislio da je dobra knjiga o ono
Ja ih pročitah obje i dobre su, zapravo jedne od boljih lektira općenito.
...manite ljudi lektire...ja se vratio iz još jednog u nizu subotnjih noćnih izlazaka...ubija u pojam što svaki put dođem doma između 5 i 6 sati...i tada svaki put provjerim BUG forum i poslije toga odem pajkiti i taman se probudim fino na nedjeljni ručak (inače bude oko 2 sata popodne)...
e čini se da danas nema spavanja
dobra vecer,evo stavio skidat par filmova,sacred 2 ima 19GB pa odustao.
evo danas nema ni za mane spavanja, malo surf, slušanje Internet mjuze (obavezno) i tako to. Ostajem budan do..... ma dok ne odem spavati.
dobra vecer,evo stavio skidat par filmova,sacred 2 ima 19GB pa odustao.
Evo ja bas pogledo Zodiac-a i The Orphanage (odlicni filmovi) i jos mi ima 5 min za skinut Bourne Ultimatum, pa pogledat i hrk....
Evo ja bas pogledo Zodiac-a i The Orphanage (odlicni filmovi) i jos mi ima 5 min za skinut Bourne Ultimatum, pa pogledat i hrk....
A trebo bi i ja malo poprzit filmova, ali mi se neda jer ih imam oko120 na disku pa treba malo vise vremena potrosit. (Jos ih prebacit oz DIvix-a u DVD) Uf muka mi je.
imaš cijelu noć...
Ma sada cu jos pogledat Bourne Ultimatum i In The Valey Of Elah (sutra se ipak ne radi), a sve se mislim posto mi dolazi eksterni Hard to pobacat po njemu pa kada zatreba se snimi i mirna bosna.
malo me umor očinje hvatat- znači još imam 2 sata surfanja
a ubija me ovaj ritam ovaj čitav prošli tjedan sam konstantno budan do 4-5 sati a dizat se treba u 10-9 joj
evo malo igra mass efekt nije tako loše kako kazu e je neko zna di mogu nač hello 3 za pc